Darování ledviny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.3.12 13:30

Holky opravdu moc děkuji, nějak mi nedošlo, že by ledvinu mohlo potřebovat třeba moje děťátko. Myslela jsem jen na přítomnost a vidinu peněz, proto si uvědomuju váše zhnusení. Je to fakt blbost. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy…

Odnosit někomu dítě bych nedokázala, nemohla bych se ho vzdát. Jedině v případě, že by mě o to žádalo mé dítě - samozřejmě by nešlo o „pronájem“. Ani vajíčka bych nemohla darovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.12 13:41
Právě, že já vím, že kdybych se do krize dostala já, udělala by vše proto, abych se z ní dostala. Já nevidím nic špatného na tom, že by dítě mohlo pomoct rodičům, o tom přece rodina je, máme stát při sobě! Moje mamka určitě není z těch, kteří toho využívají. Ale to je těžko ji ospravedlňovat, když ji nikdo tady nezná.
Chápu, že ta ledvina je extrém, ale o to až tak ve tvém příspěvku nešlo…
silvik.sk píše:
Tak už len premýšľať nad takou vecou je pekná hovadina! Budem asi drsná, ale budeš asi rovnako naivná, ako tvoja matka. Skús si položiť otázku, ako by sa zachovala ona, keby si sa ty ocitla v existenčnej kríze. Pomohla by ti? Alebo by len mávla ramenami, že nemože? Od rodiča je podľa mňa životná prehra už len to, že si od vlastného dieťaťa peniaze vezme. Iné je si požičať, ale nenávratne požičať, to už je o niečom inom. To nie sú šaty, to sú prachy. Ty sa máš tak dobre, že ich nepotrebuješ?
To mi krásne pripomína situáciu v našej rodine, kde rodičia zakaždým, keď potrebovali prachy otravovali brata, len preto, že pracuje v zahraničí a mysleli si, že sa v nich topí. On blbeček vždy posielal, až raz došli a skončil vďaka nim s holým zadkom. Situácia sa tým samozrejme nevyriešila no a oni pýtajú stále, ale on už nemá, poslať nemože a oni to berú ako podraz :cert: Može si za to sám a teraz na svoju dobrotu doplatil. Zistil, že by ich aj on potreboval, má svoj život, svoje plány… ale oni sami nepomohli nikdy, ani jemu, ani mne.
A z príspevkov nemám pocit, že by sa mamtka nejako snažila z toho vyhrabať. Píšeš, že nechce byť na obtiaž, tak k vám nejde, ale prachy by si od teba kľudne vzala. A nečaká ona náhodou len na to, až jej zase nejaké dáš? No ono je to najjednoduchšie len sedieť, plakať a čakať :roll:Příspěvek upraven 10.03.12 v 13:29
  • Citovat
  • Upravit
5162
3.12.13 08:04
@Anonymní píše: Holky opravdu moc děkuji, nějak mi nedošlo, že by ledvinu mohlo potřebovat třeba moje děťátko. Myslela jsem jen na přítomnost a vidinu peněz, proto si uvědomuju váše zhnusení. Je to fakt blbost. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy…Odnosit někomu dítě bych nedokázala, nemohla bych se ho vzdát. Jedině v případě, že by mě o to žádalo mé dítě - samozřejmě by nešlo o „pronájem“. Ani vajíčka bych nemohla darovat

super :dance: přeju hodně sil a rychlé vyřešení problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová