Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ano. Zlomenina nebolí se říká. Já když jako malá spadla ze stromu tak jsem si zlomila ruku, nebolelo to, naši mi to stáhli. No časem to bolet začalo, pak mi na 4× lamali ruku, aby se to vrátilo zpět a celý rok jsem nemohla chodit na plavání a byla jsem děsně na. sraná
šla bych na rentgen nikdy nevíš.
Pokud to má natelké nebo ji to bolí tak ano, zajela bych raději na RTG. Může mít natažený vaz nebo tak něco. ![]()
Spíš proč ne?
Nejsem zastánce „s každou volovinou k doktorvi“, ale pokud bych u zranění nebyla a škola sama mne na nemocnici odkázala, jedu tam hned ![]()
@Karleon píše:
A to řešíš den po ve dvě odpoledne? Jako vážně?
a jako proc ne. Na zivote ji to neohrozuje. Mne vzala matka se zlomenou rukou taky az na druhy den k doktoru, vecer se ji evidentne na pohotovost kvuli tomu nechtelo.
A největší pravděpodobností byste zlomeninu poznala. Je pravda, že občas se nepozná, ale pravidlo to není. Když nepůjdete na RTg, nezbývá než počkat až to přejde.
@Mišule22 píše:
Včera moji dceři někdo nějak natáhl ruku… Volali ze školy že bychom měli zajít do nemocnice ale nejsem si jistá jestli je to potřeba. Její spolužák vzal její ruku a obtočil si ji kolem těla… Má stahovací obvaz
myslíte si že je nutné vyhledat lékaře?
Ja bych do nemocnice jela hned ten den..