Dcera celé dny jen kňourá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
735
29.12.14 22:59

V židli mi vůbec nic ne snědl, tak šla pryc. Takže u jídla treba krámuje v kuchyni. S jídlem jsme měli dost problémy, uz je to lepší. Jenom pozor jak píšeš, ze ti otáčí hlavu a nechce. Nenut to jídlo, ja jsem se snažila krmit za kazdou cenu a docilila jsem jen toho, ze pak nejedl skoro vůbec. Takže kdyz proste nechce, tak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.12.14 23:01
@superandrysek píše:
@Bekyn no me to prislo je kuli knourani takove zbytecne :think: ono bejt od malicka zvyklej na nejaka zklidnovadla :nevim: ale estli to uz neslo tak vis ty sama dobe nejlip. promin nemyslela jsem to jak vysmech

V pohodě ;) tak víš jak to tady na miminu chodí, něco napíšeš a už se do člověka ženský pouští… :roll: Jinak já jsem jí je nezačala dávat kvůli uklidnění, ale kvůli potícím se nožičkám, jelikož na trhu nejsou léky na potící se a tím pádem mokvající a plesnivějící nožičky batolat. Je to problém spíše puberťáků, takže když má batole s tímto problém, jsou homeopatika většinou jediná cesta… No nožičky se jí po nich uzdravily do pár týdnů a právě jako jeden z vedlejších účinků jsem pozorovala to celkové zklidnění osobnosti. Jinak plně souhlasím s tím, že se dítko spíše nudí, než že by chtělo záměrně prudit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.12.14 23:04
@Laetitia píše:
@Bekyn co jsi ji davala?

Není to univerzální lék, vyplňovala jsem velmi obsáhlý a podrobný homeopatický dotazník, dle kterého poté homeopat určí potřebný konstituční lék ;) Na každou osobnost působí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
29.12.14 23:04

@Laetitia
Jojo při přebalivani se hned obrátí, prohyba se, jeci. Zdrha jak vidí plenu. Tak ho někdy přebaluju ve stoje a nebo si ho opru o sebe v pololeze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
29.12.14 23:05

@Mikys to ale dělají všechny děti… žádné ti způsobně nebude ležet a čekat, až ji vyměníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
29.12.14 23:06
@Laetitia píše:
Jeste jsem zapomela napsat, ze to ted dela u jidla. Posadim do zidlicky, vezme si 3 lzicky a zacne. Mavat rukama, jidlo mi vzdy vyrazi ze lzicky, samozrejme knoura, nejradsi by ze zidle vylezla, proto toho chci asi po ni moc aby chvili sedela a jedla. Porad sebou skube, otaci hlavou abych ji do pusy nic nedala. Tak musim delat blbiny aby se smala a kdyz ma otevrenou pusu, loupnu ji tam lzicku. Nebo kdyz se zabere na chvilicku do telky, tak chvili pusu otevira a sedi. Takhle kazdy den a ja uz jsem z ni unavena a na dalsi den se fakt netesim :zed: :mrgreen:

jsem se pobavila už při čtení úvodního příspěvku a i tohoto, že má někdo doma našeho nejstaršího :mrgreen: :cert: u nás se to hodně zlepšilo kolem 16měsíců a co se týká jídla, řešíme to tak že u jídla pouštíme písničky z youtube a děti čučí na tv to jim ty lžičky do pusinky krásně jedou :palec:

Zkus dceru někomu na chvíli dát na hlídání ať si orazíš, moc dobře tě chápu jak je to náročné. A fakt to bude lepší za pár měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
29.12.14 23:08

@Moise
Ja vím :) nemam mu to za zle :) ale ostatní děti v jeho veku tolik při tom nevyvadej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
29.12.14 23:10
@Moise píše:
@Mikys to ale dělají všechny děti… žádné ti způsobně nebude ležet a čekat, až ji vyměníš :mrgreen:

tak já mám tři děti a jeden je fakt hodný a čeká trpělivě ;) druhý podle nálady a ten nejmenší to je hádě, jsem vždycky celá zpocená než ho večer obleču do pyžámka :mrgreen: si furt říkám kdy se to zlepší a už mu budou dva furt je to hádě :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
29.12.14 23:13

@Mikys @rusovlaska.e já bych vám přála vidět to torpédo od mojí kamarádky, které jsem teď měla na víkend na hlídačku :mrgreen: To je uragán, otočili jsme se na vteřinu v muzeu a byl fuč, přebalovat ho v klidu snad jen ve spánku :lol:
Kolem toho roka jsou ještě fajn, ještě se tolik neprosazujou, ale teď kolem těch dvou let už mají vlastní hlavinku, takže nevím, jestli bych zakladatelku utěšovala v tom, že bude líp :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.12.14 23:25

@Mikys jenomze ja nejak nedokazu prekousnout, ze vim, ze nic nesnedla. Rikam si, ze musi mit hlad. Tak chci aby neco snedla, preci ji nemuzu nechat jen o trech lzickach? A mandarinkach, to by jedla na kila, pak ma vyrazku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.12.14 23:30

@Laetitia Ber to tak, že žádné dítko u plného talíře hlady nezemřelo ;) Jak už tady někdo psal, tím že jí budeš nutit, sekne se ještě víc. Prostě nechceš? Tak nemusíš. Jinak naše taky baští a kouká u toho na pohádky (už dlouho), jinak by někdy nesnědla vůbec nic. Myslím, že je to menší zlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.12.14 23:34

@Laetitia Vítej v klubu, mám doma lautr to samý, jen je mu zítra 13m :mrgreen: od cca 8-9m se mu přestalo líbit v kočáru, taklže tam ječel, kroutil se, popřípadě chtěl vyskakovat hlavou napřed. pásy nebyly překážka. sám si nikdy nehrál, to radši ječí a visí mi na noze. ¨
Restaurace, kavárny, nákupy… o tom si nechávám zdát, nevydrží ani když ho někdo chová. na nákupu teda vydrží chvíli v košíku
jídlo jak kdy, někdy sedí a jí a někdy musím pustit písničku na youtube (ted frčíme na bloodhound gang-the bad touch a bruno mars-lazy song) :mrgreen:

syn to dotáhl ještě kousek dál - nejdřív jen kňourá, pak začne řvát, pak se vztekne, tříská hlavou do všeho možnýho a hází kolem sebe věci (není problém převrátit jídelní židličku, drapne jí a jde na to) a konečná fáze je, že se zapomene nadechnout a úplně zfialoví (což naštěstí není moc časté) :roll: :zed:

Dr mi doporučila SEDALII, ale říkala, jen kdyby to bylo neúnosný. Zatím se to ještě dá, nechci ho ničím ládovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.12.14 23:35

@Moise jooo přebalování, to dělám co nejmíň, to je utrpení - on se točí, zdrhá, ječí, kope mlátí… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
29.12.14 23:36

@atominnka ještě záživnější než přebalování je stříhání vlasů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
29.12.14 23:36
@Moise píše:
@Mikys to ale dělají všechny děti… žádné ti způsobně nebude ležet a čekat, až ji vyměníš :mrgreen:

Moje joooo :dance: :dance: :dance: (15m a od narození ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí