Daly byste dětem chipsy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
4.7.13 12:54

@paeatara lepek se dneska doporučuje zavádět co nejdříve, klidně už mezi 4-6 měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.7.13 12:55

Chipsy dětem nedáváme, ani staršímu ne, samozřejmě už tuto „prasárničku“ ochutnali :mrgreen:. Na oslavách se tomu moc nejde ubránit, ale povolím jen pár lupínku a konec. Tu sušenku bych vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.7.13 12:58

Aha, tak já to budu pomalu zkoušet…díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.7.13 13:04

Chipsy bych asi nedala malému dítěti, sušenku áno..moc to hrotíš…starší dítě školou povinné se s tím stejně setká a ty s tím nic nezmůžeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.7.13 13:13

Holky, minule jsem byla s děckama na hřišti a byl tam kamarád od Adélky ze třídy ze školky a šel si koupit chipsy Lays Wasabi. Pak přišel a prý „teto, chceš ochutnat?“ tak jsem si jeden vzala a jak mám ráda ostré věci, tak z toho mi úplně tekly slzy, to byl fakt masakr. nechápu jak to mohl jíst 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
4.7.13 13:55
@skoromamuška píše:
@Pherenike Pěkně děkuji teda. Víš houby o mě i o mojí kamarádce. Mám ji ráda. Prostě jsem se zasekla nad jejich návyky a protože nechci poničit naše kamarádství a nevím jestli spíš já neuvažuji přehnaně, chtěla jsem se zeptat na názor jiných maminek, jestli je to třeba u nich běžné. Nyní vidím že měřítka mám zřejmě jiná já. Na můj vztah s kamarádkou to vliv nemá. Nepomlouvám ji, je to dobrá maminka.
A vůbec já bych tak nestála o kamarádku která překrucuje moje slova tak jako to děláš ty svým příspěvkem :x Myslím že nejsi moc vnímavá empatická a chytrá bytost.

Rado se stalo :palec:

To vis, nekdo neni vnimavy a nekdo je naopak az moc, kdyz stiha vnimat i to, kdo koho cim krmi :-) O empatii bych byt tebou pomlcela, kdyz tu peres cizi pradlo na verejnosti.

Zalozila jsi diskusi, tak jsem sla diskutovat a vyjadrila se, ze me by tohle od me kamaradky vadilo :nevim: Na tom nevidim nic neempatickeho.

O tom kdo je nebo neni chytry tu nebudu polemizovat. V tomto mame o sobe stejne mineni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
4.7.13 13:58
@Tereza1986 píše:
Přesně tak :palec: I kdyby viděly, že klukovi dávám zdravou stravu, tak mě pomluví, že beru dítě do kavárny :lol: :roll:

Tak tak, miminko prece do kavarny nepatri :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.7.13 14:00

@Pherenike otázka zněla zda by jsi dala svému dítěti chipsy.Ne co říkáš na můj vztah ke kamarádce, na to jak jsem všímavá a na to že se vůbec dovolím zeptat
Proto děkuji za vyjádření ale nikdo se na toto neptal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
4.7.13 14:11

@skoromamuška z me odpovedi bylo myslim patrne, jaky postoj k teto otazce mam. Pokud to z toho nekdo nepochopil, tak je ma miste si polozit otazku, kdo ze je ti ta hloupa osoba.

A ze jsem pridala i neco, co bylo mimo tema? To jsem tu nebyla jedina, takze to bys mohla karat x dalsich uzivatelek :-)

HOWGH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.7.13 14:12
@skoromamuška píše:
jako že to neřeší že jí ani ne dvouleťanda vymete misku chipsů a v klidku jí dosype a jde dál :nevim:

Dočetla jsem v diskuzi až sem a musím odpovědět: A jako proč to řešíš ty, když ona ne? Proč tobě vadí, že svému děcku zadělává na obezitu a ledvinový kameny už od plínek?
Pokud ti tolik leží na srdci blaho kamarádčina dítěte, tak jí promluv do duše. Pokud tě tím jenom vytáčí, tak jí to buď odpusť, nebo si najdi jinou kamarádku, která tě nebude štvát tím, že neprožívá stravu svých dětí tak jako ty.
Tohle propírání kamarádek je strašnej nešvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.7.13 14:31

@Bersaba No vždyť jo. :think: Já opravdu nemám pocit že bych ji propírala :nevim: Dělá něco co se mi nelíbí, ale respektuji ji i to že jsou to její děti. Ona nemluví do výchovy mě, já jí. Já neřeším kámošku. Nebo jsem tu snad psala něco o ní, hodnotila jsem ji??
Jen jsem se se tu zeptala jestli je to podle maminek běžné. To je vše. Ale místo k tématu se tu půlka rýpalek vyjádří k tomu že jsem se o to vůbec starala. To je ale moje věc že mi to není fuk. Neřeším jen se ptám, tady je to ale vždycky spíš slepičárna že. :lol: :lol: Omlouvám se všem co popravdě napsaly jak to mají, toho si cením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
4.7.13 14:36

Ahoj, nedala mám trochu jinej pohled na výživu než třičtvrtě republiky. A odpovědi typu on se stim stejně setká nebo oni mu to podstrčí jsou přízemní, jo setká se stim o tom ani nepochybuju, ale jistýma nývykama bude vědět že to neni zrovna to pravé ořechové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
4.7.13 15:25

Prvorozenému bych to v tom věku nedala, jak to bude s druhým dítětem ví Bůh, myslím, že jak psala Lesina prvomatky řeší obvykle výživu mnohem víc. Já byla hodně striktní do dvou let a musím bohužel říct, že právě syn patří do té skupiny dětí, které vidí sladké a můžou se utlouct, nabídnuté nikdy neodmítne a skoro každý nákup v obchodě je provázen řevem a smlouváním co mu koupím a co ne :-(. A to jako kojenec krásně dlabal veškerou zeleninu, ovoce, cukr ochutnal poprvé hodně dlouho po prvních narozeninách apod. Částečně hrajou úlohu asi geny - je prostě nenažranej po mamince, částečně jsem to možná zavinila právě striktním přístupem :nevim:. Těžko říct. Mrzí mě to, bojuju s tím, ale uznávám, že zdaleka ne vždycky jsem úspěšná. A doufám, že mě moje kamarádky nepomlouvaj na netu, že jsem sama tlustá a kluk nebude lepší, když furt loudí sladkosti (tlustej není, ale jak říkám, je nenažranej a v kombinaci s mojí nedietní postavou by to některé rýpalky jistě svádělo k analýzám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.7.13 16:39
@Michaela23 píše:
Holky, minule jsem byla s děckama na hřišti a byl tam kamarád od Adélky ze třídy ze školky a šel si koupit chipsy Lays Wasabi. Pak přišel a prý „teto, chceš ochutnat?“ tak jsem si jeden vzala a jak mám ráda ostré věci, tak z toho mi úplně tekly slzy, to byl fakt masakr. nechápu jak to mohl jíst 8o

Jo, ty si občas kupujeme a naše děti je bezmezně milují. Taky to nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 16:56

@skoromamuška však ji propíráš. :lol: Píšeš bez jejího vědomí něco na netu o ní…o jejím přístupu ke stravování dětí. Promiň, ale o mě kdyby kámoška tohle psala na netu, tak mi to nebude dvakrát po chuti…jí to řekni, ne? A ne tady nám…jsi čekala, že budeš číst jen téééda, nemožná matka, sociálku na ni? :twisted: Když to přeženu. Vidíš, že prostě dát dítěti občas něco nezdravýho, není nenormální.

Ty pálivý brambůrky jsem měla taky a teda, to je síla. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí