Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Janli píše:
A kvůli tomu si má nechat dítě o který nestojí ani ona, ani partner? A na který nemá ani podmínky? Co kdyby ty jsi přestala psát tyhle stupidní a citově vyděračský komentáře, protože jednou by se mohl stát zázrak, ty jsi dostala rozum a pak by ses za sebe musela zhluboka stydět? Stejná situace….
No, partner evidentně vaha a ona zda se taky. A není špatné si představit různé situace v budoucnu, aby člověk činil uvedomela rozhodnutí.
A nemá podmínky… No tak nenapsala nic konkrétního. Třeba by se to nějak vyřešit dalo.
A urážky si nech pro svoji babičku ![]()
@Polední bouře píše:
Ale tak jako mohla by se zamyslet, co to s její mysli udělá, když si třeba někdy v budoucnu pořídí dítě pánové. Nebo třeba když bude chtít a nepůjde to.
Věř, že taková žena se zamysli a ne jednou i bez takových komentářů. Proto je tam i ta lhůta, aby měla čas se trochu oklepat z hormonů.
@bertoldina píše:
Věř, že taková žena se zamysli a ne jednou i bez takových komentářů. Proto je tam i ta lhůta, aby měla čas se trochu oklepat z hormonů.
Ale některé věci ji třeba nenapadnou. Při určitých životních situacích se to může vrátit.
@Janli píše:
Ty jsi fakt hnusná citová vyděračka!
Ano, bude mu nejlíp u maminky. U té, která ho už teď miluje a která mu může poskytnout domov a zázemí. A je jedno, že ho sama neporodí. Myslíš, že rozhodnutí k adopci je jednoduchý?
Hnusná citová vyděračka?
Neprosím se o tvůj názor. Psala jsem zakladatelce. ![]()
@Polední bouře píše:
Ale některé věci ji třeba nenapadnou. Při určitých životních situacích se to může vrátit.
To platí i o potratu. Kupodivu ten je často vnímán jako přijatelnější. Každopádně podněty k zamyšlení se dají napsat i bez drobečku a nejlipjeumaminky.
Ono totiž někdy u biomatky nejlíp být nemusí.
@bertoldina píše:
To platí i o potratu. Kupodivu ten je často vnímán jako přijatelnější. Každopádně podněty k zamyšlení se dají napsat i bez drobečku a nejlipjeumaminky.
Ono totiž někdy u biomatky nejlíp být nemusí.
Ja potrat jako přijatelnější nevnímám.
@Katherine811 píše:
Hnusná citová vyděračka?![]()
Neprosím se o tvůj názor. Psala jsem zakladatelce.
Ta se o tvůj názor taky neprosila, to mi věr!
@Polední bouře píše:
Ja potrat jako přijatelnější nevnímám.
To jsi v menšině. Alespoň tady.
@bertoldina píše:
To jsi v menšině. Alespoň tady.
Tak taky jde o to, co se rozumí pod tou prijatelnosti. Podle mne společenský nebo morálně je přijatelnější ta adopce. Ale je to emočně těžší, protože žena naváže s tím dítětem vztah. Podle mne kdyby nešly na interupsi, tak už by spousta žen to dítě pak k adopci nedokázala dát.
Ale je to škoda. Spousta páru by to dítě s láskou přijala.
@Polední bouře píše:
Tak taky jde o to, co se rozumí pod tou prijatelnosti. Podle mne společenský nebo morálně je přijatelnější ta adopce. Ale je to emočně těžší, protože žena naváže s tím dítětem vztah. Podle mne kdyby nešly na interupsi, tak už by spousta žen to dítě pak k adopci nedokázala dát.
Ale je to škoda. Spousta páru by to dítě s láskou přijala.
Já jsem vděčná osudu, že tato volba přede mnou nestála a stát nebude. Umím si představit důvody pro obě řešení.
Převis poptávky je značný, to je pravda.
Baba si přišla pro životně důležitou zkušenost… místo toho čte hádání slepic
zakladatelce přeju hodně síly ať vše zvládne a pokud můžu sama za SEBE…žádný převratný hormonální bouře ani pocity jsem po porodu nezažila…ani u jedno ze dvou…
@Wilík píše:
Baba si přišla pro životně důležitou zkušenost… místo toho čte hádání slepiczakladatelce přeju hodně síly ať vše zvládne a pokud můžu sama za SEBE…žádný převratný hormonální bouře ani pocity jsem po porodu nezažila…ani u jedno ze dvou…
Otázkou je, zda bys nezažila bouře, kdybys ty děti neměla u sebe… ![]()
@Polední bouře píše:
Otázkou je, zda bys nezažila bouře, kdybys ty děti neměla u sebe…
Neměla jsem dítě týden a bouře se nekonala… ![]()
@Janli píše:
Neměla jsem dítě týden a bouře se nekonala…
Ale tys věděla, že to není navždy…