Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je spíš otázka na vydavatele, jestli by mu to vadilo, resp. jestli by něco takového vydal. Když si to vydáš sama, tak to je pochopitelně na tobě. Druhá věc - kouknout na podmínky užívání těch platforem, kde to máš publikované, jestli tam není nějaké omezení v tomhle smyslu (tj. kouknout do uživatelských podmínek, u klasických blogů bych ale moc nečekala, že by tak něco takového bylo, takže by problém být neměl). ![]()
@Tomie nebo jak to je s autorskými právy…když to dám tady, jestli to není majetkem emimina. Musím zjistit.
Děkuju
@holka_z_hor Nevadilo, naopak je to jedna z doporučených věcí, jak si najít kupce. U mé knihy to bylo také tak, že asi třetina vyšla na internetu a vlastně právě reakce čtenářů a jejich hodnocení byly pro mne silným argumentem knihu komerčně vydat.
Hlásím se jako sponzor! Případně zkus hithit apod.
@Premek_Orac píše:
@holka_z_hor Nevadilo, naopak je to jedna z doporučených věcí, jak si najít kupce. U mé knihy to bylo také tak, že asi třetina vyšla na internetu a vlastně právě reakce čtenářů a jejich hodnocení byly pro mne silným argumentem knihu komerčně vydat.
Hlásím se jako sponzor! Případně zkus hithit apod.
@holka_z_hor To je hrozně tajný a jsou to texty, které zde nebyly a ani by se sem nehodily
. Ale lidí, kteří vydávají knihy či e-knihy je tu víc, od některých jsem dostal velmi cenné rady, takže je dobře, žes téma založila a třeba se Ti ozvou a také poradí!
Pokud bych chtěla vydat co jsem napsala, vadilo by, že je část zveřejněná na netu?
Má někdo zkušenost?