Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda jsem nalomená. Dcerka po třech letech ve školce odchází do školy. Chtěla jsem dát jen kytku, navíc po prázdninách do té školky nastupuje syn, ale asi budu v rychlosti něco vymýšlet
. Možná balíček sušeného ovoce či to kafe, ale zase nevím jaké pijí. Myslíte, že by to vypadalo blbě, kdyby dcerka každé paní učitelce donesla kytičku a společně oboum učitelkám malý balíček - kafe, čaj a třeba ty oříšky a sušené ovoce?
Dcera bude dávat jenom kytku a čokoládu. Známá je učitelka ve školce, říkala mi, ze nejhorší jsou různé hrníčky a jiné věcičky na prach, loni prý dostala 4 hrnicky, co s tim potom. Věřím, ze některé učitelce takové věci udělají radost, ale kytkou určitě nic nezkazim.
@MarieP já jsem si nějak hned představila vlastnoručně vyráběný hrneček (teď jsme si odnášeli hromadu výrobků z kroužku keramiky, tak mi to naskočilo
).
Dáš sem prosím odkaz? ![]()
@rozmaryna1234 píše:
Dcera bude dávat jenom kytku a čokoládu. Známá je učitelka ve školce, říkala mi, ze nejhorší jsou různé hrníčky a jiné věcičky na prach, loni prý dostala 4 hrnicky, co s tim potom. Věřím, ze některé učitelce takové věci udělají radost, ale kytkou určitě nic nezkazim.
No jo, to je přesně ono. Na jednu stranu bych chtěla něco „na památku“, ale zase aby toho pak měla paní učitelka doma hromadu. ![]()
Navíc dcerka se úplně zasekla, že rozhodně nebude nic malovat, protože to neumí a co namaluje, není hezké. To samé s korálky (a těch už vytvořila fakt desítky a dělá i složité vzory)… Nevím, co ji to popadlo.
@Titty píše:
@MarieP děkuji!
Není zač, nám právě došly a jsou pěkné…jsou to normální hrnky na používání, žádné „pracholapky“… Mi by radost udělaly, snad je budou používat i paní učitelky…;)
Budu delat kazde balicek - domaci marmelada, sypany caj a asi nejake oříšky v čokoládě.
Pak je tam jeste uklizecka a pani kucharka pro synovu třídu, tem poslu balicek dohromady - kafe, caj a bonbonieru.
I kdyz pani kucharka by zaslouzila mega-balik, pac ma vzdycky vsechno nejlepsi ![]()
Podle me nejlepsi jsou darky, co se daji snist.
Nejhorsi darek je dle meho hrnek treba s fotkou ditete. To opravdu ne…