Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Koukám koukám, že jste všechny v pohodě a nikdo se nepotřebuje vypovídat ![]()
ZORKO my to máme se spaním stejně, obě holky přestaly spát po obědě ve dvou, Kiki zase ve školce začla, taky otravuje do 11, s tím, že chodí co 5 minut pít a co 3 minuty čůrat… NEjhorší je, že když se podaří Rozárce po obědě usnout, tak pak lítají do půl 12 a ani ta vařecha nezabre
Důchodkyně nad náma si pak může kastroly o topení rozmlátit, jak do něj buší ![]()
GÁBINKO věř tomu, že ve školce se to zas naučí ![]()
Holky, díky za pěkně rozjetou diskusi !!!!
Díky xyz!!!
A musím napsat, že jsem vyměnila psychiatričku (dnes) a ta mi na:,–(ila úplně nové léky, tak jsem zvědavá.
A co psala xyz na 2 str. -jsem měla úplně stejné. Jako by jsi mi to četla z duše.
A kolísavé stavy taky.
Pořád čekám na velký boom, že mi najednou bude ok a budu jako dříve, ale nic se neděje.
Manžel nade mnou zlomil hůl a jsem v tom zase sama.
A holky, já se o tu sebevraždu nakonec pokusila. Podřezala jsem si žílu, ale naštěstí mě našel manžel a zavolal rychlou a já díky němu žiju. Nesuďte mě. Byla jsem už opravdu zoufalá a přišlo mi, že děti mají radši babičky a manžel se mnou nemluvil. Byla jsem fakt na dně.
Teď mám hlavu nad hladinou a plavu, ale nějak mi nejde z té brečky vyplavat.
A manžel se mnou nemluví proto, že jsem tlustá, ale přibírám ani nevím jak.
Mockrát děkuji za pochopení
Teri
Teri nikdo z nás tě neodsoudí
Myslím, že tohle jsme si prožily všechny, jen to nedošlo tak daleko, taky jsme pořád myslela na to, že se podřežu, ale nechtěla jsem to udělat před dětma. Naštěstí se nestává, že bych byla doma sama ![]()
Přibírat můžeš z AD, na to mě doktorka upozorňovala, proto bych nezatracovala babičky, můžou ti pomoct, budou hlídat a ty se můžeš zajít uvolnit a zacvičit si, co já bych za babičky dala
Nechce se mi věřit, že by s tebou manžel nemluvil kvůli váze… Možná neví jak na to, třeba chápe že ti něco je a neví jak s tebou o tom mluvit. Já jsem si našla časopis, ve kterém se píše o technických věcech srozumitelným jazykem a teĎ tím přítele oblažuju
Vždycky se mi směje, jak těm kravinám věřím a pak se aspoň hádáme, jestli to je možné nebo ne
Aspoň ňáká komunikace, o dětech se furt bavit nechci a jeho práci nerozumím
Nezkoušela jsi mu třeba navrhnout, aby šel k dr s tebou? Třeba by vám nějaká terapie pomohla ![]()
Moc moc ti držím palečky, aby se to spravilo, taky pořád čekám, že mi to v mozku udělá „plop“ a budu stejná jako dřív, ale zaplaťpánbu aspoň za to, že mě přešly ty nejhorší stavy ![]()
Hééééééééj holky už jsme v nakouknutí překonaly i genitální bradavice ![]()
Kacatko, u terapeuta jsme byli a zlepšilo se to, tak přestal chodit. Teď se to zhoršilo a já nevím proč.
Je to Beran-děsně tvrdohlavý!!!!
něco si umane a je konec. Když mě poznal měla jsem 53 kg a dnes 69 kg. V těhotenství jsem vždycky strašně nabrala. U první jsem to všechno zhubla a zjistila jsem, že jsem zase těhu… A teď už zhubnout nejde tak lehce.....
Mandíčku je mi to tak líto:( Rozhodně tě nesoudím, protože jsem zažila ty stavy, které tomu přdcházejí a už to dokážu pochopit…
Je mi líto, že manžel ti není oporou. Ta váha, to je dané psychicky. Já loni v zimě zhubla, dostala jsemse kolem února/března na 71 kg a pa kjsem doslova za pár týdnů, kdy to začínalo, přibrala 11kg! Ale počkej, až budeš v pohodě psychicky, až se trošku srovnáš, využij babiček a nauč se chodit cviičt. Ale ne proto, aby měl chlap pocit, že něco děláš. Ale pro sebe. Vybiješ se, asi ti to dodá i elán, odreaguješ se a ono to pomalu půjde. Já druhé kolo hubnutí zkouším po porodu…
Kačatko bohužel znám chlapa, který doma manželce zatápí kvůi váze dost hustě. Jenže oni to ti chlapi neznaj, to je ta potíž.
Já jsem dneska ták unavená. Bára byla ve školce, ale zas zlobí. A já bych spala. Jsem nějaká nevyspalá…
mandicek píše:
Kacatko, u terapeuta jsme byli a zlepšilo se to, tak přestal chodit. Teď se to zhoršilo a já nevím proč.
Je to Beran-děsně tvrdohlavý!!!!
něco si umane a je konec. Když mě poznal měla jsem 53 kg a dnes 69 kg. V těhotenství jsem vždycky strašně nabrala. U první jsem to všechno zhubla a zjistila jsem, že jsem zase těhu… A teď už zhubnout nejde tak lehce.....
My se poznali, když jsem měla 65. Povedlo se mi díky zdrav. potížím zhubnout na 61. 4 roky po seznámení jsem trhla 70, otěhotněla jsem se 73. K porodu 79, pak jsem zhubla a držela se na 76. Druhé těhu začalo na 83kg, teď mám dalších 10kg, nechci to vidět pak…snad to zvládnu…
Ahojky,vic pisnu večer.
Mandičku,neodsoudime tě.
JA poznala manžela s 52kily a ted mam 71.
.A dolu nejdou a nejdou
Holky u nás je to spíš obráceně, já zatápím kvůli váze chlapovi
Když jsme se seznámili měl 90, tvrdil mi jak běhá aby zhubnul a teď má 110
Takže teď když mě uhání, abych si ho vzala, tak trvám na tom, že zas bude mít aspoň těch 90. Ne proto aby vypadal líp, ale taky už není nejmladší a když dostane infarkt tak co já tady sama ![]()
Já jsem měla spíš opačný problém s váhou, byla jsem podvýživa, mívala jsem 49kg, bývalý mi vždycky říkal Dachau (podle koncentráku). Těhotenství na mě ani nebylo vidět, rostl mi spíš zadek, až někdy v 6. měsíci se trochu vylouplo břicho, ale u obou holek jsem dlouho vypadala, že jsem tlustná a ne těhotná
Jsem ráda, že to držím nad 50, ani nevíte jak jsem vždycky macatkám záviděla prsa
No a závidím do teď… Stejně je blbost, že chlapi chtějí vychrtliny, jak jsem četla my hubneme ne kvůli chlapům, ale kvůli jiným ženským… ![]()
Teri 69kg není žádná tlušťka, podle toho co jsi psala jsem myslela, že máš přes 100
Tolik má i moje kamarádka a je to normální ženská
Jinak já bych se z toho „nemluvení“ asi zbláznila, já nevydržím nemluvit, ani když jem na něj naštvaná
I když jsme pohádaní, tak stejně přijdu a musím říct aspoň nějakou blbost, třeba kamarádka vydrží s chlapem týden nemluvit, to já bych nikdy nevydržela ![]()
mandicek píše:
ty máš starosti
To nejsou moje starosti, to holky měly starosti, že jsme tak okukované, tak jsem je utěšovla, že genitální bradavice mají větší sledovanost
Už ne… ![]()
Tak závidět prsa rozhodně nemusíš - je to dost nepříjemnej záhul na záda:( Navíc s přisunem kil se zvyšuje objem, ale když se zhubne, a i po odstavení, to jsou psí ušiska:(
Ahoj.
KACATKO, no na nás aspoň netlučou důchodci na topení. ![]()
TERI a co jsi brala za léky? Já jsem šíleně přibírala po Espritalu - účinná látka je Mortazapin. Já jsem přibírala i 5 kg týdně!!! ![]()
U mě se taky žádný velký boom nekonal
. U mě převažuje fyzická nevolnost nad psychickou. Zle mi je furt, i když je teď psychika lepší.
A mluvila jsi s ním o tom, že jsi „tlustá"? Hele, já jsem si myslela, že se manželovi hnusím, protože mám šíleně strhané a vytahané břicho po porodu (fakt na blití). Ani jsem se před ním nemohla svlíknout, o milování ani neluvím, byla jsem úplně v křeči. Pak jsem si s ním promluvila a on mi řekl, že mu to ani nepřijde, že mě chápe jako celek a nekouká na břicho. Tak si třeba promluvte.
No, snad ani nebudu psát, kolik jsem měla spoustu let kilo já...... 46! Holky, to je něco na budku! Strašné. Jsem ráda, že jsem po tom Espritalu přibrala přes 10 kg a vypadám jako člověk a je mi i líp psychicky.Lepší víc kilo, než málo. Áááá, koukám, že Kačátko to taky píše… Já jsem vždycky slavila padesátku, ale za chvíli to šlo zase dolů. A prsa jsem taky záviděla. Teď mám trochu větší. No a zase se přestávají vyrábět podprdy s vycpávkama, dělají jen vystužené, tak nevím, jak si je budu „zvětšovat"
.
Mandíčku, to je mi líto, ale jsi tady, a bojuješ s tím, to je posun!! jinak můj manžel je na tom podobně jako tvůj, zatím sice se mnou mluví, ale má neustálé připomínky k mému vzhledu, je fakt, že jsem to dotáhla na 85 kg. Prsa mám jako kojná a jsem taková oplácanější, mě to ale neva, vím, že se chlapům líbím i tak, ale to moje jelito, mi řekne, že nemá vůbec chu´t se se mnou milovat, že kde šáhne, tam je špek. Mě už je to jedno, byly doby, kdy jsem se tím užírala, zhubla 20 kilo a za 3 měsíce měla 25 zpět. Nechce sex, tak a´t nechce. Mi už taky přestává chybět.
Ale paradoxně je teď protivný(bez sexu).Hádá se kvůli každé prkotině.
Jinak k té psycholožce a mému objednání. Obvolala jsem všechny a nic, tak nevím. Jedna mě objednala až na 21.2. To je síla, kdybych měla fakt vážný problém, tak nevím. Jen mě štve, že vlastní vinou mi propadl ten termín.
ZORKO já adama ukecávám aby mi koupil nové prsa
nechce, prý až po třetím dítěti, takže se jich nedočkám…
GABINKO psí ušiska mám, i když je mám malé, to si nemysli ![]()
No a já jsem měla zas strach se vyslíknout po operaci, měla jsem najednou hnusnou jizvu na břiše a to bylo v 17 něco děsného, měla jsem pocit, že už ani nemůžu vylézt mezi lidi
Myslím, že chlapi to fakt nevnímají tak jako my a o polovině našich obav ohledně vzhledu vůbec neví ![]()