Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Juro, to sis založením diksuze teda moc nepomohl, si tady z Tebe dělají ženský akorát srandu ![]()
@tehuzu píše:
Já mám taky narozeniny!!![]()
No… a já mám přirozeniny o měsíc a den později. To se nám to krááásně schází… ![]()
@Monny píše:
Zase další důvod pro lidi aby nakupovali jako zběsilí
Tedy já úplně nevím, jestli by mělo smysl nakupovat před srážkou s asteriodem
![]()
@Jura007 jsi můj ročník, tak pamatuješ na Návštěvníky, jak jim vycházely propočty a jak to děda Drchlík vyřešil
, tak není se čeho bát, nějaký „Drchlík“ to vyřeší a zjistí, „kde udělali soudruzi chybu“.
Ale tenhle asteroid nemá zničit planetu
prej kdyby spadnul tak by zničil velký město takže kdyby si to na nás namířil tak by tu ještě byla šance že to nespadne na ČR ![]()
Hele, máš pocit, že panikářky už dlouho nevyšilovaly, tak je chceš trošku popíchnout? ![]()
@yum-yum26 píše:
Tedy já úplně nevím, jestli by mělo smysl nakupovat před srážkou s asteriodem![]()
No, dělám v Makru, a před původním koncem světa tam byl fakt „konec světa“, samé konzervy…
takže očekávám teď totéž ![]()
@Monny píše:
No, dělám v Makru, a před původním koncem světa tam byl fakt „konec světa“, samé konzervy…
takže očekávám teď totéž
To snad ne! To si děláš legraci?(I když já Ti to věřím, lidi jsou šílený
)
Pane boze uz je to zase tady!!Tech diskuzi zde bylo az az,..Nic nebude!!Nereste to!!!
![]()
@yum-yum26 No nedělám si prdel, a na just žádný vietnamci, asi byli schovaní v krytech
![]()
Jee další konec světa tot u bude diskuzí o zásobách, ukrytech, a strachu ze smrti ![]()
Sobotka@astro.cz
Dobry den,
draha je znama spolehlive, proleti od Zeme desitky tisic km daleko, takze jedine, co by se mohlo stat, ze trefi nektery satelit, ale prevdepodobnost je mensi, nez ze vyhrajete ve Sportce.
Petr Sobotka
Tak asic zkusím tu sportku
![]()
Uniká mi smysl diskuse, ale horší je, že nemáme přehled o všech tělesech, která nás ohrožují a žádní vědci na světě se tím globálně nezabývají, nikdo nepřišel na způsob, jak tomu zabránit a když na nás něco poletí, nejspíš nestihnem nic vymyslet. A většina lidí si myslí, jak už je to vymyšlené. ![]()