Daly byste dětem chipsy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja mam wasabi rada a kdysi jsem ujizdela na oriskach obalenych ve wasabi a maly byly asi dva roky a pripotacela se k misce, kterou jsem zapomela dat z dosahu a vylozene jen olizovala ten silenej kren a orechy plivala ven. Pres slzicky z toho mela desnou zabavu a chutnalo ji to, dneska pisti, kdyz nekde uciti trochu vic cesneku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sepishka mňam, tyhle oříšky jsem taky milovala. Úplně jsi mi je připomněla.
- Citovat
- Upravit
@Bunny puella Nooo, ted si o nich muzu nechat zdat, vylamala bych si rovnatka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sepishka já je taky nesmím…kvůli ekzému. Fňuk, fňuk…ale občas zhřeším a pak si nadávám, jaký jsem trdlo, že se můžu udrbat k smrti. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bunny puella Joooo drbani to znam, me se po porodu rozjela na loktech lupenka- naprosto mirna forma teda a vylejza to vetsinou jen kdyz jsem ve vetsim stresu, ale soucitim s tebou, protoze to mam taky vzdy chut se udrbat k smrti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška píše: Mám kamarádku má již několikeré dítě v řadě a je jí více méně jedno co které z nich spase. Tak buď jsem já drblá a moc to řeším, nebo je to normální. Takže nechali by jste svoje děti jíst nezřízeně chipsy a podobné super věci, když jsou ve věku 7 let, 5 let, 3 roky a 20 měsíců…
Před týdnem jsem seděla v kavárně a maminka tam svému prckovi dávala sušenku od kafe, mohl mít taky 9 měsíců jako můj syn.
Ráda bych slyšela jak to máte Vy.
promin ale musim souhlasit s @Pherenike a @Bunny puella ze ji propiras. hlavne ta veta a jeji vicemene jedno co spase, fakt zavani v prekladu : jeji u zadnice co jeji deti jedi… a v tom druhem zvyraznem opet jakoby davas okate najevo ze dela neco spatne…
predpokladam spravne ze ji si k tomu nic nerekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslim, ze by sis zakladatelko mela delat veci po svym (vzdycky najdes nekoho, kdo to bude delat podobne a nekoho, kdo uplne jinak) a neresit, co delaji ostatni. Tobe evidetne nepripada uplne v pohode krmit maly dite susenkama a chipsama, me taky ne- a proto jsem to nedelala, ale co delaly moje kamaradky jsem fakt neresila. Kazda jsme jina a tak je to v poradku- neexistuje mustr na dokonalou matku. Nekdo si dava zalezet na strave a udela zase spoustu jinych chyb. Stesti je, ze deti nam ve finale dost odpusti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoromamuška: ne, nedávala jsem chipsy, nedávám ani teď, máme doma kontejner, snědla by pomalu i nás, ale některé věci jí zkrátka nedám, to samé s hranolkama.. a jako fanatik si nepřipadám ![]()
sušenky ke kafi bývají nejčastěji lotus a zrovna ty budou možná méně škodit, než třeba brumík, takže tu jí dám. v devíti měsících ale měla svoje křupky, nebo dětské sušenky..
jak to bude s druhým dítětem je otázka, ale nevím proč bych měla s druhým dítětem přejít na přibináčka, když to neuvidí u ségry, která mi dodnes v pohodě sní bílý jogurt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá to cenu vysvětlovat ani řešit. Můj pocit z takového stravování je negativní, proto jsem úvodní příspěvek psala negativně. Ovšem nikde jsem nehodnotila to jaká je matka, jako kamarádka je skvělá. Proč bych jí měla vykládat kecy tyypu „já bych to svýmu děcku nedala“? Vy byste byli na něco takovýho zvědavý? Předpokládám že ne ale nedalo mě to se nezeptat na anonymním fóru, jestli se tyhle srajdy jedí i jinde. Vidím že jedí. Nicméně u nás nebudou. To je tak nějak vše.
Upřímně řečeno jsem zjistila především to že ženský jsou geniální v tom vrtat se v úplně ale úplně něčem jiným než je předmětem tématu. S chutí to tu budu praktikovat taky. Ale upřímně na ty řeči o tom jaká já jsem či nejsem hážu bobek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška píše:
Nemá to cenu vysvětlovat ani řešit. Můj pocit z takového stravování je negativní, proto jsem úvodní příspěvek psala negativně. Ovšem nikde jsem nehodnotila to jaká je matka, jako kamarádka je skvělá.Proč bych jí měla vykládat kecy tyypu „já bych to svýmu děcku nedala“? Vy byste byli na něco takovýho zvědavý?Předpokládám že ne ale nedalo mě to se nezeptat na anonymním fóru, jestli se tyhle srajdy jedí i jinde. Vidím že jedí. Nicméně u nás nebudou. To je tak nějak vše.Upřímně řečeno jsem zjistila především to že ženský jsou geniální v tom vrtat se v úplně ale úplně něčem jiným než je předmětem tématu. S chutí to tu budu praktikovat taky. Ale upřímně na ty řeči o tom jaká já jsem či nejsem hážu bobek
ano, byla, protože mám ráda upřímnost a fér jednání. A chovám se tak ke kamarádce. A ona ke mě. Abych jí pochlebovala a za zády zdrbla, na to nemám žaludek ani povahu. ![]()
a navíc, ať si každá máma stravuje dítě jak chce. Moje děti to nejsou. Jak může být někdo hotovej z toho, že moje děti snídají denně čokoládový jogurt, tak já můžu být hotová z toho, že někomu děti nesedí u stolu…no bóže, každej si to děláme po svým.
Řešit starosti druhých, tak by mě za chvilku šiblo…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Bunny puella
tohle je směšný
Dobře mohla jsem tu diskuzi začít takto: Občas si v mateřském centru všimnu že maminky dávají ke svačině svým dětem chipsy. A to i malým do dvou tří let. Co vy daly by jste chipsy?
Bylo by to lepší? To že by to byla lež pomiňme.
Jistě že by se zase zvaly potrefené husy a kejhal jak si mám všímat svýho…Můžu říct totéž o každé z nich. Většina téma tu je o tom že řešíme druhé ať blízké či neznámé. Kritizují se tu plíny, kojení, výchova, manželství a cizí děti…to jste si nevšimly?? Já jo
Proto jsem se zeptala tak jako jiní tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem z toho emimina pěkně na hlavu, dnes jsem seděla na kávě a zrovna jsem čuměla na tu sušenku a říkala jsem si jak taková malá sušenka dokáže někomu drásat nervy
ale byla dobrááá
jinak si myslím že pokud si malé dítě dá jednou za sto let jednu takovou pidi sušenku i když nezdravou tak že ho to rozhodně nezabije, ani nedostane sklony k obezitě a špatným stravovacím návykům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skoromamuška co je na tom směšnýho, že chci upřímnost od kamarádky? Já ti odpovídala na to, co jsem zvýraznila ve tvém příspěvku.
Ano, řešíš okolí a řešíš ho zcela zbytečně.
I kdyby paní rvala do dítěte svíčkovou se šesti a dala mu to zapít pivem, TOBĚ by to mělo být jedno.
Jenže ty jsi asi ta super máma, která nikdy nezhřeší…ono, když se podívám na tvůj metřík, je mi to tak trošku jasný. Promiň…prvorodička, první dítko začínající s příkrmy, takže vlastně děláš vše nejlíp. Přejde tě to, neboj. Neříká, že začneš dítko rvát sladkostmi a tak, ale taky mu dáš sušenku. A ne že ne.
![]()
- Citovat
- Upravit
@natyber píše:
Tak jsem z toho emimina pěkně na hlavu, dnes jsem seděla na kávě a zrovna jsem čuměla na tu sušenku a říkala jsem si jak taková malá sušenka dokáže někomu drásat nervy![]()
ale byla dobrááá
jinak si myslím že pokud si malé dítě dá jednou za sto let jednu takovou pidi sušenku i když nezdravou tak že ho to rozhodně nezabije, ani nedostane sklony k obezitě a špatným stravovacím návykům
viď, jedna sušenka a udělá tolik povyku na emiminu
![]()
- Citovat
- Upravit