Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Aha, tak teď čtu, že Leo/n je divočina, tak to ten Benno je asi úplně mimo ![]()
Nedala. Brala bych to jako znamení, ze dítěti máte dát jiné jméno.
@Alastorka píše:
Kdyby bylo známé příjmení, tak by se radilo jednodušeji
Ani jsem nechtěla pomoct s hledáním jména, jen rady a názory, jestli to jméno dát nebo ne ![]()
@tzipora píše:
Nedala. Brala bych to jako znamení, ze dítěti máte dát jiné jméno.
Dobrý přístup ![]()
Teda to by mě pěkně na… ![]()
Není možné že se mamka spletla? Víš to 100% že si nedělají srandu?
Jinak já bych vybrala jiné, stejné bych nedala.. Jak někdo psal, je znamení, že Ivo to být nemá.
@Anonymní píše:
Ani jsem nechtěla pomoct s hledáním jména, jen rady a názory, jestli to jméno dát nebo ne
V tom případě OK, jméno bych nedala a vybrala nový ![]()
V takové situaci bych vybrala jiné jméno, jde o blízké příbuzné a narozeni hned po sobě, to je fakt blbé. Ale chápu, já nad jménem na kluka přemýšlím už 5 let a vymyslela jsem jen jedno, které bych byla ochotná dát a i tak to pořád není úplně ono. Kdyby mi ho někdo v blízkém okolí takhle vyfoukl, měla bych hodně velký problém ![]()
@Anonymní píše:
No, oni nám řekli jejich vybrané jako první a já řekla, že je to pěkné, pak dotírali, co dáme my, tak jim ho muž v klidu řekl, když měli vybrané jiné a oni to je divný jméno a jak mu budete říkat, to je jak pro hošánka a pak ho dají, proto asi muž zuří
@Fjodorka píše:
V takové situaci bych vybrala jiné jméno, jde o blízké příbuzné a narozeni hned po sobě, to je fakt blbé. Ale chápu, já nad jménem na kluka přemýšlím už 5 let a vymyslela jsem jen jedno, které bych byla ochotná dát a i tak to pořád není úplně ono. Kdyby mi ho někdo v blízkém okolí takhle vyfoukl, měla bych hodně velký problém
5 let, to nenosí ani slonice ![]()
@Meily píše:
Teda to by mě pěkně na…
Není možné že se mamka spletla? Víš to 100% že si nedělají srandu?
Jinak já bych vybrala jiné, stejné bych nedala.. Jak někdo psal, je znamení, že Ivo to být nemá.
Leda by se všichni spletli, nám poslali špatné jméno, tchyni taky ![]()
Já bych dala jiné, ale švagrové se švagrem bych tvrdila, že náš chlapeček je Ivo tak, jak bylo v plánu. Na.srali by mě neskutečně
@Anonymní píše:
Leda by se všichni spletli, nám poslali špatné jméno, tchyni taky
Chmm…no už jsem myslela, že to byl fór.. No tak asi jiné jméno, ale dávala bych si teda na ně pozor, je to zlomyslné a pěkně hnusné od nich!
@Bubla_Bučková píše:Že by ještě dali jiné jméno?
manžel ať zavolá, že gratuluji, ale… a že je chce jenom dopředu upozornit, že jméno dáte také, takže ať zváží změnu ještě
Já bych teda dala jiný a dala bych jim pěkně najevo jak jen nas*raná!! Tohle se prostě nedělá. U prvního jsme teda řekli jak pohlaví tak jméno, teď máme jako tajemství oboje a máme klid, i když u nás po prvním jméně asi nenapadne nikoho hádat druhé ![]()
Dala bych Leoška, znám jednoho malého a je to pěkné jméno. Jmenuje je jen Leo. Ale Leoš je taky o.k.