Dcera chce jet se spolužákem na koncert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
27.9.15 12:37
@BohunkaP
@BohunkaP píše:
Tohle už tu zaznělo od víc lidí a já to fakt nechápu… Ten hotel je na tom celém snad to nejbezpečnější, ne? Pokud dojede s klukem z Ostravy do Prahy do TS-arény a absolvuje bez úhony celý takovýhle koncert, tak v tom hotelu bude konečně někde, kde se jí nemá co stát. :nevim:

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
27.9.15 12:43

Tak na Nightwish bych pustila, není to žádná technopárty :-D toho kluka očividně zná, spát spolu můžou aji v Ostravě, kvůli tomu do Prahy jezdit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990

@BohunkaP Kromě toho, že tam s ní bude ten kamarád. Zavezla bych je na koncert, pockala než skončí a zavezla je zpet. Můj chlap takhle vezl dceru s kamarádkou do Vídně. A já znám osobně slečnu, u které podobná akce skončila potratem ve 14 letech. Ono nezáleží jen na duvere k dítěti, i kdyby byla slečna sebezodpovednejsi, tak může potkat kdekoho s bůhvíjakymi úmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354

Aha tak koukám, že s ní jet nemůžeš.

No pokud je s ní domluva a je rozumná, tak bych pustila, řekla bych, že informací o antikoncepci mají dnes mladí celkem dost, ale že začínají později, i podle statistik až kolem 17. Věřila bych, že bude něco, ale ne úuplně to :oops: Bála bych se spíš jiných věcí, než těhotenství.

1. zakázala bych jí jít do kotle a pod podium.
  1. nařídila bych jí, ať počkají, až většina lidí odejde, klidně hodinu, aby se nedostali do tlačenice.

Zažila jsem tlačenici v 15 na Pink Floydech a zpětně vyhodnocuju že se fakt mohlo něco stát.

Jestli je poslouchá od osmi let, bude mít doživotní zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422

Sice může s klukem otěhotnět, ale nevidím jediný důvod, proč patnáctiletou holku naservírovat neznámému klukovi do jednoho hotelového pokoje. Předpokládám, že s kamarádem by dva jednolůžáky neplatili. Koncert, alkohol, náladička - nepustila. Nic jí neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
27.9.15 12:45
@BohunkaP píše:
Zakladatelka je nováček a nemůže už dnes přispívat (limit 5 příspěvků na den), takže pro upřesnění do diskuse.Ten koncert se koná 7.12. v Tipsport Aréně a je to skupina Nightwish.

Nightwish? jedna z nejslavnějších metal kapel posledních let, ale neni to žádnej brutal, já byl kdysi s přítelkyní na Slaer + Machin Head to byl „rachot“ jiný kategorie a jí bylo tehdy cca 16 a přežili jsme to v pohodě. Nightwish bych se nebál, spíš jde o to, jestli je ten kluk v poho a aby se pak nemotala sama noční Prahou atd., ale z toho koncertu samotného bych strach neměl,, neni to nějak extra tvrdá kapela, ale parádní symfonickej melodickej metálek. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
47759
@BohunkaP píše:
Zakladatelka je nováček a nemůže už dnes přispívat (limit 5 příspěvků na den), takže pro upřesnění do diskuse.Ten koncert se koná 7.12. v Tipsport Aréně a je to skupina Nightwish.

To jsou nějaká nová pravidla? 8-o :nevim: Ale zakladatelka má v tech datech nějaký moc velký hokej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
@BohunkaP píše:
Tohle už tu zaznělo od víc lidí a já to fakt nechápu… Ten hotel je na tom celém snad to nejbezpečnější, ne? Pokud dojede s klukem z Ostravy do Prahy do TS-arény a absolvuje bez úhony celý takovýhle koncert, tak v tom hotelu bude konečně někde, kde se jí nemá co stát. :nevim:

A v kterém hotelu??? Jak daleko je ten hotel? Jak rychle se tam v noci přemístí? Samo že metro bude v tu dobu plné, z koncertu, všude masa lidí, ale vyznají se ti dva v Praze, kde nikdy nebyli??? A zmínil tu vůbec někdo HOTEL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
27.9.15 12:47
@BohunkaP píše:

Na Nightwish bych ji pustila 100%, je to skvělá muzika a bude to pro ni zážitek na celý život. Upřímně, kdyby ji nepustila, tak ten lístek beru všema 10 :D Metalisti jsou fajn lidi, znám jich opravdu hodně, hlavně si i mezi sebou hodně pomáhají a drží spolu. Otěhotnět a opít se může i doma… A tím, že ji pustíte jí mamka ukáže, že jí věří. Já jsem v 15 taky přespávala u kamarádů, kamarádek, jezdili jsme po koncertech, pařili celou noc, ale byla jsem zodpovědná, drogy nikdy od nikoho nevzala a občas jsem se maximálně něčeho napila. Nikdy žádná tragédie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
27.9.15 12:48
@Ivaneska píše:
To jsou nějaká nová pravidla? 8-o :nevim: Ale zakladatelka má v tech datech nějaký moc velký hokej :think:

Asi :nevim:

V datech se jen překlepla, je to taky pondělí, to se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
@ProfZav píše:
@BohunkaP Kromě toho, že tam s ní bude ten kamarád. Zavezla bych je na koncert, pockala než skončí a zavezla je zpet. Můj chlap takhle vezl dceru s kamarádkou do Vídně. A já znám osobně slečnu, u které podobná akce skončila potratem ve 14 letech. Ono nezáleží jen na duvere k dítěti, i kdyby byla slečna sebezodpovednejsi, tak může potkat kdekoho s bůhvíjakymi úmysly.

Takto bych to volila já, určitý kompromis, abych mohla vyjít dceři vstříc…Dovézt a odvézt, pro svůj klid a bezpečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth

Jela jsem v 16 se dvouma spolužákama do Prahy na Rammstein. Ubytko jsme neměli, tak jsme seděli ve dvě ráno na hlaváku. Fakt chuťovka. Pokud je ten kluk starší, tak bych ho chtěla aspoň jednou vidět, dceři bych dala pro jistotu kondomy a poučení o bezpečnosti na koncertech. Je jenom na tobě zakladatelko, jak to zhodnotíš, jestli je tvoje dcera aspoň trochu rozumná a zodpovědná.

• Citovat
  • Upravit
647
27.9.15 12:53

Já na tom koncertě budu, už se těším! A Nightwish není žádná tvrdá muzika, za metal ji rozhodně nepovažuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
27.9.15 12:54
@pannda píše:
Takto bych to volila já, určitý kompromis, abych mohla vyjít dceři vstříc…Dovézt a odvézt, pro svůj klid a bezpečnost

Z Ostravy do Prahy? Chtěla bych se narodit jako tvoje dcera. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
27.9.15 12:59

Patnáctiletou dceru bych na koncert, po kterém spolu někde přespí s kamarádem, nepustila ani náhodou. Kdyby o koncert moc stála, byla bych pravděpodobně ochotná ji tam odvézt, udělat si s manželem nebo s kamarádkou v Praze hezký večer a pak ji po koncertě zase vyzvednout a odvézt domů.

Nejde jen o to, co by dělala s kamarádem v hotelu nebo kde mají to ubytování (ačkoli nejsem zastánce toho, aby patnáctiletá holka trávila noc s klukem). I kdyby dcera byla sebezodpovědnější, už ji vidím, jak na přemlouvání kamaráda a třeba i dalších lidí, že půjdou po koncertě ještě někam pařit, odpovídá odmítavě s tím, že mámě slíbila, že po koncertě půjde hned spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí