Den blbec aneb podpořme se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
7.10.12 23:11

@katula9 aj aj… ja jsem dnes mela take sileny den - s nervama v koncich, vybuch a rozhadana s matkou… ale ted citim ulevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.10.12 23:16

Jo, prý je sedmička šťastná :cert:. My jsme dnes byli prodávat na trhu, začlo lít, všechno mokrý, tržba skoro nulová a po cestě domů do nás fláklo auto (nebyla to moje vina), takže skoro dvě hodiny na dešti, vyplňování papírů. Doma naštvanej manžel a dítě s horečkama, asi angína. Dala jsem si panáka (už tři) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.10.12 18:37

No já naštěstí taky je to už lepší ale včerejšek fakt síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.9.14 19:44

Den blbec

Tak mám potřebu oživit diskusi… Bohužel vůbec ne úsměvně :(

Začalo nám to tím, že si syn (1 rok) rozsekl ret o stůl. Nic vážného, ale krve teklo na mě moc. Navíc ošklivá ranka. Jeho první úraz, takže mě to vzalo. Doktorka nás poslala na stomatologii, jestli neni nutné šití.

Cestou tam se nám na eskalátorech zasekly brzdy na kočárku a nemohla jsem ho rozjet. Naštěstí přispěchal manžel a kočár rozjel, ale znefunkčnely brzdy.
Cestou domu jsem pak byla znova na eskalátorech (bohužel jiné cesty nebylo) a i když už jsem je sjížděla x krát, tak se mi smekla noha a málem jsem i s drobkem letěla dolů :( naštěstí nás zachytil mladý pán. No dole už jsem se málem rozbrečela při představě, co se mohlo stát.

Teď už jsme doma, malej spinká v postýlce. Ale já jsem pořád nějak špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
3.9.14 19:46

Není náhodou jezdit s kočárkem po eskalátorech zakázáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.9.14 19:50

Není to zakázáno. Jezdí se tak normálně. Ale měly by jezdit alespoň dva lidé (což není pro mě moc reálné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
3.9.14 19:53

Tak to je podpora-tytyty, ty za to můžeš, nemáš jezdit s kočárkem po eskalátoru :zed:

@Plomba To je naprosto obyčejný den blbec, akorát se s každým dalším zádrhelem zdá všechno horší než je.

Naštěstí má i takový den jen 24 hodin / i když se zdá, že jich má 48/ a když si teď půjdeš lehnout a spát, tak zítra ráno bude o hodně lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.9.14 19:55

@Plomba pokud malej spi bud si dej maleho panacka a pokud nepijes (napr) kojis tak pomaha neredeny sirup. Do panakove sklenicky tak pulku a vypit jako panqka najednou. Takove alkoholove placebo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
3.9.14 19:55

Aha, tak to jo…no každopádně jsi při té vší smůle, měla štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
3.9.14 20:00
@Plomba píše:
No dole už jsem se málem rozbrečela při představě, co se mohlo stát.

Ti muzu rict, kamaradce takhle spadlo dite i s kocarem a melo rozseknutou tvar. Ale je to pekne zhojene, jizva neni moc videt.
Takze to muzes brat, ze jsi vlastne dneska mela stastnej den, ze tam ten pan byl.
Ja jsem jednou pri nandavani kocarku do busu klukovi malem urazila hlavu. vystrcil ji do boku a ja koukala sobe pod nohy, kam stoupnu - taky mi museli lidi rist. Lidi mi nasli ztraceneho kluka na detskem dnu. lidi mi chytli dite, nez vbehlo do silnice. Ano, clovek si vycita ale na druhou stranu zijeme ve spolecnosti a je podle me normalni, kdyz potrebujes a prijmes pomoc druheho. ostatne ty urcite taky pomoc pokazde nabidnes, kdyz zpozorujes, ze je potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.9.14 20:03

Takze to muzes brat, ze jsi vlastne dneska mela stastnej den, ze tam ten pan byl.

Souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
3.9.14 20:04

Na každém novém jezdícím eskalátoru je z boku samolepka že kočárky ne, teda aspoň u nás. Takže asi je to jasné proč. Nemoralizuju, jen to píšu. Já taky občas jezdím a dávám si sakra pozor.

Hlavně že je malý v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.9.14 20:09

@Luisiana Ale u vás asi nemáte metro, ze kterého se kolikrát prostě jinak než po eskalátoru nedostanete. Jízda zde je povolená ve dvou osobách, což prostě taky není vždy realizovatelné. Stalo se no, zakladatelka byla ve špatném rozpoložení a tak se jí smůla lepila na paty. Příště se hodit do klidu a pak teprve vyrazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
3.9.14 20:11

@Karleon To máš pravdu, metro nemáme. Sice prokopané to tady máme celé ale metro tam bohužel nejezdí. :mrgreen: Jízda ve dvou, tak to si musím dávat bacha až do Prahy pojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
3.9.14 20:12
@Luisiana píše:
Na každém novém jezdícím eskalátoru je z boku samolepka že kočárky ne, teda aspoň u nás. Takže asi je to jasné proč. Nemoralizuju, jen to píšu. Já taky občas jezdím a dávám si sakra pozor.Hlavně že je malý v pořádku…

V Praze v metre castokrat nemas inu moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová