Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1831
31.8.18 15:48
@Anonymní píše:
No, oni nám řekli jejich vybrané jako první a já řekla, že je to pěkné, pak dotírali, co dáme my, tak jim ho muž v klidu řekl, když měli vybrané jiné a oni to je divný jméno a jak mu budete říkat, to je jak pro hošánka a pak ho dají, proto asi muž zuří :cert:

Já se mu nedivím. Ještě mě napadlo krátké Teo. No a pak Leo, ale to mě teda evokuje ten erotický časopis :mrgreen: Ale třeba Leon..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.8.18 15:49

Stejne bych nedala a pro priste mela ponauceni, ze nikomu nereknu vubec nic.
Kdyz nema nekdo svoji hlavu a musi se opicit, tak je to tezke no. Alespon vite, ze priste mate mlcet, jake jmeno jste vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 15:50
@Limi123 píše:
Podle jmen kamaradek bych se nerozhodovala, kamaradce bych duvod vysvetlila, ta se snad zlobit nebude. Pokud se vam Vitek libi, klidne bych ho dala.Příspěvek upraven 31.08.18 v 15:47

Mně se ani moc nelíbí :oops:

• Citovat
  • Upravit
30705
31.8.18 15:51

Co Leo/Leoš? Podobne, kratke? Ja bych osobne ustoupila a dala jine, ja schvalne vybirala mene casta (alespon v jejich generaci) jmena, aby deti byly tak trochu „originaly“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2029
31.8.18 15:52

Co třeba Teo, Ota, Oto, Leo, Dan, Eda, Ben, Alan…
Jinak bych si nejdřív ověřila, jestli to není z jejich strany vtip :)
Jaké jméno měli vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
@Anonymní píše:
V rodině to je samý Jan a Vítka má pár měsíců kamarádka-sousedka, tak to by bylo divný. Oto/Ota nezní špatně, zkusím navrhnout ;) Jen teda asociace Otík z Vesničko má středisková :think:

Kamarádce bych to vysvětlila a snad by pochopila. Moje dcera Markétka má taky nejlepší kamarádku Markétku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@guineapig píše:
Já se mu nedivím. Ještě mě napadlo krátké Teo. No a pak Leo, ale to mě teda evokuje ten erotický časopis :mrgreen: Ale třeba Leon..? :nevim:

Teo je náš pes, tak to fakt nedáme :lol: A Leo/n to už je na mě moc divočina :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.18 15:54
@Hobitka píše:
Co Leo/Leoš? Podobne, kratke? Ja bych osobne ustoupila a dala jine, ja schvalne vybirala mene casta (alespon v jejich generaci) jmena, aby deti byly tak trochu „originaly“.

My vyškrtali příbuzenstvo, blízké kamarády a jejich děti, jména z top 10, která jsou na každém rohu a vyšlo nám jediné :lol:

• Citovat
  • Upravit
71

Kdyby bylo známé příjmení, tak by se radilo jednodušeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Ivos stejne neni hezke jmeno pro kluka :oops:, takove bych prenechala svagrove bez vahani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.8.18 15:55

U nás ve vsi jsou dvě rodiny, které mají stejně jméno. Nejsou příbuzní. Jejich dcery jsou narozený ve stejný rok a mají stejná jména. V rodině bych dala jiné.

• Citovat
  • Upravit
1831
31.8.18 15:55
@Anonymní píše:
Mně se ani moc nelíbí :oops:

Já hlasuji pro toho Otu :) Ještě mě napadlo, že mamka měla na gymplu spolužáka, který se jmenoval Benno. Jen, že je to taky krátké a neobvyklé, nevím, jestli se vám bude líbit a jestli není na vás už neobvyklé až moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 15:58
@K92 píše:
Co třeba Teo, Ota, Oto, Leo, Dan, Eda, Ben, Alan…
Jinak bych si nejdřív ověřila, jestli to není z jejich strany vtip :)
Jaké jméno měli vybrané?

Omlouvám se, ale připadá mi to od Lea dál jako psí jména :oops:

• Citovat
  • Upravit
3819

Teda to by slusne nakrknuli :cert: No mne se stalo neco podobneho u prvniho syna… prozradila jsem vybrane jmeno kamaradce ( i jsme spolu pracovaly a bydlely kousek od sebe) a ona ho pak dala take ( rodila asi 3 tydny po me). Jako nebylo mi to prijemne ale tvoje svagrova je jiny level :pocitac:
Pokud se ti to jmeno vylozene hodne libi, tak bych ho natruc dala taky. Mne osobne se teda Ivo nelibi… dala bych Leo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5376

Hele, říkali jste to i jinde po rodině, jaké máte vybrané jméno? Jako jestli jste v šoku jen vy, nebo i někdo další. :)
Podle mě je to situace na prd. Rozhodně bych chtěla vysvětlit, proč dali „vaše“ jméno. Byla bych napůl totálně vytočená a napůl zklamaná.
U vás dvou nevidím problém ani s jednou variantou. Kdyby mi na tom jméně hodně záleželo, dala bych ho. Pokud jste vybírali, „jen“ aby se hodilo k příjmení a nemá nějaký hluboký význam samo o sobě, zkusila bych hledat. Když koupíte knížku o jménech od Knappové, budete tak mít komplet seznam. Můžete dát třeba Ivó nebo Iwo, obě existují. :mrgreen: Ne, člověk se u toho zasměje, co všechno existuje…
Asi nechceš napsat příjmení, abychom vymysleli nějaké tipy, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze