Deprese – jako nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.19 19:44

@Lana25 No poté co jsem zjistila že z ataky neumřu, tak jsem si vždycky snažila racionálně říct že je to jenom psychika, nic se neděje, hlavně mi pomohlo pomalu v klidu dýchat abych se nepredýchala, vypít hodně vody nebo magnézia, lehnout si, pokud to jde..případně půlka Rivotrilu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.19 19:46

@Lana25 Ale upřímně - mnohem radši bych měla semtam ataku než to co mám teď..absolutní ztrátu smyslu života.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
18001
13.7.19 19:52

Taky to zažívám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.19 19:54
@malá_holka píše:
Taky to zažívám. :?

Ahojka, máš úzkosti nebo depky?

• Citovat
  • Upravit
18001
13.7.19 19:57
@Anonymní píše:
Ahojka, máš úzkosti nebo depky?
Úzkosti i depky :roll: není o co stát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.19 20:16
@malá_holka píše: Úzkosti i depky :roll: není o co stát.

Mám totéž, takže úplně rozumím..zrovna zažívám peklíčko.. :zed: Léky ti napomáhají?

• Citovat
  • Upravit
Štofik
14.7.19 07:19
@Anonymní píše:
@Lana25 No poté co jsem zjistila že z ataky neumřu, tak jsem si vždycky snažila racionálně říct že je to jenom psychika, nic se neděje, hlavně mi pomohlo pomalu v klidu dýchat abych se nepredýchala, vypít hodně vody nebo magnézia, lehnout si, pokud to jde..případně půlka Rivotrilu..

Tak to máme stejně, ale někdy to je fakt vyčerpavající :roll: prý se nam tím tělo něco snaží řít, ale co sakra? :nevim:

@Anonymní píše:
@Lana25 Ale upřímně - mnohem radši bych měla semtam ataku než to co mám teď..absolutní ztrátu smyslu života.. :zed:

Asi máš pravdu :think: ale myslím, že zas bude líp :hug: Možna si jen z toho všeho už vyčerpaná :hug:

• Citovat
  • Upravit
4443
15.7.19 20:42

@Lana25 za několik týdnů byl znát účinek, otupělost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.2.20 13:19

Caste chripky ,nemoci z deprese

Dobry den, mel tu nekdo caste nemoci, chripky z deprese a uzkosti? Pomohly vam antidepresiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.2.20 13:35
@Dasa2000 píše:
Dobry den, mel tu nekdo caste nemoci, chripky z deprese a uzkosti? Pomohly vam antidepresiva?

Ano, neléčené deprese zasahuje a zhoršuje i imunitní systém a pokud se deprese zaléčí, tak se zlepší i imunita.

Nejlepší léčbou depresivních poruch je kombinae antidepresiv, psychoterapie a změny životního stylu.

S tím, že podle závažanosti deprese bývají klíčová ta antidepresiva a až zaberou tak psychoterapie, která dříve či později povede k tomu, že člověk se o svoje tělo začne lépe starat a ono bude lépe fungovat, jak z hlediska emočního, tak zdravotního a ještě bude lépe vypadat.

Zajdi za psychiatrem (fakt nechceš aby ti léky vybíral obvoďák), a v mezičase než zaberou léky (většinou to trvá tak měsíc) si najdi a objednej se na psychoterapii.

držím palce, at je ti líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.20 13:54

Ahoj, určitě to hraje roli, otázkou je jak moc. Já jsem to na sobě pozorovala hlavně na střední, kterou jsem fakt od srdce nesnášela. Přes podzim-jaro jsem měsíc co měsíc trpěla se zánětem močových cest, občas to bylo i méně často. Jakmile jsem odmaturovala, bylo po zánětech. Dodnes se to občas vrací, ale to je většinou mojí blbostí a neopatrností než stresem. Holt jsem k tomu náchylnější. Druhá oblast, kde se to u mě dost projevilo, bylo astma. V nejhorším období (psychicky vzato) mi zánět přešel z dutin na průdušky a byla jsem snad měsíc nepoužitelná, bez ventolinu jsem nebyla schopná fungovat. Během půl roku jsem se dala dohromady a ejhle, alergoložka mi dokonce vysadila kortikoidy a byla jsem úplně v pohodě. Co se týče všemožných nachlazení a viróz u mě bylo zlomem zjištění, že jsem alergická na kočky. Potom se to samozřejmě dost zlepšilo, ale i aktuálně mě minimálně dvakrát do roka nemine zánět průdušek a dva týdny v posteli - pravidelně v období kvetu břízy na jaře a na přelomu září/října, když se mění počasí. Občas mě to semele i v únoru, ale tam to není tak pravidelné.
Nikdo ti nezaručí, že antidepresiva pomohou, je tam ta možnost, ale nespoléhej na ni. Pracuj na sobě, najdi si psychoterapeuta a řeš to, co tě trápí, to za tebe prášky nevyřeší, i kdybys je do sebe sypala po kilech. Mně kromě pravidelné terapie hodně pomohla jóga a nastavit si režim. Ono se potom i to nachlazení zvládá líp, když je člověk psychicky v pohodě. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex