Daly byste dětem chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
4.7.13 20:43

@skoromamuška a bude je dostávat ještě dalších 18 let…za dva roky si přečti tuhle diskuzi znova ;)

• Citovat
  • Upravit
6050
4.7.13 20:45

@Bunny puella :mrgreen: :mrgreen: ale jinak zakladatelku chápu má pravdu že se tady často řeší samé hovadiny a tak jí jen zajímalo co na to říkají ostatní no a jak už to tak bývá je tu spousta děsně zdravých bio matek které by dítěti nedaly něco dobrého a taky spousta těch které mu to klidně dají a nevidí v tom hned smrtelný hřích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.7.13 20:46

@Bunny puella takže chápu to správně že já nebohá prvomatka, neznalá života a v blažené nevědomosti toho co bude až bude mít dítko dva náhle přeladím na level -chipsy jsou príma mlska hlavně aby si je stihnul dát než půjde do školky :lol: :lol: :lol: :roll: no určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 20:46

@natyber ale jo, řeší se tu hovadiny. To máš pravdu. Ale mě nejvíc namíchlo to, že má tááák skvělou úžasnou kamarádku, ale do očí jí neřekne, že jí příjde blblý dávat batoleti sušenky…nééééé, to raději mlčí a pak strhá emimino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
4.7.13 20:48

@skoromamuška sušenky…ne chipsy, o těch jsem nepsala… ;) neříkám, že nakopneš vyšší level „ujíždíme na sušenkách“, ale prostě tomu dítku sem tam nějakou tu strááášně jedovatou sušenku koupíš. ;)

• Citovat
  • Upravit
4666
4.7.13 20:50

@Bunny puella tu paní se sůšou neznám- to byla jen anonymní osoba co vedle mě seděla na kafi a dala děcku sušenku od pressa, pak další a já si říkala že to je prasečina a jestli jí nemám nabídnout křupky mého prcka
To s těmi chipsy jsem se mockrát snažila naznačit ale neurazit. Mám ji ráda. A dost mě uráží že je to tu zpochybňováno jen proto že jsem se zeptala jak to mají jinde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 20:52

@skoromamuška aha, tak to se omlouvám, jsem myslela, že sušenka byla taky kamarádka. Heh, ale kdyby mě někdo zastavil a řekl, nechcete dát dítku místo sušenky tuhle křupku? Tak ho pošlu tak rychle do zádele, že nestačí počítat :oops: :lol: :lol: to bys fakt udělala? Docela drsný, ne? :lol: :lol: :lol: Bych na tebe vyvalila oči, že teda fakt ne, a na shledanou. ;)

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
4.7.13 20:53

Kamaráce bych řekla, hele, mám novinku, křupky pro děti, dáš ochutnat svýmu dítku? Ale cizí mamince? No to fakt ne. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6050
4.7.13 20:55

@skoromamuška my teda taky doma nemáme normálně chipsy, ale občas ti dostanu takovou děsnou chuť a mažu pro ně do krámu a pak si na nich pěkně pochutnám, já totiž málo solím a tak si myslím že tělo potřebuje i sůl a občas si o to prostě řekne a když si je dám já no tak je dám i svým dětěm i když asi né v 6 měsících nebo kolik tomu dítěti je, já zas nesnáším rodiče kteří sežerou co vidí a dítěti to nedají protože si přečetli že se to nesmí :nevim: a taky si myslím že když je dítě zvyklé že čas od času ochutná cokoliv tak pak potom tak neprahne já jsem prostě pro to jíst všeho s mírou :nevim: jedno dítě už mám a obézní není, neláduje se bezhlavě chipsy ani nepije denně litry coly, neleží ob den v mekáči a to je v pubertě, ale občas si prostě taky dopřejem když máme chuť, nevidím v tom konec našeho žití :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 20:55

@natyber souhlasím. Všeho s mírou.

• Citovat
  • Upravit
6050
4.7.13 20:57

@Bunny puella no já mám dobrou kamarádku jak jsem tu psala je to psychopatka :lol: má přehnaný, ale opravdu přehnaný strach o své dítě a když jsem jí řekla že třeba něco už může sníst tak se na mě osopila, že v žádném případě, co kdyby se udusila, co bych pak dělala no 8o tak už se jí radši do toho nepletu a myslím si svoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.7.13 20:58

@Bunny puella ne bych se usmála na prcka a mrkla na mamku a když bych podala svýmu, tak bych nabídla i jejímu, přičemž bych mrkla jestli není mamina proti a kdyby si vzal byla bych ráda :nevim: Nemám zapotřebí nikoho poučovat nebo soudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 21:00

@natyber na tebe jsem si dneska vzpomněla, kdy jsem dětem dávala ochutnat medovník. Nahoře byly pomleté oříšky. Světe div se, zvládli to ukousat :lol: :lol: :lol: 5 let a 2.5 roku…a jak jim šmakovalo. Je faktm že samotný celý ořechy ještě neměli. Domů je nekupujeme, Já je nesmím, manžel je nejí.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
4.7.13 21:01

@skoromamuška tak to bych tě ale rychle hnala. Dávat bez mýho vědomí, jedinýho slova, něco k jídlu mýmu dítěti. 8o To se snad nedělá, ne? Nebo aspoň mě by to nenapadlo. I kamarádky se ptám, jestli jejím dětem můžu dát, když dávám svým dětem.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
4.7.13 21:03

@skoromamuška protožoe je jasný, že malý dítě po té křupce hned sáhne a dá ji do pusy, takže tvoje mrkání na mě by bylo úplně bez účinku, protože by křupku už dítě mělo v puse. No ty bláho, ještě že nechodím do kaváren a dětských koutků v marketech :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko