Daly byste dětem chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
4.7.13 21:06

@Bunny puella :mrgreen: no pětiletý by už asi zvládlo i celý ořech, a to menší má asi ještě čas :think: já neříkám že ho budu ládovat ořechama ale třeba ta holčička mojí kamarádky už je nikdy jíst nebude protože ona už ví že jsou nebezpečné a sama ti řekne že to nesmí hamat 8o kamarádka mi taky říkala že co kdyby měla alergii no a co by potom dělala kdyby se něco stalo, no tak jsem zvědavá až jednou bude velká a někde slupne ořech protože jí bude děsně zajímat jak to vlastně chutná a nedej bože se u ní projeví nějaká alergie a maminka u toho nebude :roll: no jo každá si ty svoje miláčky vychováme stejně po svém ať se to ostatním líbí nebo ne, jen u některých je ta péče a strach až přehnaný a podle mě to pro ty děti není vůbec dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.7.13 21:07

@Bunny puella mrknu to jako že počkám na oční souhlas maminy, nebo přikývnutí nebo tak, to víš že bych to nedala kdyby nesouhlasila. taky by se mi to nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.7.13 21:09
@Bunny puella píše:
@skoromamuška protožoe je jasný, že malý dítě po té křupce hned sáhne a dá ji do pusy, takže tvoje mrkání na mě by bylo úplně bez účinku, protože by křupku už dítě mělo v puse. No ty bláho, ještě že nechodím do kaváren a dětských koutků v marketech :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: já tam taky nechodím já uplně šílím když se ke mě blíží jiná maminka a snaží se vetřít do mého teritoria s otázkami: a kolik vám je? a jaký jste buclatý, a to kojíte? :pocitac: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 21:10

@natyber asi tak nějak :lol: :lol: a psala jsem, že dostali ochutnat medovník. Právě, že mladší má na ořechy ještě čas. Tak zkusil to, dobrý, medovník zachutnal. :D :D

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
4.7.13 21:18
@natyber píše:
@Bunny puella :mrgreen: :mrgreen: ale jinak zakladatelku chápu má pravdu že se tady často řeší samé hovadiny a tak jí jen zajímalo co na to říkají ostatní no a jak už to tak bývá je tu spousta děsně zdravých bio matek které by dítěti nedaly něco dobrého a taky spousta těch které mu to klidně dají a nevidí v tom hned smrtelný hřích :roll:

Taky myslím, že na téhle diskuzi není nic extra závadného, prostě se tu normálně drbe jako každý jiný den :)

Ale zas nemusí být každá, která hned necpe 20-ti měsíčnímu nebo i staršímu dítěti chipsy „děsně zdravá bio matka“. stejně jako ta co batoleti chipsy dává, protože v tom hned nevidí smrtelný hřích není „děsně nezdravá ropačka“… :)

• Citovat
  • Upravit
6050
4.7.13 21:19

@Bunny puella jj já to pochopila :D že medovník, no jistě ještě aby nechutnal :palec: :lol:
jen bacha abys to tady neschytala že dáváš tak malému medovník :lol: víš jak to tady je :lol: ještě aby ti tak dostalo špatný stravovací návyk :cert: :lol: :lol: ježíííš ale teda medovník bych si teda taky dala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.7.13 21:24

@Mišanila :pankac: jj přesně tak, taky nemyslím že budu své dítě od malička ládovat chipsama, ale některé reakce jsou až přehnané jako že nidky v životě by někdo něco tak nezdravého svému dítěti nedal protože ho učí zdravému jídlu, na světě je dnes takového škodlivého svinstva, že pár chipsů na chuť je jak plivanec v moři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
4.7.13 21:35
@Bunny puella píše:
@skoromamuška protožoe je jasný, že malý dítě po té křupce hned sáhne a dá ji do pusy, takže tvoje mrkání na mě by bylo úplně bez účinku, protože by křupku už dítě mělo v puse. No ty bláho, ještě že nechodím do kaváren a dětských koutků v marketech :lol: :lol: :lol:

ty jsi vubec muj clovek :-D Detske koutky a materska centra jsou ma nocni mura :-)

@Aluse uklidnuje me, ze aspon par jedincu tu souhlasi s tim, ze to neni vuci kamaradce uplne koser :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
4.7.13 21:38

@natyber no jo, vidíš, teď budou chudáčci obézní… :lol: :lol: :lol:

@natyber píše:
@Mišanila :pankac: jj přesně tak, taky nemyslím že budu své dítě od malička ládovat chipsama, ale některé reakce jsou až přehnané jako že nidky v životě by někdo něco tak nezdravého svému dítěti nedal protože ho učí zdravému jídlu, na světě je dnes takového škodlivého svinstva, že pár chipsů na chuť je jak plivanec v moři ;)

jéje, a BIO matky si teď rvou vlasy, že právě proto, že je svět zkažený, jejich děti budou v tom zkaženém světě žít co nejzdravěji…ehm, nevěřím, že v našem státě, kde jsou pole u dálnic a tak, se dá vypěstovat BIO…a když jsem viděla kvalitu BIO okurek a kapií, jak jsou stěéjně nahnědlé jak ty obyčejné (pro BIO matky jedovaté), jen jsou x krát dražší, říkala jsem si, že je dobře, že jsem trendu BIO mánie nepodlehla a nepodlehnu…

ale už raději mlčím. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ne, všeho s mírou. Přemíra nezdravého je špatná, a vše BIO a zdravé je taky špatně…

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
4.7.13 21:39

@Pherenike ó děkuji :oops: :lol: no, já prostě nejsem ta nadšená máma, co se dokáže hodiny bavit o poprdděné plínce, no… :lol: :lol: a i jejich mluva, no…brrr, nemusím. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
4.7.13 21:39

@Bunny puella Mne se teda docela libi, jak je opak k „nedat bramburky“ pojem „blazniva biomatka“

• Citovat
  • Upravit
4666
4.7.13 21:43

@chatwenna ufff konečně někdo normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.7.13 21:44

@skoromamuška ;-) Ja jsem vas sledovala, ale nejak jsem nemela silu na argumentaci… :-D

• Citovat
  • Upravit
14335
4.7.13 21:46

Na sušence nevidím nic zlého a na branbůrkách záleží na množství..
Ono mě někdy přijde směšné jak někdo řeši třeba hranolky, že někde viděl.. Například my jedem dvakrát do roka někde na nákupy, kde si dáme jídlo a koupíme klukovi od 2 let hranolky, kde si lupne max- 4 hranolky, myslím v těch dvou letech, jinak nechce a už vidím, jak někde nějaké zeleninářky řeší, jak viděly nějakou mámu co vysedává v rychlém a krmila dítě s miskou hranolek..
takže ono se někdy hodně dramatizuje a přehnání..co kdo dělá a přitom ví o dané mamince prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.7.13 21:47
Ne, všeho s mírou. Přemíra nezdravého je špatná, a vše BIO a zdravé je taky špatně… :pankac: :pankac: jj když vidím jak se někdo cpe jen zrním tak se mi ježí chlupy a ještě když to cpe svým dětem :cert: tělo prostě potřebuje od všeho něco a pak mě může jebnout když vědci zjistí :roll: že to co bylo děsně zdravé, zase až tak zdravé není :zed: např. musíme jíst celozrné pečivo protože je zdravé a jinde čtu že ta zrna právě dělají ve střevech paseku :nevim: všichni v mém okolí jedí bílé rohlíky od jaktěživ a všichni žijou a obézní nejsou :nevim: chápu že pokud má někdo zdravotní problémy tak že se pak asi musí krotit a stravu kontrolovat, ale pokud je člověk (dítě) zdravé a prospívá pak nevidím důvod z něj dělat skleníkovou kytičku na kterou pak sedne bacil a je zle :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí