Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Našla jsem nějakou dětskou akci, Kinder fest… jenže vstupné je 490. Kčnikde jsem se nedocetla víc, tedy zdali je stejne vstupne i pro dospělé atd.
Tak zdali nekdo nevíte?
A deti do dvou let maji vstup zdarma. To se jako počítá potom kazdy měsíc a půl rok?![]()
Nejak si nedovedu predstavit jit s manzelem na Kinder fest s 2.5 letym za skoro 2 litry a ani netusim, jestli malej vyuzije vubec ty atrakce a zabavu pro deti
Chodite na takove akce? Vyplatí se i pro prcky za tu cenu? Díky.
Vstupné je 490 pro všechny, s výjimkou dětí do dvou let - žádné dětské vstupné nemají.
Ano, kupodivu se potom počítá každý měsíc a půl rok
Těžko říct, nakolik to v reálu kontrolují - moc možností asi nemají - čili to už je pak čistě o tvé slušnosti a férovosti ![]()
Jestli „se to vyplatí“… to musíš vědět sama, jestli tebe a tvoje dítě takové akce baví. Já bych tam nešla, protože podobné hromadné humbuky nenávidím a ani moje děti po nich, zaplaťpánbůh, nijak zvlášť neprahly.
Zrovna na tuhle akci ne. Ale klidně bych tam teď děti za vysvědčení vzala.
Naše poslední akce byla Aqualand Moravia. Vyšlo to pro 6 lidí minulou sobotu (dva otcové + 4 děti) 3000,–. Ale to si myslím, že bylo plně využito. Vyřadili se hezky.
A to byl cíl.
Myslim, ze na kinderfest plati vsichni, my jsme teda jit chteli, jen nemuzem to datum…samozrejme pro dospely jsou to „vyhozene“ penize, ale tak proste je to pro radost deti..kdybych na to financne nemela, tak nejdu
..
Hele tohle je šílená past na peníze a ano platí všichni… musíš brát v potaz že všude budou stánky s předraženýma věcma pro děti…
Já právě přemýšlím zda do toho jít… zda by to malou vůbec bavilo ![]()
@Kelsey píše:
Naše poslední akce byla Aqualand Moravia. Vyšlo to pro 6 lidí minulou sobotu (dva otcové + 4 děti) 3000,–. Ale to si myslím, že bylo plně využito. Vyřadili se hezky.
A to byl cíl.
Myslíš že je to OK i pro mou malou budou jí 4 v říjnu… máme to kousek cca 30 km muž by nás tam dovezl a zase vyzvedl (on by to nedal)
jde mi o to zda taková akce má smysl i pro dítě kterému nejsou ani 4 roky… zda ještě nepočkat rok 2 a misto toho ji nevzít třeba radši k vodě ![]()
Příspěvek upraven 22.06.22 v 12:03
Pokud mam duvod na tu akci jit a mam na to, tak jdu a pak neresim, proc plati deti nebo dospeli a od kolika nebo do kolika let. Proste je to tak nastavene, budto to respektuju a zaplatim a kdyz se mi to zda jako zlodejina, kterou nechci podporit, tak nejdu. Napr. Loni jsme byli s dcerou na nejakem detskem odpoledni a chtela jsem tam, protoze tam byla Fiha tralala, kterou dcera zboznuje, a tak jsem vedela, ze se ji to bude libit a uzili jsme si to. Uz si nepamatuju kolik bylo vstupne a kdo platil. Kdybych si myslela, ze se to detem nebude libit, tak bych za to petistovku urcite nedala. Ale obecne tyhle rodinne akce jsou proste nakladne. I jen blbe kino nebo divadlo…ve dvou jsme chodili porad, ale ted je to jednou maximalne dvakrat za rok a za odmenu
@Kelsey píše:
A to byl cíl.
Já si říkala, že jim na to za tuhle cenu už kašlu (stejně se jen rochnim v horkém bazénu) a jdu raději na celý den do Infinitu. Ale dneska jsem koukala jak jim vzrostly náklady a twl, to mají vlastně ještě pořád nízké ceny.
@ludmilaadamkova
Zeptám se dětí, až přijdou ze školy, kdy mají pocit, že si to nejvíc užili. My jsme tam byli prvně, když nejmladším bylo 5-6r. a plaval. Všichni nám plavali. Ale myslím si, že si to teď starší užili nejvíc. Nejmladší má 9r., 11r. a nejstarší 14r. Protože to byla pánská jízda + děti. A to víš, že je to jiné, než za zády ustrašené mamky, ať se na nějakém tobogánu nezabíjí. Podle povídání tam chlapi blbli, že se na věk zapomnělo
.
Na tvém místě bych to asi zatím odložila
. Není to úplně nejlevnější. Ať si to všichni užijete.
Příspěvek upraven 22.06.22 v 12:24
@Kelsey Malá plávě vůbec neplave.. budeme u toho aqualandu tak mě napadlo zda tam nezajít…ale malá si nechce ani potopit hlavu zatím.. z vody respekt.. Takže když to tak čtu po sobě tak je to naprostá blbost-.
@ludmilaadamkova píše:
@Kelsey Malá plávě vůbec neplave.. budeme u toho aqualandu tak mě napadlo zda tam nezajít…ale malá si nechce ani potopit hlavu zatím.. z vody respekt.. Takže když to tak čtu po sobě tak je to naprostá blbost-.
V tom případě bych volila zatím levnější variantu koupání, než bude plavat. Kde budou skluzavky pro děti. Jestli chodí do školky. Tak ji zapiš na kurz plavání. Dávala jsem všechny děcka od školky každý rok. To jim hodně pomohlo. Pak na plavání ve škole byli dávno plavci.
Je to od nás strašně daleko, ale za výlet stojí určitě. Několik let po sobě jsem vezla děti do Mirakula.
@Kelsey píše:
V tom případě bych volila zatím levnější variantu koupání, než bude plavat. Kde budou skluzavky pro děti. Jestli chodí do školky. Tak ji zapiš na kurz plavání. Dávala jsem všechny děcka od školky každý rok. To jim hodně pomohlo. Pak na plavání ve škole byli dávno plavci.
Je to od nás strašně daleko, ale za výlet stojí určitě. Několik let po sobě jsem vezla děti do Mirakula.
Do školky už chodí rok.. bohužel v naší školce není možnost plaveckého kurzu (jezdí až děti na základce) máme to nejblížšího plaveckého bazénu cca 25 km.
Já jsem s ní jezdila do bazénu sama, ale byly jsme tam asi 8 krát pak byla bud nemocná ona nebo do toho něco vlezlo. Ale musím říct že se to zlepšuje. V tomhle není po mě.-.. já jsem prej ve 3 letech splívala pod vodou a od 4 let uměla plavat.. no muž se naučil plavat až někdy v 8 letech.. bál se.. tak je mi jansý odkud vítr fouká. Ona je na sebe hodně opatrná. A co se týče vody tak do 3,5 roku jsem ji ani nemohla osprchovat hlavu.
Vodomil to bohužel není. Aspon zatím. Snad se to zlepší.
@Anonymní píše:
Ahoj. Našla jsem nějakou dětskou akci, Kinder fest… jenže vstupné je 490. Kčnikde jsem se nedocetla víc, tedy zdali je stejne vstupne i pro dospělé atd.
Tak zdali nekdo nevíte?
A deti do dvou let maji vstup zdarma. To se jako počítá potom kazdy měsíc a půl rok?![]()
Nejak si nedovedu predstavit jit s manzelem na Kinder fest s 2.5 letym za skoro 2 litry a ani netusim, jestli malej vyuzije vubec ty atrakce a zabavu pro deti
500 za osobu je na mě teda dost, jen s dvouletakem by to pro mě byly vyhozeny peníze … Pockala bych tak rok / dva. Takhle malý děti ještě nejsou na zábavu nějak extra náročný, tak bych toho využila ![]()
My jdeme zítra, máma bude mít 3 roky, ale je tak zapálená do Mira Jaroše, že jsme si jistí, že si to uzije. Taky jdeme dva dospělí takže patnáct stovek za to že se dítě pobaví, ale co už… ![]()
Ahoj. Našla jsem nějakou dětskou akci, Kinder fest… jenže vstupné je 490. Kč
nikde jsem se nedocetla víc, tedy zdali je stejne vstupne i pro dospělé atd.

Tak zdali nekdo nevíte?
A deti do dvou let maji vstup zdarma. To se jako počítá potom kazdy měsíc a půl rok?