Dcera chce jet se spolužákem na koncert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
27.9.15 11:56
@Ali-Ali píše:jo, jeste me napada, ze jestli ji pustis, tak bych chtela s tim klukem mluvit, nez pojedou. a zacit s antikoncepci nemuzes :lol:, ale spis bych mu hodne jasne promluvila do duse, ze ji ma na zodpovednost a ze ji nespusti z oci na tom koncertu a ze jestli bude jakykoliv problem, tak mu urves hlavu.

jo, to by bylo dobre, jeste lepsi, kdyb to udelal chlap, aby bylo jasne, ze to trhani hlavy bude opravdu neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
27.9.15 11:57

@sisk
Bydlíme v Ostravě.

@Ivaneska
To asi neklapne, je to 7.9. (pondělí), navíc nevím jak to v Praze vypadá (nikdy jsem tam nebyla) a jestli bych třeba mohla čekat před stadionem. Lístek bych nekoupila, za a) jsou fakt drahé a ze b) si myslím, že už jsou vyprodané, on sám je kupoval někdy na začátku roku s velkým předstihem, protože u nich se prý rychle vyprodávají.

• Citovat
  • Upravit
10568
27.9.15 12:01

@me56h 7.9.už bylo a ted 7.10je středa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.9.15 12:03
@me56h píše:
@Bibi239
On to hlavně není první takový koncert, na který letos jede. Ten jeden jsem jí dovolila už před tím, ten totiž není tak daleko a navíc jede se známým. Nevím teď přesně, o co se jedná, ty kapely co poslouchá se mi dost pletou a navíc to má fakt divný název, co nevyslovím.@Ali-Ali
S klukem jsem ještě nemluvila a nejsem s ním v kontaktu, ale zkusím s ním pokecat přes fb.

to bych nedelala, zadny kamaradickovani pres fb, hezky z oka do oka a zduraznit, ze je uz dospely.

Pokud uz na koncertu byla, tak bych ji asi pustila, s prednaskou, ze nebude chodit zadnymi tmavymi misty, da si pozor, pokud pujde na zachod, ze tam nikdo neleze za ni a ze si bude hlidat piti, aby ji ho ejaky vtipalek nevylepsil.
A dala bych ji petistovku navic, at si ji strci treba do podprdy, kdyby ji ukradli veci nebo kdyby potrebovala odnekud urychlene vypadnout, tak na taxika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.9.15 12:03

Ahoj, musí to být těžké rozhodnutí, ale jednou stejně začne sama s kamarády jezdit a jestli je to v 15 nebo 16 už nehraje tak velkou roli. Ty sama musíš vědět, jak moc je Tvá dcera rozumná a jestli jí můžeš věřit. Já jsem v tomto věku byla hodně rozumná a věděla jsem své hranice, prvně jsem jela a přítelem sama do Prahy na víkend v 16 a to nebyly ještě mobily. Každopádně bych si hodně prověřila toho kamaráda a chtěla bych s ním mluvit i osobně. Dcera by se mi musela často ozývat na telefon, ověřila bych si hotel, kde budou spát a podívala bych se na kapely, na které jedou. Je pravda, jak tu pár holek psalo, že „těhotenství“ a jiné nepříjmenosti se jí mohou stát i doma odpoledne po škole.

V nejhorším případě bych měla připravené auto a do Prahy prostě dojela, i když ta vzdálenost je veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
27.9.15 12:06

Pustila bych jí, sama jsem takhle jezdila. Jen bych jí zdůraznila ať nikde nechodí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
27.9.15 12:10
@me56h píše:
@Ivaneska
To asi neklapne, je to 7.9. (pondělí), navíc nevím jak to v Praze vypadá (nikdy jsem tam nebyla) a jestli bych třeba mohla čekat před stadionem. Lístek bych nekoupila, za a) jsou fakt drahé a ze b) si myslím, že už jsou vyprodané, on sám je kupoval někdy na začátku roku s velkým předstihem, protože u nich se prý rychle vyprodávají.

Pokud přemýšlíš o tom, zda na něj pustit patnáctiletou holku, asi bys měla vědět přesně, co to je za koncert.
Nebo ji pustíš někam jen tak?

7.9. už bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.9.15 12:11
@Bibi239 píše:
to bych nedelala, zadny kamaradickovani pres fb, hezky z oka do oka a zduraznit, ze je uz dospely.Pokud uz na koncertu byla, tak bych ji asi pustila, s prednaskou, ze nebude chodit zadnymi tmavymi misty, da si pozor, pokud pujde na zachod, ze tam nikdo neleze za ni a ze si bude hlidat piti, aby ji ho ejaky vtipalek nevylepsil.
A dala bych ji petistovku navic, at si ji strci treba do podprdy, kdyby ji ukradli veci nebo kdyby potrebovala odnekud urychlene vypadnout, tak na taxika.

S tou pětistovkou a podprdou je skvělý nápad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
27.9.15 12:12

Já v 15 letech na metalové koncerty jezdila. Dokonce jsem v 15 letech jela na festival Brutal Assault, kde se spalo 3 dny. Ale jak se říká, tenkrát byla jiná doba :mrgreen: Takže pokud je holšina normální, dá se jí věřit, vysvětlila bych jí, že ok, ale že mi dá na kamaráda telefon, pro případ, že se slečně nebude dát dovolat, ozve se hned po příjezdu do Prahy, apod. Naši tohle pochopili celkem brzy, je totiž asi lepší vědět, kde dcera je a s kým, než aby začala někam jezdit tajně a přitom ti tvrdila, že je na víkend u kamarádky a píšou seminárku. Ale to je můj pohled, jelikož já byla kdysi v roli tvé dcery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.9.15 12:13

Já už taky v tomhle věku jezdila. Ale když teď na to koukám z pohledu rodiče…asi bych umřela strachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.9.15 12:15

Dneska je nebezpecna doba.Ja urcite ne na tyhle akce uz vubec same drogy a nekteri lide brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
27.9.15 12:15

A nepise to sem spis ta dcera s tim, aby mela pripadne argumenty pro matku? :D chyba v datu, schvalne nechce napsat nazev skupiny, jakoze pry nevi..pritom tohle jsou dost podstatne udaje. A nechce se mi verit, ze by dospely Cech/Ceska nikdy nebyl v praze, ale ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
27.9.15 12:17

Nepustila bych ji. Rozhodně bych nechtěla, aby 15letá dcera jela sama s klukem na druhý konec republiky a ještě tam přespávala. Pokud by to byl koncert v okolí, tak bych ji tam asi pustila. Ale aby mi pubertální dcera spala bůhvíkde v Praze, to teda ne. Na to má času dost. A navíc, co uděláš, když je na koncertě okradou, nebo je přepadnou cestou z koncertu a děcka zůstanou bez peněz a bez mobilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.9.15 12:17

@rajada jo, byla jina doba, byla to doba sladke nevedomosti :lol: My jsme v tomto veku celkem bezne chodili na punkrockove koncerty. Kdyz si vzpomenu, jak jsem si to priopila stradovala od posledniho autobusu a u hrbitova se sla vycurat, vstavaji mi zpetne vlasy na hlave :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.9.15 12:18

Pokud jí věříš, tak jí pusť. Co jsem zahlédla, tak je kluk starší, takže by měl být zodpovědný. Určitě s ním hodit řeč ;)

A pokud se s ním bude chtít vyspat, tak se s ním vyspí kdykoliv, a nemusí kvůli tomu jet do Prahy na koncert ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí