Daly byste dětem chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
4.7.13 23:34

Nečetla jsem to celé, ale jako nehroutím se z toho, když malý někdo dá sušenku či něco jiného. Vím, že je to málokdy a že jinak jí fakt dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2401
4.7.13 23:50

@natyber To si dovedu predstavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.7.13 23:56

Ja si pamatuju, ze moje mala moc nemusela syrovy zeli- respektive ona mi na spoustu novych chuti napoprve rekla, ze to odmita, nicmene nenechala jsem se odradit a hrala jsem s ni hru na chroupajici kralicky a zabralo to nebo nedavno po delsi dobe jsem delala pomazanku z avokada a zase aniz by ochutnala, tak ze si to neda- tak jsem ji rekla, ze to je Shrekovo pomazanka ( melo to takovou krasne kriklavou barvicku) a jak to do ni litalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.7.13 23:58

@Sepishka tak u NAS je brokolicova polevka hraskova, protoze ma stejnou barvu a dcera by to jako brokolicovou nesnedla.
Jinak k dotazu…to ze male ditko ma obcas susenku od kafe je mi jedno a ze sem tam uloupne chips kdyz jsou na stole je mi vcelku taky jedno. Nejak jsem se z toho nikdy nehroutila a ani se hroutit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 00:00

@Taminka Chapu, ja taky houbam rikam maso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.7.13 00:06
@Sepishka píše:
@Taminka Chapu, ja taky houbam rikam maso :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to zkusím na přítele, ten by houbu nepozřel, ale kdybych mu to předhodila jako že to je vepřovej řízek :think: :lol: no to by mě hnal :lol: když byla moje dcera malá tak jedla ukázkově ovoce a zeleninu pak nastalo období zlomu a nechtěla nic, posledních pár let jsem bojovala abych do ní nacpala ovoce ale musela jsem ho nakrájet, oloupat a naservírovat pod nos jinak by o to nezavadila, teď už je to docela ok ale stále jí to musím připomínat a to nemluvím o pitném režimu, takže to co děti v mládí naučíme se pak stejně musí opakovat do nekonečna znova :zed: ale ty fígle přejmenovat jídla to je dobrý už se těším jak budu prcka klamat shrekovou pomazánkou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 00:17

Hehe, u muze to bude chtit hereckou etudu minimalne hodnou Meryl Streep. U nas to bylo prvne tak, ze jsem delala bramboracku- a bramboracka bez hub neni bramboracka, no nicmene mala jak zmercila, ze tam cosi hnedocernyho plave tak povida: Mami, co to je? Tak ja nic zlyho netuse povidam- no houba co by. A ona- to nemyslis vazne! A ja uz trochu nervozne No, myslim! nicmene pri pohledu na ni jsem vedela, ze zacinam mit problem, takze po vzoru Vesnicko ma strediskova a sceny Pepo ja se spletla jsem rychle zacouvala, vymluvila se na pocinajici slepotu a napotreti ingredienci identifikovala jako kus masa. Asi jsem byla dobra, pacz mi to proslo :-)
A po mnoha zdlouhavych citove vycerpavajicich debatach na tema, proc jime nebohe prasatko, kuratko nebo kravicku uz na otazku co to je za masicko rychle odpovidam, ze neco bezelo kolem tak rychle, ze jsem si ani nevsimla, co to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.7.13 00:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jěžiš no bramboračka bez hub to je děs :P jinak přesně vím o čem mluvíš, jak moje dcera vidí že vařím tak pořád šmíruje a vyzvídá a já vymejšlím všemožné abych jí přesvědčila že je to dobré, no vždycky sice opouští kuchyň se slovy fůůůj tak to já jíst nebudu, ale nakonec stejně musí :lol: někdy teda když mě chce hodně naštvat a trucuje tak sní třeba jen brambory a vyjmenuje mi tisíc důvodů proč to nesnědla :roll: občas se ale nademnou slituje a něco pochválí a dokonce si i přidá :lol: nejvíc mě dostala když mi řekla že chudáka prasátko jíst nebude, ale kuřecí maso jí a když jsem jí řekla a co chudák kuřátko no tak samo neměla odpověď a blbě se usmívala, ale největší masakr byl když jednou uviděla jak na vánoce chystám rybí polévku, no tak to byl oheň na střeše že jí to nutím celý život jíst a že už to nikdy do pusy nestrčí, jenže tu polévku miluje a tak jí nakonec taky slupla ;) jo dětičky ty se dají oklamat, horší to je u těch starších, no jednou mě dostala kamarádka když šla vařit guláš a jak tak leje vodu do hrnce tak se najednou ozval řev: ****cožééévoooodůůůů 8o 8o 8o no její chlap prostě nevěděl že se vaří z vody :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 00:33

LOL, no u nas se to hodne odvijelo od toho, ktera pohadka byla zrovna v kurzu- zacalo to prasatkem pepou- to sme mohli zapomenout na veprovy, pak taky slepici ulet byl dobrej, hleda se nemo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.7.13 00:50

@Sepishka :lol: :lol: :lol: proboha prasátko pepu nebo pepinu si taky pamatuju to ještě dávaj :lol: stejně jak na ty děti ta televize působí, pamatuju jak dcera koukala na kouzelnou školku a nejvíc si oblíbila Františka a Michala a ten blázen všechno dělal z izolepy no a já pak měla doma celej byt omotanej lepící páskou na koberce :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
5.7.13 01:21
@natyber píše:
@Sepishka :lol: :lol: :lol: proboha prasátko pepu nebo pepinu si taky pamatuju to ještě dávaj :lol: stejně jak na ty děti ta televize působí, pamatuju jak dcera koukala na kouzelnou školku a nejvíc si oblíbila Františka a Michala a ten blázen všechno dělal z izolepy no a já pak měla doma celej byt omotanej lepící páskou na koberce :zed: :zed:

Hehe, jo Michala taky miluje, taky porad neco tvorime do kouzelny skolky a pak placeme, ze nas obrazek nikdo neukazal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
5.7.13 08:36
@Sepishka píše:
Hehe, u muze to bude chtit hereckou etudu minimalne hodnou Meryl Streep. U nas to bylo prvne tak, ze jsem delala bramboracku- a bramboracka bez hub neni bramboracka, no nicmene mala jak zmercila, ze tam cosi hnedocernyho plave tak povida: Mami, co to je? Tak ja nic zlyho netuse povidam- no houba co by. A ona- to nemyslis vazne! A ja uz trochu nervozne No, myslim! nicmene pri pohledu na ni jsem vedela, ze zacinam mit problem, takze po vzoru Vesnicko ma strediskova a sceny Pepo ja se spletla jsem rychle zacouvala, vymluvila se na pocinajici slepotu a napotreti ingredienci identifikovala jako kus masa. Asi jsem byla dobra, pacz mi to proslo :-)
A po mnoha zdlouhavych citove vycerpavajicich debatach na tema, proc jime nebohe prasatko, kuratko nebo kravicku uz na otazku co to je za masicko rychle odpovidam, ze neco bezelo kolem tak rychle, ze jsem si ani nevsimla, co to bylo :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: takový klamání nebohých dětí. :lol: :lol: :lol: úžasná taktika
  • Citovat
  • Upravit
Bunny puella
5.7.13 08:42
@natyber píše:
@Sepishka :lol: :lol: :lol: proboha prasátko pepu nebo pepinu si taky pamatuju to ještě dávaj :lol: stejně jak na ty děti ta televize působí, pamatuju jak dcera koukala na kouzelnou školku a nejvíc si oblíbila Františka a Michala a ten blázen všechno dělal z izolepy no a já pak měla doma celej byt omotanej lepící páskou na koberce :zed: :zed:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moje děti jedí všechno, naštěstí. Nemusím vymýšlet kdejaký divadýlka. Ale když to čtu, pobaví mě to. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14110
5.7.13 10:02

Musím říct, že českému BIO celek škodí urban legends… Myslíte, že každej, kdo něco pěstuje, se může nazývat BIO jen tak z plezíru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.7.13 12:01

Jinak jsem si uplně vzpoměla, jak já jsem před 4 lety byla udivená, když moje švagrová dávala upít kofolu a nebo opravdu lupnout pár brambůrků- třeba 4, kuse, ne půl balíčku… :mrgreen:
Teď to vidím jinak… Záleží na celkovém stravování.. Moje známá nedá nic, ani žvýkačku ve 4 letech, ale když jsme se bavily, tak na oběd mívají většinou omáčky- všechno smetana zahuštěné moukou, rajskou mají rádi hodně sladkou. atd..
Za to ta švagrová co jsem se divila před lety, vaří stím stylem, že necpe nikde - vyjímečně mouku, maso na zelenině spíš přírodně, žádné masoxe, Podravka,, takže vždycky takové diskuze i na hřišti mě pak příjdou usměvné, když některá řeší jednoho Brumíka, že někdo dal, ale zase neví, co to dítě celý den jiného jí.
na druhou stranu si pamatuji, jak mě maminky málem sežraly, proč pořád dávám mixovanou zeleninu i ve 2 letech.. Nešlo o ten mix, ale miloval prostě polévky pyré.. Takže jsem tam naházela květák, brambor, mrkev. A jak to některé dráždilo, že proč nedávám omáčky s knedlíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí