Den D.bil aneb odnesla to trouba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5993
29.3.13 22:05

@beckie promiň, ale směju se tady i když vím, jak je to nepříjemné. Mám taky vtipnou historku ze dneška. ráno jsem vytřela terasu, pak šel chlap do práce a nezavřel dveře, teda ne schválně, prý:D, takže pes vnikl dovnitř a měla jsem všude ťapiny, tak jsem to vytřela podruhé. No a večer přišla ségra a nechala otevřené druhé dveře, takže dnes terasa 3×, pro velký úspěch:D A obývák taky 2×. Vyprala jsem chlapovi prádlo a samozřejmě všude piliny, takže jsem to měla po celém obýváku a musela zametat znovu:D:D Takže se mi taky dařilo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:05

@tejuho Tak ono, když tady tak sedím a koukám na to, tak ta pavučina po celém skle není vidět. Tak můžu říct, že to rozbil on. Beztak přijede v noci, to si ničeho nevšimne. Mohla bych ho nechat tu troubu otevřít a v tom se to všechno vysype. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.3.13 22:06

Z těsta udělej v oleji smažené vdolky, koblihy, langoše… na to troubu netřeba. Dvířka neřeš, stejně byla rozbitá a dnes se nevyplatí nic spravovat, rovnou se kupují nové spotřebiče.

Příspěvek upraven 29.03.13 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:06

@Alepoudaki To mi ani neříkej. Já to oplakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:07

@Alenaxxxx To je nápad. Zítra budou super koblihy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.3.13 22:14

Tak ja vcera vyndala z trouby rozpalenou sklenenou zapekaci misu a nenapadlo me nic jinyho, nez na ni pustit studenou vodu, aby se odmocila, no trubka, nemusim psat jak to dopadlo :lol: odpoledne jsem udala velikonocni velkej uklid, konecne jsem se dokopala, na zaver jsem chtela vyvetrat, tak jsem pootevrela okno a sla veset pradlo na balkon, najednou pruvan, okno se otevrelo dokoran a sejmulo sedm kytek z police, hlina a rosekany kvetinace vsude :cert: v 11 vecer jsem si sedla, ze uz nic delat radsi nebudu, pujcila sem si chlapuv mobil, ma ho novej, tak jsem mu chtela neco ukazat a nevim jak, vytocila jsem cislo jeho otce a nevsimla jsem si, ze mu volam, tak jsem ho vzbudila a volal vydesenej zpatky, co se stalo..taky den D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
29.3.13 22:15

To je aspon napad s tema koblihama. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.3.13 22:20

@beckie :mrgreen: to je reseni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:22

@Brambůrka10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Podobným stylem jako ty zapékací mísu, jsem také zničila spoustu mých oblíbených zapékacích forem. :mrgreen: Taky jsem předevčírem odrovnala náš poslední velký hrnec, protože jsem dala vařit rýži a šla uklízet horní patro. No přišla jsem na to, až se valil dým po celém domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.3.13 22:27

Ja jsem tak varila vajicka na tvrdo, kdyz jsem je po treti spalila i s hrncem, manzel rekl, ze si da ten chleba radsi jen s maslem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.3.13 22:31
@tejuho píše:
Ja jsem tak varila vajicka na tvrdo, kdyz jsem je po treti spalila i s hrncem, manzel rekl, ze si da ten chleba radsi jen s maslem :mrgreen:

taky dobry, ja minule po tahu rano vstavala, dala jsem vajicka na troubu, ze je uvarim a plyn jsem zapla pod stouchanejma bramborama, ktery byly vedle v hrnci, to byl smradecek a deti hladovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.3.13 22:35

@Brambůrka10 Jsi mela vytahnout z lednice kefir a nabidnout peceny brambory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.3.13 22:38
@tejuho píše:
@Brambůrka10 Jsi mela vytahnout z lednice kefir a nabidnout peceny brambory :mrgreen:

byly na uhel, kastrol letel do kose :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.3.13 22:39

No každopádně mě asi v neděli večer přejde smích (dřív než přijede se totiž nepřiznám, se znám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová