Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
N @mahdalka bude líp, měla bych radu, všecny tyto děti knourající se nudí-pořídte jim sourozence, tak zní nejúčinnější rada. já měla dvojky, neznám knorající děti-zabavili se sami-samo, že když byli nejhodnější, tak prováděli další lotrovinu-na balkoně jsem měla v sáčku schovány skořápky od vajec, vozím na chalupu-oni je všechny naházeli na ulici na chodník. nebo v kuchyni po sobě stříkali olejem-mazalo to ještě po 48 hodinách. jááá bych mohla vyprávět. dneska mají 13 a vyvádějí zase něco jinéhos dětmi se člověk nikdy nenudí…
@cikcak píše:
N @mahdalka bude líp, měla bych radu, všecny tyto děti knourající se nudí-pořídte jim sourozence, tak zní nejúčinnější rada. já měla dvojky, neznám knorající děti-zabavili se sami-samo, že když byli nejhodnější, tak prováděli další lotrovinu-na balkoně jsem měla v sáčku schovány skořápky od vajec, vozím na chalupu-oni je všechny naházeli na ulici na chodník. nebo v kuchyni po sobě stříkali olejem-mazalo to ještě po 48 hodinách. jááá bych mohla vyprávět. dneska mají 13 a vyvádějí zase něco jinéhos dětmi se člověk nikdy nenudí…
@Rona ano ano přesně tohle znám taky, máme totiž děti 3 a ten nejmladší jim to taky takhle bral.
Buď v klidu, biude to ještě horší.
![]()
@cikcak
Šikovný děti. Já myslímže by to se sourozencem bylo ještěhorší - plánujeme ho, ale vzhledem k tomu že teď má syn chovací období, tak musíme počkat, jsem se už i bála, že e ani nenaučí chodit jak se pořád chová a nosí.
My máme různý aktivity - chodíme do mateřskýho centra, za kamarádkou co má o pár měs. staršího chlapečka, k nám chodí na návštěvu kamarádky s dětma…ale jeho to baví jen chvíli, hraje si a pak začne kňourat, přijde se pochovat a už jen sedí na klíně ![]()