Deníčky a jejich případné vydání

Štofik
26.5.22 09:34

Deníčky a jejich případné vydání

Pokud bych chtěla vydat co jsem napsala, vadilo by, že je část zveřejněná na netu? :think: Má někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2394
26.5.22 10:23

To je spíš otázka na vydavatele, jestli by mu to vadilo, resp. jestli by něco takového vydal. Když si to vydáš sama, tak to je pochopitelně na tobě. Druhá věc - kouknout na podmínky užívání těch platforem, kde to máš publikované, jestli tam není nějaké omezení v tomhle smyslu (tj. kouknout do uživatelských podmínek, u klasických blogů bych ale moc nečekala, že by tak něco takového bylo, takže by problém být neměl). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
26.5.22 10:49

@Tomie nebo jak to je s autorskými právy…když to dám tady, jestli to není majetkem emimina. Musím zjistit.
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
10251
26.5.22 11:04

@holka_z_hor Nevadilo, naopak je to jedna z doporučených věcí, jak si najít kupce. U mé knihy to bylo také tak, že asi třetina vyšla na internetu a vlastně právě reakce čtenářů a jejich hodnocení byly pro mne silným argumentem knihu komerčně vydat.
Hlásím se jako sponzor! Případně zkus hithit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
26.5.22 11:10
@Premek_Orac píše:
@holka_z_hor Nevadilo, naopak je to jedna z doporučených věcí, jak si najít kupce. U mé knihy to bylo také tak, že asi třetina vyšla na internetu a vlastně právě reakce čtenářů a jejich hodnocení byly pro mne silným argumentem knihu komerčně vydat.
Hlásím se jako sponzor! Případně zkus hithit apod.
:hug: :hug: ty jsi zlaťouš. Zkusím Pointu. Až to dopíšu :mrgreen: kde jsi to měl veřejně kromě emimina?
  • Citovat
  • Upravit
10251
26.5.22 11:27

@holka_z_hor To je hrozně tajný a jsou to texty, které zde nebyly a ani by se sem nehodily :-). Ale lidí, kteří vydávají knihy či e-knihy je tu víc, od některých jsem dostal velmi cenné rady, takže je dobře, žes téma založila a třeba se Ti ozvou a také poradí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
26.5.22 11:31

@Premek_Orac hrozně tajný… :think: napíšu soukromě 🤭 👀

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat