Dávky v azylovém domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22042
27.10.21 17:41

@Cattus jo, jo, čím víc bude vulgárnější, tím víc to bude horší. To už tak v diskusi bývá, že na sprosté vyjadřování ovace nebudou. Jen pisatel si udělá negativní vizitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.10.21 18:03
@kemeny13 píše:
Tak do sebe určitě nepůjdou, bylo fajn kdyby si to aspoň uvědomily. Ale je mi jasné, že při jejich uvažování by to bylo přespříliš. Doufejme, že půjde do sebe stát. Pokud vím tak byla řeč i o kontrole dávek.

Ryba smrdí od hlavy.
Pokud se nezmění nic „nahoře“ dávky nás nespasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.10.21 18:06
@mado píše:
@Cattus jo, jo, čím víc bude vulgárnější, tím víc to bude horší. To už tak v diskusi bývá, že na sprosté vyjadřování ovace nebudou. Jen pisatel si udělá negativní vizitku.

O tom, jestli je sprostá a jak, by se dalo diskutovat.
Mně víc vadí ta nevulgární agrese, kdy to z přispěvatelek jen stříká. Takový emotivní příval agresivních myšlenek a to tady některé mají opakovaně a je jedno na jaké téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
27.10.21 18:10
@Cattus píše:
@Vanda 2
Cokoliv napíšeš, bude špatně :kytka:

Já to vím a vzdala jsem to :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.10.21 20:58
@Cattus píše:
@markytka3 @mado
Existují i uzavřené skupiny, kde jsou dost specifická témata stejně „postižených“ lidí. Jen pro info.
A přesto jsem pak neměla potřebu sem 5 let jít, nezajímají mě veřejné diskuse a plkání o ničem.
Ale kamkoliv teď vlezu, jsou stejné tváře s konstantními příspěvky.

no vidis, pro tebe je prinosnejsi prispivat do uzavrenych skupin, kde se vzajemne placate po ramenech a plkate jak jste dobri, pro mne je prinosnejsi diskuse, kde se dozvim i opacny pohled na vec nez mam ja :mavam: i kdyz casto dostavam cocku, jsem za ni rada, bo se pak snazim na vec divat jinyma ocima. teda pokud maji prispevky uroven a nejsou od takovych white trash, co tady hajis. chapes? pro mne je napsat temer 18tis. prispevku, kde ostatni placam po rameni, jak jsou dobri, prijde ztrata casu,… proste to kazdy ma v zivote jinak… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
27.10.21 21:37
@Izumi Miyako píše:
Příspěvek na péči (PNP) není dávka pro lidi z azylaku. Ale pro ty, co pečují o osobu s handicapem.

Aha no vidíš nevyznám se v tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.10.21 00:20

@markytka3

Kdes byla na tom, že se v uzavřence někdo plácá po rameni? Kde bereš tyhle argumenty?
A mimochodem, cituj kde hájím pobírání dávek a žití v azyláku. To jsou tvoje zvláštní myšlenkové pochody, ale ne moje názory, které bych tady ventilovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
28.10.21 18:57

Vy si tady trháte občanky úplně zbytečně, víte o tom? Tady nevyřešíte nic. Změna musí přijít shora, změnou zákonů a jejich vymáháním. Je potřeba, aby se každý pracující měl lépe, než pobírači dávek. Aby každý povinný rodič platil na své dítě/děti přiměřené výživné. Aby pro každého, kdo je potřebuje, byly dostupné jesle a školky. Aby každý člověk, který to potřebuje, měl možnost bydlení za odpovídající nájem a neplatil za 1+kk v havarijním stavu, patnáct tisíc měsíčně. A tak dále. Ale to musí přijít změna shora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.1.22 20:30

Ahoj mâte někdo zkušenost z azylovým domem pro rodiny SKP Hopi v Praze. myslím jaké to tam je a tak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí