Deprese – jako nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
2.6.08 17:40

KAČÁTKO, myslím na tebe a moc držím palečky!!!
Nejhorší je, že tvůj přítel furt nepochopil, že je deprese nemoc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
2.6.08 17:44

DESPERÁDO, vítej mezi námi na diskusi. :D
Zima je horší než léto, je málo světla, zima, nemoce a nemoce....... přesně jak píšeš.
Léky ber a uvidíš, zlepší se to, ne hned ale zlepší. On je to běh na dlouhou trať, nečekej, že ti bude líp za měsíc, dva.....

Holky, já mám konečně poslední dobou pocit, že mi je líp. Je to určitě létem, teplem, světlem..... No a lékama, konečně mám takové, co mi vyhovují. :potlesk:
V psychoterapii se v tom ještě docela plácám. Přesně, jak jste tu některá psala - člověk se začne patlat v minulosit a je mus píš hůř. Ale já se spíš cítím hůř jen na tom sezení, pak mě to zase přejde. Vím ale, že to k něčemu je, že to časem bude dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.6.08 08:49

Zorko gratuluji:)

Desperado chápu tě. Pochopila jsem tehdy taky, že máma dokázala vzít sebou pod vlak dítě. Někoho, kd oskočil nebo chtěl skočit -spíš volal o pomoc. Je to boj…

Kaciatko, to mě mrzí:( Drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.6.08 12:03

Zorko, to je fajn, že sluníčko (a léky) pomáhají, když já jsem srab, bojím se toho zhoršení (i kyž prý být nemusí), říkám si, že už takhle je mi bídně a odnáší to moje okolí, tak se bojím, kam až to může jít. Pořád si fandím, že na tom nejsem tak zle, ale je to tak těžké…
díky za přivítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.6.08 12:09

Desperádo ale já myslím, že je lepší nečekat, až bude ještě hůř…

Jinak zkraje jsem byla upozorněna, že může být hůř (udává se, ež se zvyká až 8týdnů). Já jsem ze skupiny lidí, které bylo paradoxně skvěle. Prožila jsem 3měsíce plné nadšení, elánu, energie kdoví odkud:D Až mi z toho bylo špatně:D Pak jsem se srovnala do normálu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.6.08 19:22

aha, to jsem neslyšela. Asi to zkusím, díky
hodně sil všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
4.6.08 17:46

Moc vám všem děkuju za podporu.

Zatím nevím co napsat. Mám to za sebou. Na sále byli fajn, nebyli protivní, že brečím když mám dostat narkózu a protahuju to tím. Pustili mě hned v 10 a doma taky dobrý. Akorát mi vadí, že se mě Adam pořád ptá jak mi je a rozebírá to, nechci o tom mluvit.

Desperado vítej mězi námi, mě AD zabraly hned a dokonce na mě ani nepadl předvánoční stres a shon, bylo mi jedno, že nemám napečeno a uklizeno :wink:

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.6.08 19:03

Kačatko, vítej doma. Myslím si, že je to v dané situaci to nejlepší co jsi mohla udělat. Chápu tebe i tvého muže,má o tebe strach, ber to tak, že je to lepší, než kdyby se neptal vůbec a seděl a koukal třeba na telku.
Já mám napsané AD taky, už 2 měsíce, ale pořád se nemůžu odhodlat začít je jíst, je to teď lepší. Držím Pěsti. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
4.6.08 20:08

KAčatko,souhlasim s Kačkou.V dané situaci jsi zvolila asi nejlepší řešení.

Desperado,prvni ADP mně zabraly hned,pak mi je změnil a ty co beru ted zabraly později,ale zdaleka nejsem v pořadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.11.10 10:06

Koukám koukám, že nám to tady nějak upadlo. Tak jakpak se máme po dvou letech? Já už beru je půl tablety Citalecu denně a doufám, že na jaře vysadím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.10 16:00

Prosím o radu

Ahojky všem, moc bych Vás prosila o radu!!! U mojí mamky se od smrti jejího otce (cca před 4 lety) objevily psychické potíže, i když se jí s taťkou snažíme pomoci, odmítá nás s tím, že ona to zvládá, že už se to lepší. Ale pořád se to opakuje! Začala brát prášky, které její stav uklidňují, ale zároveň mění její osobnost, chování. Nevím, jak jí mám pomoct. Jsem už zoufalá!
Prosím poraďte mi!! Děkuji
PS : omlouvám se za anonymitu, ale snad to pochopíte!!!

• Citovat
  • Upravit
2
9.7.11 09:29

Oxazepam

Ahoj,jsem tu nová,takže vůbec netuším,jak to tu chodí,jestli se tu chytnu.
Chtěla bych se zeptat,snad mi tu někdo poradí-obvodní lékař mi předepsal oxazepam na celkové sklidnění organismu,proti nervozitě.Občas mívám slabší deprese,nic hrozného,ale už s tím musím něco dělat.V lékárně jsem si koupila třezalkový čaj,že to skloubím a při oxazepamu budu tento čaj ještě popíjet,ale někde jsem četla,že by se to už nemělo.jestli by mi tu někdo mohl vysvětlit,poradit jak to vlastně je.Nemám žádné zkušenosti a lékaře jsem se nijak nevyptávala a ted má mít dovču,takže tam ani enmůžu zajít se zeptat,tak se obracím tady na vás,co už nějaké zkušenosti má.Zajímalo by jestli tu někdo s tímto lékem má více zkušeností,jak mu ox.. zabíral.Já ho beru ráno a odpoledne třetím dnem.Oxazepam jsou to antidepresiva?děkuju za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
9.7.11 09:37

Nemaji se pry michat leky s bylinkama.Toho jsem se vždycky držela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
9.7.11 09:39
Kacatko píše:
Koukám koukám, že nám to tady nějak upadlo. Tak jakpak se máme po dvou letech? Já už beru je půl tablety Citalecu denně a doufám, že na jaře vysadím!

Kači,je dobře,že je čim dal lip.JA jsem Ixel vysadila uplně.I když dr si mysli,že beru malou udržovaci davku.Když je nejhuř mam něco přirodniho,ale to jsou narazovky.Vanoce apod.
SNažim se fungovat a bojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.7.11 09:42

moc děkuju za tuto radu,radši se zpetám.a blíže něco přímo k tomu oxazepamu?pořád hledám na netu,ale nemůžu kloudně nic vyčíst a už se mi to v té hlavě docela jako mele z těch všech nováých informacíh.Nevíte prosím někdo jestli jsou to antydepresiva,já bych řekla,že ne,podle toho co jsem to pochopila,ale jistá si nejsem a ráda bych věděla co nejvíc,když už něco do sebe cpu :lol: .děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí