Dali byste to jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6243
31.8.18 15:14

8o co to je za lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 15:16

Nojo, takže vybrat jiné, taky jsem si to říkala, budou ve stejné školce i škole, potom u prarodičů a který? :roll: Ono se líbilo hlavně mužovi, ten si pořád nějak nemohl rozhodnout a vybral Ivo, máme krkolomné příjmení a jméno se k tomu hodí. Neříkali jsme jim ještě nic, malý se narodil teprve včera večer a jen posílali sms, tak jsme na to s mužem koukali jenom s otevřenou pusou :cert:

• Citovat
  • Upravit
26747
31.8.18 15:18

no tak kdyby jim neřekli to jméno, tak to mohli vybrat náhodou… Proto jsme se se svagrovyma domlouvali (u moji sestřenice už by mi to bylo jedno, takže neznamená, že se všude ptám) 8o Brala bych to jako sviňárnu a čekala na pořádnou omluvu a vysvětlení a já bych se s nima ani nebavila, jestli fakt ještě jméno pomlouvali :poblion: Vybrat jiné samozřejmě bude nutné. Co jméno švagra, taková malá pomsta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
31.8.18 15:18

Dala bych jine jméno, ale řekla bych jim, že mne pěkně nas_ali , udělali pěknou svinarmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
31.8.18 15:20

Další diskuse kde je rodina k nezaplaceni :zed:

Dala bych jiné jméno, ale neodpustila bych si to, že bych jim od plic pěkně peprně sdělila, co si o tom myslím. Opravdu bratr k pohledání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
31.8.18 15:21

no nejvíc naserou švagrovou když to jméno dají taky..
já bych se ho nevzdala..školek je více, a i kdyby byli v jedné, nemusí být ve stejné třídě..

• Citovat
  • Upravit
26747
@Anonymní píše:
Nojo, takže vybrat jiné, taky jsem si to říkala, budou ve stejné školce i škole, potom u prarodičů a který? :roll: Ono se líbilo hlavně mužovi, ten si pořád nějak nemohl rozhodnout a vybral Ivo, máme krkolomné příjmení a jméno se k tomu hodí. Neříkali jsme jim ještě nic, malý se narodil teprve včera večer a jen posílali sms, tak jsme na to s mužem koukali jenom s otevřenou pusou :cert:

co Ivoš? Ale ne, to je taky blbý… to jsou fakt svině :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243

Zkuste teda najít nějaké podobné, ale k Ivosovi mě teda nic nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
31.8.18 15:22

Ivan :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26747
31.8.18 15:23
@smurfka píše:
no nejvíc naserou švagrovou když to jméno dají taky..
já bych se ho nevzdala..

taky pravda, ale fakt je to na budku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.8.18 15:24

To jmeno bych dala, nessrat se s nima a taky se mi libi dat klukovi i druhe jmeno aby se odlisili aspon treba aspon formalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
31.8.18 15:24

Tak mně by to nevadilo, dala bych to, co jsem měla vybrané a že bratranec se bude jmenovat stejně - tak bude, no. Nevidím důvod se nějak „zneklidňovat“ - jsem flegmatik:) Vždyť spolu pořád nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.8.18 15:25
@Anonymní píše:
Jsem trochu rozhozená, tak omluvte případné chyby :oops:
Mám za týden termín porodu a stala se nám taková nepříjemnost, švagrová porodila před termínem a dali námi vybrané jméno. Manžel je opravdu naštvaný, když jsme jim říkali, jaké máme vybrané, tak že je divný a takový řeči a oni ho nakonec dají, přitom nám říkali jiné :zed: Jméno jsme dlouho vybírali a dlouho se nemohli rozhodnout, až manžel přišel s tím pravým a nechce se nám na poslední chvíli měnit, jenže on je to mužův bratr, takže by děti měly naprosto stejná jména i s příjmením a bydlí v nedaleké vsi, kde nemají školku ani školu, takže by spádově patřilo k nám a v rodině taky ve stejnou dobu stejná jména mi nepřipadá OK :roll: Achjo, poradíte, jestli dát či nedat? Manžel dal jedinou radu, ale se zpožděním, že příště jim nic neříkat :roll:

Vůbec to neřeš a pojmenujte si dítě, jak chcete vy.

Taky nepíšeš pohlaví - jestli jsou to holky, tak tomu už vůbec nepřikládej váhu - stejně se nejspíš jednou vdají.

Navíc jsou to bratranci/sestřenice - v dospělosti se nebudou muset vůbec vídat.

Dej si jméno podle Vašeho výběru. Jsem z vesnice. Brácha se jmenoval stejně jako jeho spolužák a rozlišovali se mladší a starší.

Do mé třídy chodily také dvě holky se stejným jménem a příjmením a rozlišovaly se úplně stejně.

Takže za mě nic neobvyklého.

Hlavně se kvůli tomu nehádejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.8.18 15:26
@Monchichik píše:
Tak už víš, proč většina lidí do porodu jméno dítěte tají. A dala bych jiné, nechtěla bych, aby se bratranci jmenovali stejně. Ale naštvali by mě :cert: .

A kdyby ho oba tajili, tak by se nemohlo stát, že by švagrovic nevybrali stejné jméno jako by se líbilo jim? Náhoda, ale stát bx se to mohlo.
Vybrala bych jiné jméno a zeptala se, jestli to udělali schválně. Na druhou stranu oni rodili první, tak holt smůla, líbilo se jim to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
31.8.18 15:27

já když jsem teď trochu vychladla… :lol: je pravda, že třeba z kluků i díky tomu budou dobrý kámoši a určitě si brzo dají nějaké přezdívky a třeba to bude i cool, že 2 se jmenuji stejně :palec: Dala bych a je pravda, že budou čumět!!!!! Takže měním názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze