Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to my jsme na nový rok skončili u plánů
No aspoň jsme si o tom popovídali
Vera večer taky, pořád na mě hmatal, pak se vzbudila Rozina, vlezla k nám do postele, takže zas nic, ale ani mi to nevadí
jinak je taky furt unavenej, navíc on má chuť ráno, to já nemůžu protože z toho nic nemám kvůli holkám a já mám chuť večer, kdy on je unavený z práce ![]()
Nás brzdí bříško - teda hlavně jeho:D Já bych si dala říct. No je fakt, že to je nepohodlné a po povinné pauze už to technicky nejni takový, no…nevim, jak hodlá splnit slíbené vyhánění:D
Ale myslím, že se to dost podepíše i na tom našem stavu, jestli je nebo není…není nejdůležitější, ale bez něj to taky nejde…
Taky mám doma pupkáče
Ti chlapi jsou hrozní, pořád mu říkám, že když dokážu být po dvou dětech stejná já, tak by se měl taky snažit ![]()
Jinak jak mi dr říkala,že po AD můžu přibrat, tak jsem za poslední měsíc zhubla 2kg, vůbec nevím proč. Jím stejně, i když je pravda, že co je beru, tak nemám vůbec chuť na čokoládu a tu jsem dřív jedla každý večer.
KACATKO, taky nerada chodím někam sama. Ale co třeba kadeřnice, pedikůra, manikůra, masáž… Tam člověk chodí sám. Nebo v létě do parku a číst knížku.
Manžel si vezme za 14 dní dovču a pohlídá, já si půjd ke kadeřnici, po nákupech… pak půjdeme na oběd. No a na víkend jedeme já, ségra a mamka do hotelu, je tam bazén, vířivka, dáme véču, víno a hlavně se vyspíme bez prcků. Jen na jendu noc,a le i to stačí.
Ja o poslednim sexu raděj mlčim
.
Tušim,že mi tady někdo psal at jdem někam kde je dětsky koutek s hlidanim.Bohužek tohle je v KM scifi.Restaurace s dětskym koutkem tu neni žadna a jediny dětsky koutek je v HYpernovwe,jenže tam zas neni hlidani,takže mam stejně oči v i v zadu a pořad někde litam.Ale asi se fakt pokusime něco spachat.
Já jsem zjistila, že u nás v Tescu hlídají už od 2 let, takže asi taky vyrazím
Ke kadeřnici se objednám, už jsem nebyla rok
No a našla jsem si super wellnes víkend v jeseníkách, tak asi pojedeme s kámoškou, ale je to v nedohlednu ![]()
DANO, jak je Kroměříž daleko od Olomouce? My jezdíme do Olomouc City a jsme strašně moc spokojení s dětským koutkem, Val to tam miluje. Berou 20,– na hodinu, ale děti až od tří let.
Pak je taky v Olympii, tam se Val tak nelíbilo.
Jinak třeba v každé Ikee, když byste měli cestu.
Zorko,Olomouc přesně nevim,ale moc daleko ne.Hlidaci koutek je i ve Zlůině v Tescu,už tam byl i Vojtik,ale většinou jsem nercni,že ho nevidim.Prostě jsem střelena
Kacatko,tak kadeřnici si dopřeju pravidelně.Ono s kraTKYMI VLASY TO ANI JINAK NEJDE.Ale to je taqky muj jediny relax
Tak to já mám raději vlasy dlouhé, abych si je nemusela upravovat, když se mi nechcou mýt tak si je jenom stáhnu a mám klid ![]()
DANO a chodí Vojtík do školky? To nejsi nervní? V tom Olomouc City je to jako školka. Poprvé si napsali veškeré nacionále, chtěli i průkaz pojišťovny (asi kvůli věku), napsali si na nás telefony. Jsou tam dvě a někdy tři paní a hned se dětem věnují, dokonce je hned znají jménem. Tam mám k nim plnou důvěru.
My tam jsme tak jednou za dva měsíce - cestou do Beskyd tam děláme pauzu a Val je naprosto spokojená a těší se tam. Akorát že v tom Olomouc City jsou samé drahé krámy, takže na prd, leda jít na kafe a nebo do Globusu. No a nebo do kina. Škoda, že to máme tak dalko, využívala bych to častěji. U nás nic není.
Prosím nevím jestli mi poradíte nebo jsem již zralá k psychiatrovi, jsem strašně nervozní v poslední době, nic mě nebaví, v jednom kuse se stresuju, mám špatné myšlenky, strach co bude, strach, že mi někdo onemocní, nedokážu se radovat nebo něco plánovat. Už to nějak nezvládám, nevím jestli pomůže nějaký vitamín, bylinky atd. atd. Nechci antidepresiva ale nějak nevím jak to mám v sobě řešit, jen co se probudím už myslím na špatné věci, přečtu si článek o leukemii a už začnui přemýšlet nad tím že ji dostanou dcery, že se něco stane rodičům atd. atd.
Anonymní, já si myslím, že to je deprese, určitě by ti nějaká odborná konzultace pomohla. Třeba jen u praktika, záleží, jaký (á) je. Můj mi pomohl, ale kvůli těhu jsemmusela na psyšku a už jsem tam zůstala.
Já teda vitamínům a bylinkám moc nevěřím. Deprese je změna mediátorů v mozku, na to bylinky nezaberou. Spí zaberou na slaboučkou depresi, spíš blbou náladu, možná únavu… Tak je na tobě, jak se cítíš.
Pa
Jsem asi nějaká pokažená, já jsem nikdy depresi jako strach o někoho nepociťovala
Pořád jsem jen chtěla utéct nebo umřít ![]()
Holky můžete mi poradit jak napsat průvodní dopis k CV ![]()
Jak tak koukám, tak můj životopis se skládá asi z 10ti řádků ![]()
Jsem úplný asociál, nemám jim co napsat, přece jim nenapíšu, že chci jít pracovat abych utekla od dětí
Ani jsem pořádně nepracovala a 4 roky sedím doma, nic neumím, půjdu zametat chodníky.
Co je to vůbec za novinky s tím dopisem
dřív jsem poslala životopis se žádostí o místo a nemusela jsem se vyzdvihávat jaká jsem hvězda, aby přijali zrovna mě
to je opravdu něco pro mé nízké sebevědomí, budu muset počkat na Adama, aby to napsal za mě
Vždycky zírám co on o sobě nenapíše, dokonce si vymýšlí věci které neumí, že prej se je kdyžtak doučí ![]()