Dárek učitelkám v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
26.6.17 22:35

Skleničku domácí marmelády a medu a dcera vyrobí z korálků podložku pod hrneček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
26.6.17 22:43

Děkuju všem za tipy, určitě se hodí i jiným maminkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
26.6.17 22:45

Grana padano a miniklobasky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
26.6.17 22:50

Já taky vymýšlím a na nic nemůžu přijít… Dcerka jde od září do školy, chtěla bych něco pěkného paní učitelce, co ji měla ve školce celé 4 roky. Něco na památku, ale aby to nebyla pracholapka a další krám do domácnosti. :think: Zdá se mi to neřešitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
26.6.17 23:03

Copak učitelce… ale co panu učiteli? Kromě flašky, kterou dávat nechci mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.6.17 23:07

Co jim dát netuším, asi koupim kafe a čokoládu :mrgreen: kamrádka jim plete košíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.6.17 23:33

My jsme minulý rok dávaly kosmetiku, mýdlo, krém od Yves rocher plus jedné flašku a druhé něco sladkého a každé jednu kytičku, vybírala dcera, já kytky nemusím, ale ona je má ráda, takže to byl dárek od ní, tento rok to bude asi něco podobného.. už hlásila, že musíme pani učitelkám v pátek koupit kytičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
26.6.17 23:35

Dávám hrníčky na čaj s nápisem ( pro paní učitelku jméno od jméno) a sypaný čaj, dcera jde do školy… Minulý rok jsem dávala čokoládu a dobré víno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
26.6.17 23:59
@MarieP píše:
Dávám hrníčky na čaj s nápisem ( pro paní učitelku jméno od jméno) a sypaný čaj, dcera jde do školy… Minulý rok jsem dávala čokoládu a dobré víno ;)

To je pěkné, škoda, že už to nestihnu.

Ale jak tu někdo psal o korálcích, to by dcerka ještě mohla vyrobit, na to je expert. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.6.17 00:01
@Titty píše:
To je pěkné, škoda, že už to nestihnu.Ale jak tu někdo psal o korálcích, to by dcerka ještě mohla vyrobit, na to je expert. :palec:

Já myslím, že než nějaký verk z korálků, ocení učitelka třeba skleničku medu. A dcera ji může pomalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.6.17 00:06
@Fíková píše:
Copak učitelce… ale co panu učiteli? Kromě flašky, kterou dávat nechci mě nic nenapadá.

Davala jsem jednou panu uciteli do hudebky, malou sisku pravyho uheraku a byl naprosto nadseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
27.6.17 00:53

@Bábrdl vím, jak to myslíš, určitě je to dobrý dárek, ale zase skleničku od medu si na památku neschová. Ty výtvory ze zažehlovacích korálků jsou pro moji malou hodně typické, ve školce jich vyrobila opravdu hooodně. :D
Navíc vůbec netuším, kde bych teď zrovna sháněla nějaký dobrý med v hezké skleničce. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
27.6.17 08:37

@Titty Nemusí být hezká sklenička. Dětem jsem dala papír a pak jsem jen přelepila původní etiketu.:-)

Letos asi udělám to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
27.6.17 10:30

@Titty, já objednala v neděli a dneska mi je doručí, jen jsem je brala na bobirku, ať to nezdrzuji převody… Možná bu se to ještě stihlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.6.17 13:16

Tak sem koupila lepsi kafe a k tomu belgicky pralinky s boruvkama je jich tam osm a vypada to lakave i s kafem cca 8 euro..tak doufam ze budou v patek spokojene malej od nefele marodi tak vypada ze na ten posledni tejden skolky pred skolou ani nepude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová