Děti neandrtálci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
26.11.19 18:13
@Lenka_Hal píše:
Ja to radeji ani nedocetla. Hlavne co z takovych kluku vyroste, dalsi cunata, co nechapou, ze nemuzou jen tak pochcat zachod a odkracet jak pan tvorstva s tim, ze to nekdo uklidi. :zed:

kdyz mi rikala, ze to neulizi, protoze tam chodi jenom kluci a ze tatinek jim jde prikladem, na zachod si nikdo neseda, takze prkynko je nonstop pochcane a jeden syn to svadi na druheho, druhy na prvniho, i kdyz je naprosto jasne, ktery z nich udelal posledni pokropeni, kdyz zrovna z toho zachoda vysel. Tak jsem se zeptala, proc klukum neprikaze, at si to po sobe uklidi. Prej oni se stiti a rekli ji, ze zachod uklizet nebudou. A ze tatinek to taky nedela, tak proc by meli oni.

Ja koukala jako blazen a rikam kamaradce: "A ty na tohle odmlouvani reagujes jak? Ja bych si to nenechala libit. Kdyz vidim, ze syn prave vysel ze zachoda a jsou tam cerstve kapance od moci a on by mi lhal primo do tvare, ze to nebyl on, tak bych ho servala tak, ze by na to hnedka nezapomel.

A ze se jim nechce uklizet zachod po sobe? A koho to zajima? Zarvala bych, at si kouka najit hadr a utrit to pekne do sucha, jinak se neznam. A meli by uklizeci rozvrh, ktery bych kontrolovala. A uklizel by i manzel, aby kluci meli nejaky vzor.

Kamaradka na mne koukala bezbranne a pokrcila rameny. Cili ne, resit to nebude a tak je ten zachod pochcany, smrdi po archivnich chcankach a na prkynku jsou prilepene chlupy. A navstevy posila na zachod dole v prizemi.

Mimochodem, kdyz jsem to popisovala manzelovi a dostala se k te pasazi, kde jsem licila, jak chlapci odmitaji zachod po sobe umyt, tak manzel zareagoval: JAK; ZE ODMITAJI???!!! A ona jim to dovoli odmitnout?

Ano dovoli…

Příspěvek upraven 26.11.19 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
26.11.19 18:15
@g.sandova píše:
@Lorry1 no, teď u mě byla po dlouhé době a na gauči si začala prebalovat mimino. Nechala ho větrat. Máme nový gauč. Tak jsem ji řekla, že pod něj něco dám, že gauč je nový. No, už si přijdu jako vadna. Prostě si na gauči bez podložky děti neprebaluju.
Prehanim to?

Neprehanis. Ale i kdyby jsi tam svoje dite nakrasno prebalovala, tak navsteva si to proste nemuze dovolit. ;) Mela by se prvne zeptat, kde si ho muze prebalit. Ja si u kamosky prebaluju mimco na vlastni podlozce na jejim prebalovaku, automaticky tu podlozku s sebou beru, nepouzila bych jeji ani ne tak z hygienickych duvodu, ale z ohleduplnosti k ni. Ale beru, ze kazdy to vnima jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.11.19 18:21

@Lorry1 o já tu teď ještě orebalovak nemám, ale rozhodně bych ji přinesla deku. Podložky ještě nakoupené také nemám. Vždy jsem je ale měla s sebou. No to je jedno, nebudu to už pozvat. Holt je taková a už se nevidame často. Takže se to dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.11.19 18:21

@warita Tak tohle by neprošlo mému čtyřletému, ten ví že když mu něco ukápne na prkýnko (odmítá čůrat ve stoje) tak že má vzít toaletní papír a utřít to. Stejně tak jako když si cvrnkne do trenýrek že je má propláchnout studenou vodou a říct mi o tom abych to vyždímala (to ještě nezvládá a strašně při tom nacachtá). 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
26.11.19 18:27
@Mallorka píše:
Nedovolím skákat po nábytku atd.. Nicméně kolik je tvé dceri? Je velký rozdíl mít jedno nebo dvě děti. Můj syn, dokud byl sám a nechodil do školky, tak byl zlatý, všude naklizeno atd., Teď mám 4,5 a 2 roky a taky spolu porad litaji, drobky vsude, rozlita stava, chaos. Až budeš mít 2 pochopíš. A větě všechny hračky rozbite, neverim

Nesmysl, až budeš mít 4 děti, pochopíš, že je to jen a pouze výchovou a stanovením mantinelů, případně nějakým zdravým rozumem rodičů. Naše děti nelikviduji, nedomolují a nedělaly to nikdy a u nikoho. Taková fakáňata co popisuje zakladatelka bych vynesla v zubech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
26.11.19 18:30
@Cuddy píše:
Mam same slusne a ohleduplne kamarady, co sve deti vedou k nejakemu normalnimu projevu, presto ale po nich uklizime cely vecer. I nase deti se s jinymi najednou zacnou chovat jak utrzene ze retezu. Takze vzdy je to o tom, zda je chci celou navstevu krotit a nebo jim nechame trochu volnosti, pekne si s kamarady popovidame, ale pak to budeme den uklizet. Rozpatlane jidlo je jen tvuj problem, priste zasahni, ze toto je moc a ohlidej alespon jidlo. Pred navstevou bezne schovavam hracky, ktere by se mohly rozbit a nebo na kterych by se mohly deti zranit.

U nás je to tak, že to děti před ochodem domů uklízí spolu s našima, žádné že budu uklízet jejich bordel, na to jsem pes. Takže když roztahají všechny hračky, tak si je taky všechny uklidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.11.19 20:39

@warita Panebože! :poblion: Tady je vidět, jak je důležité si nepořídit chlapa-prase. Já cepuju v čurání už i 6letého a 4letého. Když jim to náhodou ujede, automaticky to po sobě utřou, já už jen v případě potřeby douklidím. Vždyť to tam musí strašně smrdět.

@g.sandova nepřeháníš. Není nic horšího než smrad moři, kterého se nejde zbavit. Zvlášť v takových situacích, jako když si chce člověk udělat romantickou nebo pohodovou chvilku na gauči. Ještě nikomu ruka neupadla z toho, že si dal pod dítě podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
26.11.19 21:05

Návštěvy s dětma máme často s rodičema i bez. Je pravda, že někdy jsou děti divočejší s to i naši, předvádí se atd. Ale nikdy nám nikdo nezničil byt. Dobře jsou hlučnější, běhají, vykramaří všechny hračky, ale aby dělali co píšeš ty, to neexistuje, fakt se divím, že si nezasáhla. Laxní maminka by mi byla jedno, nereagovala by, zakročila bych já. K tomu, že bylo vše mastné, tak buď jim nedám nic mastného a pokud ano, tak si k tomu sednou ke stolu. Potom si jdou umýt ruce, jestli to ty kamarádky děti neznají, klidně bych je do té koupelny dovedla i kdybych je tam měla odnést. To je přeci základ, ať si hrajou… nějaké drobky uklidím, hračky by si uklidily před odchodem, všechny děti, nebudou to uklízet potom jen ty moje. Ráda jim pomůžu, ale zapojí se. Abych měla z bytu kulnicku na dříví, to fakt ne. Se divím, že si to nechala. A k těm, co píšou, že až bude mít zakladatelka děti dvě pochopí. Co má chápat? My máme dětí pět a rozhodně nežijeme jak prasata. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23966
26.11.19 22:13
@g.sandova píše:
@Lorry1 no, teď u mě byla po dlouhé době a na gauči si začala prebalovat mimino. Nechala ho větrat. Máme nový gauč. Tak jsem ji řekla, že pod něj něco dám, že gauč je nový. No, už si přijdu jako vadna. Prostě si na gauči bez podložky děti neprebaluju.
Prehanim to?

Ne. My jsme vůbec děti na gauč bez podložky nedávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.19 08:20
@Anonymní píše:
Ahoj. Mela jsem tu navstevu kamaradky s s 4 letym chlapeckem a rocni holcickou. Byli tu cca 3 hodiny a totalne nam zdemolovali byt. 8o uklizela jsem po jejich navsteve 2 dny. Mastna okna, vsude po zemi jidlo, spinave gauce, zaclony… vsechny hracky nasi holky mastne, rozbite… v koberci rozslapane jidlo… litali, skakali po gaucich, lezli po operadle… parkrat jsem je okrikla, ale nic se nedelo a kamaradka delala jakoby nic. Asi je to u nich standart. No… u nas byli naposledy, ale me zajima, co vsechno dovolite na navsteve detem vy?

Navtevu ktera se neumi chovat vyhazuji a dale nezvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.11.19 08:25

Fuj, to byl nápad sem vlézt po ránu, s té pánské toalety se mi zvedl kufr, že to nerozdejchám do oběda :poblion: :P
A přebalování mimina (návštěvy) na sedačce bez podložky je taky ekl, všechny moc dobře víme, jak často se mimino při rozbalení počůrá znovu :roll:
Ještě že mám kámošky, které jsou na tom s těmi hygienickými návyky stejně. I když nedávno na návštěvě jsem si taky nesedla na WC, a to jindy sednu i v restauraci nebo ve vlaku :P Jediný bordel, co mi vadí na návštěvě, je koupelna a WC a právě proto tyhle věci doma uklízím téměř denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.19 21:41

Raději anonymně, neboť kamarádka sem chodí také, ale chápu tě. My máme čtyři děti, ale co u nás vyvede její dcera když příjdou, to je neskutečné. Ona sedí a téměř to ignoruje. Argumentuje tím, že doma pak celý den chodí a vše opravuje a uklízí. Kdybych to takto dělala po čtyřech dětech já, tak se zblázním. Děti jsou z toho pokaždé smutné, protože jim ničí jejich hračky a náš byt. Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale vážně ti rozumím. Co je moc, je příliš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.19 21:44
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.19 17:09

Taky mám jednu kamarádku co zvu s dítětem jen jednou ročně a radši jezdím k nim. Holka může vše, u nás taky zkoušela a maminka ignorovala, ale já zasáhla. Knížky se netrhaji, na sedačce se neskáče, do šuplíku se neleze atp. Maminka s nelibosti dodržuje moje pravidla. Je vidět, že podle ní jsem nana co jejímu dítěti nedopreje trochu zábavy. Ale holt je to manzelka kamaráda z party, takže se úplně nedá ji odstřihnout. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML