Deprese – jako nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
11.1.08 14:16

TERI, přesně proto nechci vůbec začínat s tím Oxazepamem, raději se převaluju do 3 do rána, než abych pak neuměla vůbec usnout bez něj :(

Jinak mám taky krizi, jsem předrážděná, navíc nasraná na přítele, protože se provalilo, že vesele nesplácí moji půjčku, přitom mi tvrdil, že to posílá :x Nejradši bych ho zabila. Taťkovi do Liberce přišla výhrůžka, že mu tam přijdou exekutoři a ten hajzl mi furt bude tvrdit, že to posílal a ještě mě obviňovat, že jsem mu asi napsala špatný variabilní symbol :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
11.1.08 15:07

Ahoj, čim vic se bližim utery tim je mi huř.Prostě mam strach.

Kačatko,tobě snad jen pevne nervy.
Jinak ja se taky leku bojim.Že si na ně tvyknu a co pak?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.1.08 07:53

BUdeš na tom jako já a snižovat dávky až zase nebudeš závislá. A oxazepam je slaboučký, jen se nesmí brát více jak 2 měsíce, ale občas (pry) neva.
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
12.1.08 14:35

Já jsem po tom oxazepamu jak sjetá :roll:

DANO vím jak ti je, taky chodím v úterý s Kristýnou cvičit a ta cesta je taky za trest :(

Jinak je Kristýna zase nemocná, nejpozději v pondělí začne kašlat i Rozárka, takže mě zase čekají 2 týdny sezení doma s protivnýma děckama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
12.1.08 14:38

Kacatko,kdyby to bylo jen to cvičeni.

Jenže vy\chazime kolem půl10 na logopedii a grafomotoriku.Před polednem jsme doma.Uvařit,něco podělat a kolem třeti už na fletnu a pak s Vojtou na fletnu.Doma jsem po půl 7nejdřiv a to fakt padam a vytoči mně každa blbost.
Za chvili nam odpadne grafomotorika,ale zbytek zůstava.

Zed jsme byli venčit psa a děcka se zas předvedly.Jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
12.1.08 14:49

to já mám teď klídek, Kiki kouká na pohádky zabalená v peřině a Rozárku jsem vyslala s tatínkem do práce :D Ani se necukal, protože tady byl i jeho taťka, takže si ji jako vzorná tatínek vzal, zaúkoloval dědu, aby se s ní u práce prošel po parku a pak mu ji přivedl. Budu si sem muset tchána zvát častěji :lol:

Mě tohle lítání taky čeká, kiki pořád neumí L a R, takže budu muset domluvit logopedii a vůbec si neumím přestavit jak to bude fungovat až půjdu do práce :roll: Jestli budu mít odpolední, kdo je vyzvedne ze školky a zavede na kroužky… I když ve školce mají angličtinu, sbor a tanečky, takže je nahlásím asi jen tam. Už si hledám chůvu, dobrý je, že jedna mi nabídla 65/hodinu což jde, akorát se jí nelíbí, že zatím by to bylo jednou týdně. Musím se domluvit ve školce, v Karviné přijímali děti už od 2,5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
12.1.08 16:12

Ten strach co bude až pujdu do prace mam taky.manžel děla na tři směny,ja se chytnu kdo vi kde.A mamka mi Mirdu na tanočni neodvede.To je ten hlavni problem.Takže vubec nevim jaK to budu řešit.

Mirda si ted maluje,Vojtik spi a manžel leži u TV.Přišel rano s prace po 16-tce a v šest jde znova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
12.1.08 19:38

HOlky, jak to tak čtu, tak vcelku pohodička.Taky nevím, kde se ty depky vzaly, vlastně vím, anakulomovalo se to s dřívějška, jelikož sjem jediný řidič rodiny, tak jsem stěhovala mezi kojením, pak přišla zahrádka, stavění chaty a Kačenka, která nebyla tak hodná jako ta starší a vyžadovala hodně pozornosti, do toho zavařování, okopávání, sekání trávy atd. A najednou boom a matka bez energie, na pokraji zhroucení, křičící na děti, vzteklé nálady a pak nenávist sama k sobě. Kde jsem se ztratila mezi tím vším? Doba je rychlá asi rychlejší než já a tak nestíhám. Už mě to fakt štve. Chci být stará Tereza, kterou nicc nerozhází a je v klídku.
A co vy?
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
13.1.08 19:32

Taky chci být jako dřív, to jsme šly s Kristýnkou ven v bílé teplákovce, vracely jsme se v černé a já jsem se tomu smála :D Teď stačí aby se někde trochu mázly a já mám záchvat vzteku, protože už si představuju jak zas večer peru a ráno žehlím :( A peru teda obden, někdy denně.

Já jsem to měla obráceně, Kiki byla hodně náročná a je do teď, taky pořád vyžaduje pozornost, když se narodila rozinka bylo to jako zázrak, pořád mám pocit, že nám ji museli vyměnit, že se nám po takovém satanovi nemohl narodit andílek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.08 20:05

Ahoj Holky - omlouvam se, ze vam se lezu - nemam podobne potize - jako vy - ale kdysi jsem zila s pritelem, ktery depresemi trpel… vim,jake to je ..z druhe strany reky.
Dnes mam rocni holcicku - jsem svobodna mamka - takze hned po sestinedeli do prace… nebyt super babicek - nevzladla bych. ALe nekdy sem hrozne unavena. Stres v praci, druha sichta doma… zname to vsechny - vytoci me pak uplna hloupost. Takze vam rozumim - ani nevite jak.

Chci jen tim vsim placanim rict - drzte se. A zkuste jit dopredu po kruccich a hlavne - nebojte se pozadat nekoho o pomoc.. Nikdy neni pozde na nove zacatky.

Když už toho mám fakt hodně - tak se zastavím, uvařím si kafe, odhodím koš prádla nebo diář a telefon - to vše - když dítě spí.-)) podotýkám.-)) sednu si k oblíbenýmu časopisu nebo čokoládě - a kašlu na všechno.

Opatrujte se. A pamatujte - bordel v bytě - štastné dítě..a … ať si všichni trhnout, důležitý je - že se máte rády.

Lucka

• Citovat
  • Upravit
xyz
3294
14.1.08 10:00

Ahoj holky.
Nebyli jsem od pátku doma.
TERI, to je blbý, to se nemají prášky vysazovat najednou :cry: . Tak je postupně nsiž a uvidíš, co u dělají ty nové. A to ti je na:,–(ila psycholožka? :roll: Ty přece léky předepisovat nesmí!
KACATKO, ty máš teda taky trápení :cry: :cry: :cry: . Ten Oxazepam fakt není návykový, když si dáš jen občas, tak se nic neděje. Zrovna teď máš nervy v pr… tak si klidně jeden dej, kdyžtak na noc.
DANO, holky… Není lepší mít léky a být v pohodě nebo relativně v pohodě, než se nervovat a utápět v depresi? :roll: :wink: Ono je jedno, jestli jsou to léky, výfukové splodiny, špatné jídlo, karcinogeny, ozónová díra… Furt je něco, nám bude v dnešní době ničit zdraví. Já razím teorii, že stejně umřeme, tak raději umřít já nevím, v pětašedesáti a spokojená, než v osmdesáti na LDNce s plínama a hlavně že budu mít pocit, že jsem si v mládí neničila zdraví.....
A antidepresiva se dají postupně vy:,–(it, jak píšš Teri, to není návyk jako třeba na některá analgetika nebo klasický Diazepam nebo Rohypnol.

DANO a nemůžeš si třeba tu logopedii přeobjednat na jiný den? To je fakt záhul :cry: .
KACI, dneska mi ve školce paní učitelka říkala, že je většina dětí nemocných. Tak čekám, kdy si něco Val přinese :evil: .

No a jinak mám taky pocit, že jen peru a peru a peru a vařím a uklízím...... A to já rozhodně nejsem typ, který to přehání. Dokonce ani skoro nežehlím. Taky bych chtěla, aby mi bylo nějakých těch krásných 26,27… To jsem měla krásné období :oops: :lol:

LUCKO, díky :wink: . Já mám ale někdy chuť sedat si s kafem, knížkou a čokoládou asi tak 10× denně :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
14.1.08 13:30

ZORKO já na svých 26 rozhodně vzpomínat nebudu… To je mi totiž teď :lol: Zato pořád myslím na to, jak mi bylo 16, na ty kraviny, které mi tenkrát připadaly jako nejdůležitější na světě :D Moc bych to chtěla vrátit, strašně závidím kamarádkám, že můžou o víkendu vypadnout a vrátit se kdy chtějí :cry: Já jsem si vlastně žádné pořádné pařby s kamarádkama neužila, sotva jsem začla ve 20ti pracovat otěhotněla jsem a od té doby jsem byla sama venku párkrát :(

Kafe, to bych pila nejraději pořád, zato čokoláda, která byla od prvního porodu denně moje druhá večeře (a kupodivu jsem nepřibírala) mi přestala chutnat. asi je to těmi AD, co je beru jsem neměla ani kousek, dokonce ani cukroví mi nejelo 8O

Lucko máš to fajn, že máš babičky a taky to, že nemáš doma chlapa, který by tě sr.. a dělal ti tam bordel :lol: Docela často vzpomínám na to, jak jsem byla s Kiki sama (rok a půl) a jaký jsem měla klid, sice byla náročná, žila jsem jen z čínských polívek a čokolády, ale ten klídeček :D

KACKO už jsi byla u psych :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
14.1.08 13:42

Holky, prosím vás, já vím že vypadám jako nějaká feťačka…ale potřebuju 2 tabletky Diazepamu, nemáte některá na prodej? Mám jít na zákrok k zubařce a šíleně se bojím. Prý to potlačí strach. Obvoďačka mi ho nechce napsat a zubařka se mi smála.
Kdyby některá náhodou, ozvěte se mi, prosím SZ. Samozřejmě nechci to zadarmo!

• Citovat
  • Upravit
493
14.1.08 14:18

RADINO myslím že bys pak u zubařky usla, to bys určitě strach neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
14.1.08 15:23

Já bych si dala jenom kousínek. Půjdu tam ale vícekrát, tak proto bych chtěla aspoň ty dva kousky, abych s nima vystačila na všechna ošetření :oops:
jsem posera :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí