Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
31.8.18 16:23

ty kraso ja to nechapu.. kdyz sem zjistila, ze budeme mit holcicku, chtela jsem dat jmeno po babiccine sestre (hodi se nam k prijmeni, libi se a babi by mela radost) - Valerie , ale protoze ma bratranek rok Viktorii, zdalo se mi to tak podobne, ze jsme hledali jine. Jsou fakt hnusni :-( jako z praktickeho hlediska bych asi hledala a dala jine.. ale furt by ve me hlodal cervik a chtela bych jim ukazat, ze to jmeno jsme vybrali my! Nevim co by u nas vyhralo.. dejte vedet jak se rozhodnete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
31.8.18 16:32

a proto jsme jména neříkali nikomu

stejné bych nedala každý řekne že jste se opičili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
31.8.18 16:36
@Anonymní píše:
No, oni nám řekli jejich vybrané jako první a já řekla, že je to pěkné, pak dotírali, co dáme my, tak jim ho muž v klidu řekl, když měli vybrané jiné a oni to je divný jméno a jak mu budete říkat, to je jak pro hošánka a pak ho dají, proto asi muž zuří :cert:

Tak to je svinarna !!!!…Jsou normalny!!!…Ja cekam devce,ale pro jistotu musime mit v zaloze jmeno pro kluka a s manzelem to ted se nedokazeme domluvit. Nakonec jsme se domluvili ze jake dam take dam. Na holku jsme jmeno vedeli jeste pred otehotnenim,ale rodine sme nic nerekli a az do porodu ho vedet nebudu. U prvni holcicky porad to komentovali a snazili se mi znechutit a porad vymysleli jine. Takze proto. Vubec Vam nezavidim. Zkuste popremyslet a kdyz nic nevymyslite tak proste dejto to co mate vybrane.Termin mam za 14dni takze se maminky staneme brzo. Preji pekny a rychly porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
31.8.18 16:42

@Russet Tak kdyby ho oba tajili, tak by se to stát určitě mohlo, ale to by mi bylo akorát líto, tohle je prasárna, protože věděli, že jméno mají vybrané oni a navíc dělali ofuky, že se jim nelíbí. To není smůla, že rodili první, to je naschvál a ještě blbej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
31.8.18 16:43
@Anonymní píše:
Máme celkem dlouhé a krkolomné příjmení, takže 2 jména určitě nedáme, chtěli jsme nějaké jednoduché, tak jdu probírat kalendář :roll:

Tak bych dala Teo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.8.18 16:47
@Anonymní píše:
5 let, to nenosí ani slonice :mrgreen:

Přemýšlet nad jménem pro dítě nesouvisí s těhotenstvím. Nebo se o jméně dá uvažovat jen během těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
31.8.18 16:53

Já bych stejné jméno nedala. Co třeba Ilja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
31.8.18 17:00
@Anonymní píše:
To mi na tom přijde nejhloupější, v rodině by to bylo a který Ivošek, ten od toho nebo toho :zed: Zuří hlavně manžel, mě to štve spíš proto, že jsem to považovala za vyřešené.

Zachovali se opravdu ošklivě, ale upřímně řečeno mě překvapilo, že většina by uvažovala o jiném jméně. 8o Kdybych měla vybrané oblíbené jméno jako první a někdo by mi ho takhle drze vyfoukl, tak bych naopak vůbec neuvažovala o změně jména a původní jméno bych normálně dala. Zaprvé se chytnou za rypák, za druhé vy nepřijdete o vysněné jméno a za třetí rodina si zvykne a situace nebude o nic horší, než když se kluk jmenuje po tátovi.
O změně jména bych být vámi vůbec neuvažovala!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
31.8.18 17:01

To je teda pěkná sviňárna :D Ale Ota jako náhrada by se mi nelíbil. Vždycky mi to připomene herce Otu Sklenčku, kterej mi vždycky připadal, díky prořídlýmu účesu a roztřepaným rukám a hlasu, jako dědeček už ve čtyřiceti. Takže si za tím nějak neumím představit malý dítě :D Ale ještě je hezký krátký jméno Dan nebo Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
31.8.18 17:06

Dala bych jiné

Zakladatelko, já vím, že se ti má rada asi nebude líbit, ale… dejte jiné a buďte rádi, že tak (s prominutím) ošklivé jméno vám ukradli. Jako vím, že vám se líbí a to, že ho mám já, cizí člověk, spojené se dvěma nehezkými kluky a k tomu ještě jedním naprosto 100% gayem (ale jako fakt fuj, i když jinak nic proti nim), nic neznamená, ale určitě dokážete vybrat i ke krkolomnému příjmení hezčí jméno. A na příbuzné bych byla naštvaná hrozně moc, ale to, že vám ho vyfoukli, nedokážete, a akorát budete za škarohlídy, když jim do začátku budete něco v tomto smyslu vyčítat. A fakt vím, o čem mluvím, švagrová taky musela vysadit prášky ještě ten večer, co jsme jim oznámili těhotenství (tak neupřímnou gratulaci nepřehlédla ani její matka - moje tchýně), aby nebyla pozadu a docela mě tím nakrkla. (A ne, není to náhoda, sama se prokecla.) Takže tohle vykrádání, byť jakože o nic nejde, každý má svůj život, dokáže pěkně otrávit. Hele, a jestli to byl úmysl, věř, že se jim to vrátí!!! Jinak, ale vrátí!

Příspěvek upraven 31.08.18 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
31.8.18 17:10
@Anonymní píše:
Leda by se všichni spletli, nám poslali špatné jméno, tchyni taky :think:

a co ten Davídek co navrhovali oni ? Jinak u vás je blbý to stejné příjmení, ale stejné jméno by mi nevadilo. My máme v rodině taky stejné pjméno jen příjmení je jiné dvě sestřenice se jmenují stejně

• Citovat
  • Upravit
85275
31.8.18 17:14
@Anonymní píše:
Ani jsem nechtěla pomoct s hledáním jména, jen rady a názory, jestli to jméno dát nebo ne ;)

Ja bych dala jine. Ale vim, ze muj chlap by menit nechtel, znam ho. Tak bysme zustali u puvodniho. Ale za me lepsi dat jine, pokud se domluvite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 17:14
@Fjodorka píše:
Přemýšlet nad jménem pro dítě nesouvisí s těhotenstvím. Nebo se o jméně dá uvažovat jen během těhotenství?

Myslela jsem to tak, že nemám čas to vymýšlet další 4 roky, že 5 let to nenosí ani slonice ;) Mně se líbilo vždy jedno jméno-Jindřich, ale v kombinaci s vyvdaným příjmením, to opravdu nejde :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.18 17:16
@evill píše:
Já bych stejné jméno nedala. Co třeba Ilja?

Ale Ilja je pěkný jméno, to určitě navrhnu a nedá se ani moc prznit, to mi u některých jmen vadí :oops: Opravdu moc zajímavý a pěkný jméno, díky za tip :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.18 17:17
@smajlik345 píše:
a co ten Davídek co navrhovali oni ? Jinak u vás je blbý to stejné příjmení, ale stejné jméno by mi nevadilo. My máme v rodině taky stejné pjméno jen příjmení je jiné dvě sestřenice se jmenují stejně

David je malý synovec z mojí strany ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze