Denisa76 žije

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13765
22.6.19 11:20

Takže ve zkratce - Ontario 7 založil diskuzi, aby dal všem na vědomí, že Denisa76 (dlouholetá uživatelka Emimina), jeho „dlouholetá“ partnerka zemřela na rakovinu, minulý víkend.
Vyjadřovaly mu tam ženy soustrast, až se objevila Fokulinka, která ji znala z uzavřených diskuzí a vyložila všem, že to byla zlá osoba, která ostatní využívala a i vydírala v diskuzích, psala různé bludy, včetně toho, že několikrát potratila a pak i porodila 1-2 děti. A objevily se i další, které to potvrdily. A že údajně svojí smrt už jednou zinscenovala.
Takže vznikly dva tábory - ty, které věřily Denisinu smrt a ty, které ne. Diskuze byla zamčena a objevila se další reakce Ontaria, kde píše, že jsme hnusné, když nevěříme. A další reakce atd., zase zamčeno.
Chvíli se to řešilo i ve Smazaných tématech. No a občas vznikne další diskuze, většinou něčí výkřik, že to je nechutné, špinit mrtvou. Zase se to vždy zamkne. A včera se objevila tato diskuze.

Takže asi tak v kostce. Když si projedete diskuze za minulý týden, tak vlastně skoro všechny zamčené se týkají tohoto tématu.

K dokončení celku ještě chybí údajná fotka Denisy z nedávné doby, tu jsem nikde neobjevila.

• načítám...
6445
22.6.19 11:21

@g.sandova poslu ti sz

• načítám...
19388
22.6.19 11:23

@Ijen dekuji

• načítám...
Klopotkova
22.6.19 11:25
@AnastazieB píše:
Takže ve zkratce - Ontario 7 založil diskuzi, aby dal všem na vědomí, že Denisa76 (dlouholetá uživatelka Emimina), jeho „dlouholetá“ partnerka zemřela na rakovinu, minulý víkend.
Vyjadřovaly mu tam ženy soustrast, až se objevila Fokulinka, která ji znala z uzavřených diskuzí a vyložila všem, že to byla zlá osoba, která ostatní využívala a i vydírala v diskuzích, psala různé bludy, včetně toho, že několikrát potratila a pak i porodila 1-2 děti. A objevily se i další, které to potvrdily. A že údajně svojí smrt už jednou zinscenovala.
Takže vznikly dva tábory - ty, které věřily Denisinu smrt a ty, které ne. Diskuze byla zamčena a objevila se další reakce Ontaria, kde píše, že jsme hnusné, když nevěříme. A další reakce atd., zase zamčeno.
Chvíli se to řešilo i ve Smazaných tématech. No a občas vznikne další diskuze, většinou něčí výkřik, že to je nechutné, špinit mrtvou. Zase se to vždy zamkne. A včera se objevila tato diskuze.

Takže asi tak v kostce. Když si projedete diskuze za minulý týden, tak vlastně skoro všechny zamčené se týkají tohoto tématu.

K dokončení celku ještě chybí údajná fotka Denisy z nedávné doby, tu jsem nikde neobjevila.

Fotku přispěvovatelka smazala.

• Upravit
11923
22.6.19 11:25
@rokris píše:
To nemá cenu, pořád dokola to je. Nenapsala jsem, že kdokoli z uživatelů je horší než oni. Ovšem jak málo stačilo, aby tady na to konto vznikla řada diskuzí. A pěkné teda nejsou. Pokud opravdu zemřela, je nechutné, pořád dokola ji tady vláčet. Pokud si to někdo vymyslel, je to věc jeho svědomí. Ovšem účel to pro něj zcela jistě splnilo.

Ano, pokud zemřela, já bych jí nechala být, mně neublížila. Kdybys třeba zemřela ty ( pán bůh s námi a zlé pryč), nikomu jsi neublížila, pravděpodobně by se v diskuzi o tobě sešli lidé, kteří by ti popřáli lehkou zem a pokondolovali pozůstalým a tím by to haslo. Těžko by se vyrojil někdo, kdo by o tobě napsal, jaká jsi byla zlá, prolhaná osoba. Protože předpokládám, že taková nejsi. Někdo tu napsal, že o mrtvých jen dobře, druhý mu na to odepsal, že to ale neplatí, že jestliže ten člověk ubližoval a pak někdo napíše, že ten člověk byl světec nejhodnější, tak ten druhý prostě napíše, že to tak není. Jestliže člověk spoustu let lže, podvádí, vymýšlí si, ubližuje, tak pak bohužel nění důvěryhodná ani jeho smrt, která se ani nedá ve virtuálním světě ověřit. Zvláště pokud ten člověk už věci jako koma a smrt jednou zkoušel. Každá akce vyvolává svou reakci. A do toho to založí truchlící milující muž, který tvrdí, že je její dlouholetý partner, aby se ukázalo, že tady loví ženský, oblbuje, ozvou se i takové, které lákal před měsícem. Vážně nechápu že se někdo diví, že to vyvolává „senzaci“.

• načítám...
14335
22.6.19 11:27

Zakladatelko, jediné co se ukázalo je to, jak jsou někteří lidi praštění- ty, že zakádají xx diskusí na téma smrt, zkouší lídi, vymýšlí si a vůbec tráví čas na Pc, aby zjištovali, jak kdo bude ragovat na to, že někdo zemřel..
Ani se nedivím, že lidi tady moc pisatelkám nevěří, protože je to tady jeden básníř, vedle druhého..
Nejdřív se jeden vzteká, jak jsou lidi ubozí, že mu nevěří, že někdo zemřel a pak xx diskusí na této téma a pak zase jak jsoulidi ubozí, žě tomu věří a zjištují, jeslti žije, nežije atd…
Docela by mě zajímalo, co za lidi sedí za netem, že píší takokvé blbosti na net,.
Mimochodem, nikdo neni ubohý, většina lidi žije, normální život, spíš tyto vykřiky mě přijdou jako výkřiky ldii, co nemají nic na práci, sedí celé dny na netu, nemají přátele a vymýšlí blbosti :nevim:

Příspěvek upraven 22.06.19 v 11:32

• načítám...
5487
22.6.19 11:29
  • načítám...
5598
22.6.19 11:31

@Šáruší Naprostý souhlas :palec: Tohle je třaskavá směs a není se čemu divit.

• načítám...
Janli
22.6.19 11:32

Vždycky jsem si myslela, že největší exot tady je Božislava. A teď koukám, že ve srovnáni s touhle komedií, je to vlastně vcelku normální, jen trochu excentrická žena… Na tomhle by si i Chocholoušek udělal další doktorát…

• Upravit
13765
22.6.19 11:32
@deniska76 píše: žádná informace tady na internetu není stoprocentní, vzájemně si věříte, věříte tomu co vidíte na obrazovce, ale v reálu vůbce nevíte kdo je na druhé straně… věříte tomu čemu chcete věřit

Já nevěřím ničemu, je mi to celkem jedno, Denisu76 jsem neznala (podle všeho ani nebylo o co stát), bavím se tím :D

• načítám...
5803
22.6.19 11:33
@Šáruší píše:
Ano, pokud zemřela, já bych jí nechala být, mně neublížila. Kdybys třeba zemřela ty ( pán bůh s námi a zlé pryč), nikomu jsi neublížila, pravděpodobně by se v diskuzi o tobě sešli lidé, kteří by ti popřáli lehkou zem a pokondolovali pozůstalým a tím by to haslo. Těžko by se vyrojil někdo, kdo by o tobě napsal, jaká jsi byla zlá, prolhaná osoba. Protože předpokládám, že taková nejsi. Někdo tu napsal, že o mrtvých jen dobře, druhý mu na to odepsal, že to ale neplatí, že jestliže ten člověk ubližoval a pak někdo napíše, že ten člověk byl světec nejhodnější, tak ten druhý prostě napíše, že to tak není. Jestliže člověk spoustu let lže, podvádí, vymýšlí si, ubližuje, tak pak bohužel nění důvěryhodná ani jeho smrt, která se ani nedá ve virtuálním světě ověřit. Zvláště pokud ten člověk už věci jako koma a smrt jednou zkoušel. Každá akce vyvolává svou reakci. A do toho to založí truchlící milující muž, který tvrdí, že je její dlouholetý partner, aby se ukázalo, že tady loví ženský, oblbuje, ozvou se i takové, které lákal před měsícem. Vážně nechápu že se někdo diví, že to vyvolává „senzaci“.

Líp bych to nenapsala

• načítám...
14335
22.6.19 11:35

Jinak simyslím, že většina lidi neni blbých, abych věřila všem, ale prostě nikdy by mě nenapadlo takovou komedii tady sehrát.. Přijde mě to, že právě uplně praštýná nápad..
ALe já psala před xxx dny, že očekvám další diskuse, že lidi jsou praštění :mrgreen: :mrgreen: takže já zase jdu na normální diskuse :D
myslím, že bude zase založené téma co říkáte na to, že nás někdo zkoušel, atd.

• načítám...
24002
22.6.19 11:37

Škoda emimina, bývalo to tady fajn. Jenže co vezme Babiš do ruky, tam 100 let tráva neroste.

• načítám...
rokris
22.6.19 11:39
@Šáruší píše:

Hezky jsi to napsala. :kytka: Já vycházím z toho, že bez důkazů je zdravé věřit tomu, že mrtvá je. A chápu, že truchlící své blízké opěvují. Takže bych nebožtíka za žádných okolností nehaněla. Vědět o dotyčné osobě své, zdržím se komentářů. Co to má za smysl, aby zemřelá, byť sebehorší osoba, byla navždy roznesena na internetu. Pro pozůstalé dost těžké. :nevim:

• Upravit
5487
22.6.19 11:49

@rokris myslím, že z potenciálních pozůstalých to nikdo nečte, jinak by to byl pěknej úchyl a masochista. :mrgreen: Podle mě je blbost, že měl vedle sebe ten ontario reálné parte, když nám to sem psal. Nebyli partneři tak, jak psal, to bylo prokázáno, nebyl to její manžel, nevyřizoval by pohřeb. Myslím, že pochybností tu bylo dost, takže stejně tak si můžu říct, že dokud nebyl prokázán opak, beru jako pravdivé, že je živá. :nevim: A myslím, že je tu spousta holek, kterých se to osobně nedotýká, slušně napsaly kondolenci do první diskuse, a jsou to rozumné normální holky. Akorát to tu tak nežerou a jak se to zvrtlo, tak se přestaly citově angažovat, smutek je pustil a baví se. Nemyslím si, že by šla inteligence nějak prudce dolů za posledních 10 let. Vždyť Markýsek nějakých 10 let bude taky. Prostě se to jednou za čas stane.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat