Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terka33pol vlastně pravda, pardon, nechala jsem se unést ![]()
Ad zakladatelka: Asi bych se zastala dcery. Pokud opravdu startuje na dceru bez důvodu, pokud je na ní neurvalý, co se týká váhy… pak si myslím, že dcera potřebuje cítit podporu.
A že za „tebou běží“. Od toho má mámu, aby jí vyslechla.
BTW. má takovéhle konflikty jenom s dcerou a nebo i s Tebou nebo někým dalším v rodině?
@terka33pol píše:
@stock víno a depka promiň
Tak si dej jeste decku a utop depku
![]()
@Ráchelia píše:
@zoidberg Tebe bych chtěla potkat v reálu. Vsadím se, že bys byl rudý až za ušima, nevěděl kam s očima a koktal i při pozdravu. O tvé „ideální postavě“ ani nemluvě. Frajere
Proč? Máš 3 prsa, nebo co? ![]()
@Gweopanda píše:
@Eemii ja s tim problem nemam, ja o sebe a o svoje teho pecuju a nadrela jsem se na nem. Mela jsem osobniho trenera a vyzivoveho poradce nez jsem se naucila jak vse delat sama. Ted jsem na zacatku 9 mesice tehu, ale do 5 mesice jsem sportovala a po porodu az to bude mozne zacnu zase. Jen at mi nikdo nerika, ze to nejde, nebo, ze je horsi prestat kourit nebo chlastatV dnesni dobe, snad kouri uz jen lidi, kteri jsou upne mimo
posilam ti i aktualni fotku 14 dni starou, aby jsis nemyslela, ze jsou to nejaky stazeny z internetu
Jo tak pro to máš takovej zdravej nadhled
Jo a mimochodem fotky dobrý, na plakát do autodílny bych Tě rozhodně vybral. Ale to je asi tak vše ![]()
@Regina Hero píše:
asi každý čteme něco jiného… no zřejmě si budu muset taky pořídit nový monitor…
To už je skoro na hromadnej nákup ![]()
@evick2 píše: Řešila bych to jako s malými dětmi- jestliže si s tou hračkou neumíte hrát v klidu, nebudete si s ní hrát vůbec.
Ať toho společného koníčku nechají, nebo pokud to jde ho dělají odděleně. Nemá to význam aby se stresovala celá rodina.
Manžel je hulvát nejhrubšího zrna a neříkejte, že to tak nemyslel, myslel jinak by to neřekl a neposmíval by se!
Kolik je mu let? Čím přemýšlí zadkem?! Možná na některé děti taková motivace platí- už jsem viděla trenéry jak po dětech řvou, že to nedokážou, jsou to saláti a kluky to vybičuje a makají na maximum, ale táta? a posmívat se?![]()
Myslel to tak a je zlej jako malej harant…V klidu bych mu to řekla jenom jednou…
Nenechala bych takhle svýmu dítěti ubližovat…
@kdochcekam píše:
prosím kde mohu spatřit tyto inspirativní fotografie?![]()
![]()
Byly v tomhle vlákně, ale už je myslím smazala.
@kdochcekam píše:
prosím kde mohu spatřit tyto inspirativní fotografie?![]()
![]()
Strana 7 - foto vlevo
.
@kdochcekam píše:
Proč? To že závidím, neznamená, že nepřeju.
určitě, existuje i závist pozitivní a motivující, ta zdravá je ![]()
@Lychee13 píše:
Ty jsi hodně omezená, že?
Dobrý den,
vyhněte se prosím urážlivým příspěvkům v diskusi.
Děkuji za pochopení ![]()
adminka Eliška
@admin píše:
Dobrý den,vyhněte se prosím urážlivým příspěvkům v diskusi.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška
Omezená je sprosté slovo, ale deb*l slušné? To jsem nevěděla, omlouvám se. ![]()
@Lychee13 na emiminu se člověk dozví hodně věcí, co dřív ani netušil, že?
![]()