Dcera chce jet se spolužákem na koncert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
27.9.15 12:19

Já bych ji pustila, obavy bych určitě ale měla.

• Citovat
  • Upravit
47759
27.9.15 12:19

@me56h v tom případě ty sama musíš vědět, nakolik je dcera zodpovědná, rozhodně bych si zjistila, na jakou kapelu přesně jede, a jak to na takových koncertech vypadá. Opít se může i za bílého dne, venku nebo doma, to samé s drogamy a se sexem. Ale rozhodně by sebou dostala kondomy, možn bych i měla doma pro jistotu postinor, ale to fakt jen spekuluju, protože mam 3 syny. Nejstarší už absolvoval ode mě přednášku o sexu i drogách (otec se k tomu nemel) opít už se stihl, mel poradnou kocovinu, ale nechala jsem ho ještě priopileho gruntovat celou kuchyň, takže si myslím, že z alkoholu je na pěkných pár let vyleceny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.9.15 12:21

Mno nevim, je tam moc ale…navíc nepíšeš, zda ho vůbec znáš atd…takže ne nepustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.9.15 12:23

@Froseth tak nějak někde v okolí ano, ale takhle daleko fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
27.9.15 12:23

Zakladatelka je nováček a nemůže už dnes přispívat (limit 5 příspěvků na den), takže pro upřesnění do diskuse.

Ten koncert se koná 7.12. v Tipsport Aréně a je to skupina Nightwish.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
27.9.15 12:24

Já bych ji pustila. Otěhotnět může fakt i u vás doma. Psala si, že kluk vypadá v pohodě. Určitě by jen tak nezval 15 holku na koncert. Akorát bych si s ním trochu pokecala at ji nepouští z očí. At nikde není sama. At se o ní postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
27.9.15 12:25

Pustila, ale jela bych taky. Máma se mnou chodila na punkový konzerty asi do 16-17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
27.9.15 12:26

Já bych určitě pustila, pamatuji si když mi bylo 15 a měla jsem docela volný režim, mamka mi plně důvěřovala, možná i proto jsem nikdy neudělala žádný průser a vždy se jí se vším svěřila!
Jestli ji pustíš tak se ti to stonásobně v dobrém vrátí, to mi věř :-)

• Citovat
  • Upravit
9173
27.9.15 12:27

Nepustila bych…pokud by s nima jela kompetentní dospělá osoba, třeba jeho rodič, tak jo, ale je samotné ne.. V 15 letech nemá co chrápat někde na noclehu 400km mimo domov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
27.9.15 12:27

@me56h no je to těžké. jaká je tvoje dcera? Máte vzájemnou důvěru, je s ní domluva…, kluka znáš? To vše ybch zvážila pokud tohle vše je ok tak bych jí vysvětlila z čeho mam strach nebo obavu a že jí důvěřuji a ty kondomy asi přibalila :oops: a okud sama tam tak chce jet tak bych svolila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.9.15 12:29

Tvl Nightwish..Tak to je mi jí líto, ale nepustila bych.. fakt n, z Ostravy do prahy s noclehem a zpet.. fakt v 15ti..

chlap prej Nightwish, chápeš Nightwish, ať jí pustí :lol: Ale zase sem jezděj docela často..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
27.9.15 12:29
@pannda píše:
Nepustila bych…pokud by s nima jela kompetentní dospělá osoba, třeba jeho rodič, tak ji, ale je samotné ne.. V 15 letech nemá co chrápat někde na noclehu 400km mimo domov

Souhlasim.. Kdybych jo mohla odvist, privist a spala by doma, neni problem, ale pres noc tak daleko ani nahodou, ani bych nespala a bala se, zda se ji.neco nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
27.9.15 12:32

Rozhodla bych se podle toho, jaka dcera je. Je zodpovědná, rozumná, nezklamala te treba jestli nekdy sla na diskoteku, ze neprisla vcas atd? S klukem se asi zna, kdyz pises ze se znaji dyl, znas ho i ty tak, ze bys mu,,sverila,, dceru? Umi se o sebe dcera postarat, umi odmitnout kdyby se něco dělo? Jestli jo, pustila bych jí.. Jinak bych se rozhodla, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
27.9.15 12:32

Necetla jsem celou diskuzi, ale moje řešení by bylo dceru pustit a po koncertě odvézt domů. Přes noc byhch ji v hotelu nenechala ani náhodou, patnáctileté děcko podle mého názoru má spát doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
27.9.15 12:36
@ProfZav píše:
Necetla jsem celou diskuzi, ale moje řešení by bylo dceru pustit a po koncertě odvézt domů. Přes noc byhch ji v hotelu nenechala ani náhodou, patnáctileté děcko podle mého názoru má spát doma.

Tohle už tu zaznělo od víc lidí a já to fakt nechápu… Ten hotel je na tom celém snad to nejbezpečnější, ne? Pokud dojede s klukem z Ostravy do Prahy do TS-arény a absolvuje bez úhony celý takovýhle koncert, tak v tom hotelu bude konečně někde, kde se jí nemá co stát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí