Daly byste dětem chipsy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bunny puella
no pětiletý by už asi zvládlo i celý ořech, a to menší má asi ještě čas
já neříkám že ho budu ládovat ořechama ale třeba ta holčička mojí kamarádky už je nikdy jíst nebude protože ona už ví že jsou nebezpečné a sama ti řekne že to nesmí hamat
kamarádka mi taky říkala že co kdyby měla alergii no a co by potom dělala kdyby se něco stalo, no tak jsem zvědavá až jednou bude velká a někde slupne ořech protože jí bude děsně zajímat jak to vlastně chutná a nedej bože se u ní projeví nějaká alergie a maminka u toho nebude
no jo každá si ty svoje miláčky vychováme stejně po svém ať se to ostatním líbí nebo ne, jen u některých je ta péče a strach až přehnaný a podle mě to pro ty děti není vůbec dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunny puella mrknu to jako že počkám na oční souhlas maminy, nebo přikývnutí nebo tak, to víš že bych to nedala kdyby nesouhlasila. taky by se mi to nelíbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunny puella píše:
@skoromamuška protožoe je jasný, že malý dítě po té křupce hned sáhne a dá ji do pusy, takže tvoje mrkání na mě by bylo úplně bez účinku, protože by křupku už dítě mělo v puse. No ty bláho, ještě že nechodím do kaváren a dětských koutků v marketech![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber asi tak nějak
a psala jsem, že dostali ochutnat medovník. Právě, že mladší má na ořechy ještě čas. Tak zkusil to, dobrý, medovník zachutnal.
![]()
- Citovat
- Upravit
@natyber píše:
@Bunny puella![]()
ale jinak zakladatelku chápu má pravdu že se tady často řeší samé hovadiny a tak jí jen zajímalo co na to říkají ostatní no a jak už to tak bývá je tu spousta děsně zdravých bio matek které by dítěti nedaly něco dobrého a taky spousta těch které mu to klidně dají a nevidí v tom hned smrtelný hřích
Taky myslím, že na téhle diskuzi není nic extra závadného, prostě se tu normálně drbe jako každý jiný den ![]()
Ale zas nemusí být každá, která hned necpe 20-ti měsíčnímu nebo i staršímu dítěti chipsy „děsně zdravá bio matka“. stejně jako ta co batoleti chipsy dává, protože v tom hned nevidí smrtelný hřích není „děsně nezdravá ropačka“… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bunny puella jj já to pochopila
že medovník, no jistě ještě aby nechutnal
![]()
jen bacha abys to tady neschytala že dáváš tak malému medovník
víš jak to tady je
ještě aby ti tak dostalo špatný stravovací návyk
ježíííš ale teda medovník bych si teda taky dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišanila
jj přesně tak, taky nemyslím že budu své dítě od malička ládovat chipsama, ale některé reakce jsou až přehnané jako že nidky v životě by někdo něco tak nezdravého svému dítěti nedal protože ho učí zdravému jídlu, na světě je dnes takového škodlivého svinstva, že pár chipsů na chuť je jak plivanec v moři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunny puella píše:
@skoromamuška protožoe je jasný, že malý dítě po té křupce hned sáhne a dá ji do pusy, takže tvoje mrkání na mě by bylo úplně bez účinku, protože by křupku už dítě mělo v puse. No ty bláho, ještě že nechodím do kaváren a dětských koutků v marketech![]()
![]()
ty jsi vubec muj clovek
Detske koutky a materska centra jsou ma nocni mura ![]()
@Aluse uklidnuje me, ze aspon par jedincu tu souhlasi s tim, ze to neni vuci kamaradce uplne koser ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber no jo, vidíš, teď budou chudáčci obézní…
![]()
@natyber píše:
@Mišanilajj přesně tak, taky nemyslím že budu své dítě od malička ládovat chipsama, ale některé reakce jsou až přehnané jako že nidky v životě by někdo něco tak nezdravého svému dítěti nedal protože ho učí zdravému jídlu, na světě je dnes takového škodlivého svinstva, že pár chipsů na chuť je jak plivanec v moři
jéje, a BIO matky si teď rvou vlasy, že právě proto, že je svět zkažený, jejich děti budou v tom zkaženém světě žít co nejzdravěji…ehm, nevěřím, že v našem státě, kde jsou pole u dálnic a tak, se dá vypěstovat BIO…a když jsem viděla kvalitu BIO okurek a kapií, jak jsou stěéjně nahnědlé jak ty obyčejné (pro BIO matky jedovaté), jen jsou x krát dražší, říkala jsem si, že je dobře, že jsem trendu BIO mánie nepodlehla a nepodlehnu…
ale už raději mlčím.
![]()
Ne, všeho s mírou. Přemíra nezdravého je špatná, a vše BIO a zdravé je taky špatně…
- Citovat
- Upravit
@Pherenike ó děkuji
no, já prostě nejsem ta nadšená máma, co se dokáže hodiny bavit o poprdděné plínce, no…
a i jejich mluva, no…brrr, nemusím.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Bunny puella Mne se teda docela libi, jak je opak k „nedat bramburky“ pojem „blazniva biomatka“
- Citovat
- Upravit
@skoromamuška
Ja jsem vas sledovala, ale nejak jsem nemela silu na argumentaci… ![]()
- Citovat
- Upravit
Na sušence nevidím nic zlého a na branbůrkách záleží na množství..
Ono mě někdy přijde směšné jak někdo řeši třeba hranolky, že někde viděl.. Například my jedem dvakrát do roka někde na nákupy, kde si dáme jídlo a koupíme klukovi od 2 let hranolky, kde si lupne max- 4 hranolky, myslím v těch dvou letech, jinak nechce a už vidím, jak někde nějaké zeleninářky řeší, jak viděly nějakou mámu co vysedává v rychlém a krmila dítě s miskou hranolek..
takže ono se někdy hodně dramatizuje a přehnání..co kdo dělá a přitom ví o dané mamince prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit