Desková hra Ubongo Junior - pravidla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
18.11.20 07:48

@Sára 1 Myslíš Plný kurník? To už je u nás za zenitem. Kluka to bavilo v 5 letech, mě teda ne, ale co bysme pro ty haranty neudělali. :lol:

Mě asi baví hry dle nálady. :think: Al enejvětší úspěch u mě mají hry s prvky strategie. A nebaví mě hrát furt jen jednu hru, potřebuju to střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
18.11.20 08:15
@Svistice píše:
@Sára 1 Myslíš Plný kurník? To už je u nás za zenitem. Kluka to bavilo v 5 letech, mě teda ne, ale co bysme pro ty haranty neudělali. :lol:Mě asi baví hry dle nálady. :think: Al enejvětší úspěch u mě mají hry s prvky strategie. A nebaví mě hrát furt jen jednu hru, potřebuju to střídat.

Jojo, plný kurník. Mě takový jednodušší hry baví. Která tě baví nejvíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 08:59

@Sára 1 Z těch co máme mě baví třeba Kvak, Pandemie, Proroctví (to je ale na dlouho), Sedm draků (ale musí hrát alespoň tři lidi, ve dvou je to nuda), Ticket to Ride, Blokus.
Z těch co nemám mě bavil Dominion a Doba kamenná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.11.20 09:02

@Sára 1
Z těch, co píše Svišť, by Kvak kritéria splňovat mohl. Je to jednoduchý. A žabičky jsou roztomilý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 09:05

@Baba Miluju hlášky dětí „Jdu se množit“ a „Jdu se oženit“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 09:06

@Sára 1 Tohle by se nelíbilo?
https://www.svet-her.cz/…jurska-svaca

Jo a Mlsné myšky jsou taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30833
18.11.20 09:08

Já myslím, že Ubongo pro 8 letou je nezáživné, kor, pokud to budete hrát jen ve dvou. Dixit rozhodně lepší ve skupině, ale tomu jsem třeba já nikdy nepřišla na chut. My hrajeme ted hodně Azul ve dvou. To mi přijde taková líbivá hra pro holky :-) Nebo Sagrada.
Nebo třeba Carcassone, to je jednoduché a pokaždé „jiné“, to Ubongo je pořád dokola totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 09:09

@acimedaca Mě třeba Carcassone nějak vyloženě nenadchl. Jako ani neurazí, ale že bych to musela mít doma, to ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.11.20 09:10
@Svistice píše:
@Baba Miluju hlášky dětí „Jdu se množit“ a „Jdu se oženit“. :lol:
:mrgreen:
U nás jen máme miminko.

Bang ze začátku byl fajn. Prostřední na mě odmítal střílet i když měl :mrgreen:, a když s tím pak začal, tak to bylo : Bang na mámu, uááááááá, já nechtěěěěěěěěl :mrgreen:
Teď už ani nemrkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 09:15

@Baba Včera mi kluk taky říkal. „Moh bych tě skočit, ale budu na tebe hodnej a neskočím tě.“
Stejně mi to pak dvakrát natřel.
„Máme miminko.“ je taky pěkné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 09:17

Jinak od kluka vím, že mezi dětma ve školce a ve škole frčí postřehovky. Ve družině hrají Dobble a Grabolo, ve školce mají nějaké Bonbóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.11.20 09:19

Kluk chce teď to Zooloretto. No má do narozenin asi smůlu. Už je koupený Karak a Kamionem po Evropě.

Jemu se i na počítači líbí tycoony. Hraje si Transport tycoon a Zoo tycoon (ten máme teda jen v AJ, tak součinnost dospělého nutná).
A Farming simulator.

Příspěvek upraven 18.11.20 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
18.11.20 09:20
@Sára 1 píše:
Mladšího to nebaví tak nějak celkove. Vetsina her je pro nej těžká, protože je nejmladší, nevydrží u toho, chtěl by vyhrávat, pravidla jsou pro něj těžká. A házet kostkou ho taky moc nebaví.
Je tady tolik tipů, že mi to zabere nějaký čas se tím probrat. Tak si jdeme zahrát to, co máme doma. Labyrint nebo včelí úly (nevím, jak se to jmenuje).

Mám doma čtyřleťáka a sedmiletou a hrajeme Ubongo junior, jsou tam dva stupně obtížnosti, takže syn hraje to lehčí a dcera to težší. Já právě vybírala něco, abych mohla zapojit i mladšího. K Vánocům mam pro ně Activity junior. To by se Vám nelíbilo? Je to docela sranda, když děti něco předvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
18.11.20 09:25
@zuzukobylka píše:
Mám doma čtyřleťáka a sedmiletou a hrajeme Ubongo junior, jsou tam dva stupně obtížnosti, takže syn hraje to lehčí a dcera to težší. Já právě vybírala něco, abych mohla zapojit i mladšího. K Vánocům mam pro ně Activity junior. To by se Vám nelíbilo? Je to docela sranda, když děti něco předvádí.

Aktivity teda nechci hrát já. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
18.11.20 09:37

Napsali jste mi tady tolik tipů a rad, že než se tím v klidu prokoušu a podívám se zhruba někam na to, jak se ta hra hraje, tak to mám do Vánoc. :lol: Mě třeba vzdycky bavily Dostihy a sázky. Máme je, ale nebaví mě. :nevim: Nechci ani Monopoly. Taky mě nebaví nějaké ty vědomostní o Česku. To taky máme. A ještě mě nebaví taková ta hra v kostce, ta je postrehova a já s tím mám problém. Chudáci moje děti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí