Děti, dovča a vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11141
16.8.19 22:17
:palec:
@Anonymní píše:
@Fazulina nejsou, kazdy rok na dovolene byly, pres rok kdyz maji prani kamkoliv jet jedeme

Tak pak nevím co řešíš, udělejte relax, výlet a klídek pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 22:19

To je prave to, ze kdyz se nekdo zepta tak me to z klidu vyvede, mladsi nechce do letadla, a abych byla uprimna sama se s nimi do ciziny bojim

• Citovat
  • Upravit
44176
16.8.19 22:20
@jita22 píše:
Oni si radi uzijou i klid doma, kdyz nebude prset, udelate si vylet a je to.Ja mam v okoli deti, co cele prazdniny jsou nekde pryc a ve finale si ani poradne neodpocinou.

Oproti tomu jsou ale děti, co celé prazdniny sedí doma a cuci do mobilu, jinak se nezabavi.

Zakladatelko, s tak velkými dětmi, pokud máte jen trochu cestovatelskeho ducha a chuť poznávat neco nového, se můžeš z hodiny na hodinu sbalit a projet vlakem pulku republiky, s výlety a prespanim vzdy nekde jinde. Podle počasí, není treba dopředu objednávat pobyt. Nebo výlety z domu.
Nejet na dovolenou katastrofa není, ale pokud byly jen na táboře, chtela bych, aby něco poznaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
16.8.19 22:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam dve deti 9 a 14, nemam vubec zadne babicky dedecky atd., byly na tabore a zbytek doma, chodim do prace, v poledne se na ne prijedu podivat a za dalsi dve hodky dorazim domu, jsou spokojene, kdyz prijdu jdeme ven, kolo, prochazka kdyz prsi hrajeme hry peceme atd, ted mam 14 dni dovcu, nechteji nikam, ja myslela ze vyrazime na Sumavu ale ma cely tyden prset, jsem s nimi sama a penez nic moc, okoli se pta kam jedes na dovolenou to je nikam nevezmes :( je mi z toho smutno, ale k cemu bude nekam jet kdyz tam bude prset? Bydlime za Prahou takze i priroda tady je, jak si to mam v te hlave srovnat?? Je to takova katastrofa nejet na dovolenou?

není…bud v klidu… my letos na dovolenou nejedeme z duvodu že jsem zjistila že nejlepsi dovolena pro vsechny je když jsme doma a podnikáme jednodenní výlety…vetsinou přibalíme nějakeho kamaráda aby se deti nenudili a řeknu Ti že to byly asi nejhezčí prázdniny a taky zároven nejlevnější a to jsme hodne zmlsaní cestováním! rozhodovli jsme se podle pocasí, nálady..a opravdu deti mají zážitku spousta… loni u moře se už syn sám nudil a byl docela otravný. Takže na ostatní se vykašli, dovolená se dá udělat i za málo penez zpohodlí domova.. my třeba jezdime hodne žlutýma autobusama po CR nebo vlakem. Zajedte do C. Krumlova třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
16.8.19 22:23
@Anonymní píše:
@Fazulina nejsou, kazdy rok na dovolene byly, pres rok kdyz maji prani kamkoliv jet jedeme

Tak co řešíš :nevim: Jestli chcete být doma, buďte doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
@Anonymní píše:
To je prave to, ze kdyz se nekdo zepta tak me to z klidu vyvede, mladsi nechce do letadla, a abych byla uprimna sama se s nimi do ciziny bojim

Klídek, dovolená není povinnost, resp. jet někam pryč… Hlavně, abyste vy byli v pohodě. Pokud samy děti nemají s tím problém… Do ciziny se najezdí dost později. Já byla poprvé v zahraničí v dospělosti, jako dítě jsme nikdy v cizině nebyli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063

Já jsem na dovolené nebyl - nepočítám- li týden strávený s dcerou u mých rodičů v Bruntále. Ale ve volných chvílích můžeš zajet s dětma třeba na kolo. Já jsem takto včera relaxoval- a to jsem jel z Rožnova pod na Horní Bečvu, zpět a pak ještě do Valašského Meziříčí a zpět- po toku Rožnovské Bečvy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

My letos byli opravovat barák, kde bydlí moje máti. Děti (10 a 8) se placatily okolo domu nebo hrály hry, párkrát jsme vyrazili na výlet po okolí, ale velkou část doby jsme trávili prací. A děcka byla z dovolené nadšená :mrgreen: My s mužem měli výčitky, jak chuďátka děťátka bez dovolené a zážitků trpí a ony byly šťastné jak blechy. Takže bych neřešila a pokud se ji nikam nechce, tak bych to nelámala přes koleno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.19 22:24

@Jana206 prave dost cestuji pres rok chodi na cestovatelsky krouzek tak maji poznavaci bylety i ve skole je v tom dost podporuji a chteji byt doma :think:

• Citovat
  • Upravit
11081
16.8.19 22:26
@Anonymní píše:
@Jana206 prave dost cestuji pres rok chodi na cestovatelsky krouzek tak maji poznavaci bylety i ve skole je v tom dost podporuji a chteji byt doma :think:

No tak jim to doprej! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.8.19 22:27
@Anonymní píše:
@Jana206 prave dost cestuji pres rok chodi na cestovatelsky krouzek tak maji poznavaci bylety i ve skole je v tom dost podporuji a chteji byt doma :think:

V tomto případě tím spíš není co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 22:28

Holky dekuji jste zlate

• Citovat
  • Upravit
44176
16.8.19 22:28
@Anonymní píše:

Tak si odpočiňte doma. Fakt to není povinnost. A deti mají zážitků dost, aby si to ve škole případně nějak obhajily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
16.8.19 22:29

Taky bych nejela, abych pak musela s detma sedět někde v chatce a koukat z okna jak leje. Když už tak si dělejte jednodenní výlety, jděte do zoo, na nějaký hrad třeba. Prostě nějaký zážitky, ale není přece nutné hned někam za každou cenu jet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
16.8.19 22:31

Tak jestli jim to nevadí a chtějí byt doma tak nevím co resis. Na okolí se vykašli. Jen mám malý dotaz - co cele dny doma přes den dělají? Nejsou jen na počítači či tabletu? Toho bych se celkem bála a popravdě moc nevěřím ze se nějak víc samy zabavi (teda u nás by to tak stopro bylo). Já bych je na par dnů nekam vzala, déšť nedest, nebude prset pořad a i v dešti se da dělat spousta věci (muzea, hrady, zámky, vnitřní akvaparky a nevím co všechno), už to ze budete jinde a dělat zas jiné věci bude zážitek.

Příspěvek upraven 16.08.19 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario