Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
23.9.12 11:43

No vidím, že mě taky absolutně nikdo nepochopil… Tak si tady tu diskuzi užijte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:44
@petulec píše:
zlá??? myslím že ne… jen mám ráda ve věcech pořádek… a ty jako učitelka bys měla taky… a pokud se nedokážeš postarat o své tři děti tak jak to pak zvládáš v práci??? Doufám, že všechny učitelky nejsou jako ty 8o

Nevíš o mě vůbec nic, nevíš, jaký mám ve věcech pořádek, nevíš, jak mám vychované děti, nevíš, jak si vedu v práci. Ale hnusně a jedovatě útočíš jen na základě toho, že jsem prozradila, že mám tři děti a jsem učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.9.12 11:44

@Cuarentena :palec: Jenže zakladatrelka nemá zatím sama dítě takže my matky se svými názory jí příjdeme jako hrozný k…y.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:45
@denca29 píše:
@Cuarentena :palec: Jenže zakladatrelka nemá zatím sama dítě takže my matky se svými názory jí příjdeme jako hrozný k…y.

Máš pravdu. Nemá cenu ztrácet s ní čas. Asi stejně nic nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.9.12 11:45

Zakladatelko, jak víš že děti cuarenteny nemaj hygienický návyky a ze lžou? Jen proto, že jsou 3? Já vím že kde je víc dětí tak naopak jsou schopni se o sebe postarat a i starší o mladší sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.9.12 11:50
@petulec píše:
nj, tři děti… už chápu odkud pramení ta tvá zloba vůči mě… čekám první a jsem prostě přesvědčená o tom, že mé dítě bude mít hygienické návyky… to že ty máš doma tři děti, které ti lžou a ty o tom víš a nic s tím neděláš, tak potom máš ještě větší problém než já…

Koukám, že petulec je hotová vědma :lol:. Její (zatím nenarozené) dítě si bude čistit poctivě zuby nikdy nezalže a Cuarantena má jisto jistě doma tři ulhance umatlané od bláta :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:51
@Kallkapa píše:
Koukám, že petulec je hotová vědma :lol:. Její (zatím nenarozené) dítě si bude čistit poctivě zuby nikdy nezalže a Cuarantena má jisto jistě doma tři ulhance umatlané od bláta :mrgreen: :lol: :lol:

No jo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jestli to všecko dobře dopadne, tak na jaře by mohl být čtvrtej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 11:52
@petulec píše: Šla jsem do vztahu s tím, že má přítel děti, samozřejmě jsem to věděla. Přísahám bohu, že se snažím fakt se snažím… ale dokáže mi tak zkazit náladu na celý víkend, že se dokonce pak těším i do práce.
A když už jsem u toho, tak ta starší ( 19let ) tak tak se ozve jen když něco potřebuje. Třeba dva měsíce nezavolá a pak se ozve že potřebuje bundu, boty, kalhoty nebo půjčit auto… A on se sebere a hned běží a koupí a půjčí a bez keců… Vím, že je to jeho dcera a že je rád, že se ozve… Ale prostě si nedokáže připustit, že ona se ozve protože něco chce… ne protože chce s ním strávit chvíli :( A když se o něčem v tomhle smyslu zmíním tak jsem hned ta zlá a špatná…

Ale to je naprosto normální. Tvůj chlap je formát, že i když má doma tebe stojí o své děti… Ano, jsou to jeho děti a vždy budou, i kdyby měl s tebou celou mateřskou školku :* Já fakt myšlení takových jako jsi ty nepochopím, můj manžel má dceru z 1 manželství a prostě k němu patří… Pokud by mi to vadilo, našla bych si chlapa bez závazků. Ještě že si alespoň ten tvůj chlap nenechá od tebe nic vnutit, ale kolik dětí přišlo o tátu kvůli ženským kterým vadili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 11:52
@Kallkapa píše:
Koukám, že petulec je hotová vědma :lol:. Její (zatím nenarozené) dítě si bude čistit poctivě zuby nikdy nezalže a Cuarantena má jisto jistě doma tři ulhance umatlané od bláta :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: jasně všechny rodiny s více než dvěmi dětmi jsou špindíry bez režimu :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Theo-dora
23.9.12 11:53
@Cuarentena píše:
No jo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jestli to všecko dobře dopadne, tak na jaře by mohl být čtvrtej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gratuluji :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sisinka007
23.9.12 11:54

Myslím, že dokud bude přítel všechno omlouvat tímm, že je malej, nehnete se z místa. První věc mi přijde sednout s přítelem a říct si to a to je ok a tohle není. Ustoupit budete muset oba. Věci, který řeší v rozporu s tvými názory, ať si řeší sám důsledně - nebazíruje na čištění zubů, fajn, zuby řeší on. Proč bys s ním proboha chodila k zubaři??? Nejí, otec nenastolí pravidla (třeba čokoláda až po snědení nějaké minimální porce) - fajn, dietní problémy řeší on. Nejí - nejí, neřeš to a dávej mu na talíř tři lžíce s tím, že si může přidat, až to sní. Pokud má přítel dvanáctku, řekni mu, že jsou dvě možnosti - buď tě syn bude respektovat a dodržovat, co si dohodnete, nebo s tebou sám doma nemůže být. Nedělej ze sebe policajta, to je fakt na jeho otci, na druhou stranu si nenech líbit věci, který ti fakt vaděj.

• Citovat
  • Upravit
17013
@Anonymní píše:
A líběj se mi tady ženský co píšou, jak sis to měla rozmyslet…
to jako chlap s dětma je něco jiného než ženská s dětma???
to se ženská co zůstane sama taky neseznámí a s nikým nebude protože má děti???to si to ti chlapi mají taky rozmyslet???

Ano pokud chlap nestojí o cizí děti, tak si najde svobodnou bez závazků. Pokud ženská není schopna přijmout to, že chlap má děti které miluje, má si najít chlapa bez dětí. Je jich spousta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@Theo-dora píše:
gratuluji :pankac: :mavam:

Díky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
@Kallkapa píše:

JO, iluze jsou hezká věc. A hlavně, bude pěkně papat co mu maminka nabídne, nejraději zdravé věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 11:55
@Cuarentena píše:
Holt jsi udělala tu životní chybu, že sis vybrala chlapa od dětí, tak se musíš přizpůsobit. Kdyby se nestaral o svoje děti, co by to bylo za člověka? Nevím, čemu se divíš. Podle popisu se kluk chová jako běžné stejně staré dítě. Cos chtěla, to máš.

Nevidím jako životní chybu vybrat si chlapa s dětma, ale ona má spíš smůlu, že jeho syn je spratek nevychovanej. Jestli tohle je běžné dítě, tak buď mám kolem sebe hodně neběžných, nebo nevím. Ona taky neřeší, že by se o syna nestaral, ale to, že jako táta totálně selhává, neumí dát synovi mantinely. Chybu vidím jednoznačně v jeho tátovi, ten u kluka nebude mít ani špetku autority.

@petulec
Jedinou šancí je pokusit se s partnerem promluvit. Ale jak tu už někdo psal, pokud bude zabedněnej, nehneš s ním. Působí na mě tak, že je prostě línej a pohodlnej vychovávat. Ty se hlavně nenech otrávit, co se tvého prcka týká. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí