Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petulec píše:
musím mít rada jako svoje??? to nemyslíš vážně???
Myslím to smrtelně vážně.
@Cuarentena píše:
Myslím to smrtelně vážně.
A pokud to nechceš pochopit, tak děláš ze života peklo sobě, svému partnerovi i tomu chlapečkovi. A nakonec i tomu nenarozenému.
@petulec píše:
nelíbí se mi to slovo „musíš“
ale na přítelovi zlozvyky si taky,,musíš,, zvyknout
takže by ses měla smířit i se synem
Příspěvek upraven 23.09.12 v 11:37
@Anonymní píše:
Kallpa… nevím teNevím teda co se ti na tom zdá divného??? nezlob se ale třeba u nás s malým chodí k zubaři také táta a já chodím snima. Jsme rodina, tak nevím co je na tom divného. A pokud to máš jinak t tak spíše u vás je něco jinak.
Divného je na tom to, že si zakladatelka stěžuje, že bude muset poslouchat jeho řev u zubaře když bude mít zkažené zuby. Přitom to je tak jednoduché - nemusí tam chodit vůbec.
. Nevím proč by museli dítě k zubaři či jakémukoliv jinému doktorovi doprovázet dvě osoby. Jestli u Vás si bere manžel/přítel dovolenou pokaždé když jdeš s dítětem k lékaři nebo ty si bereš dovolenou či taháš své dítě když jde tvůj partner se svým dítětem k lékaři je to přinejmenším zvláštní a troufnu si říct, že většina lidí to takto nedělá. A už vůbec to nedělají lidi, které vyloženě rozčiluje poslouchat to dítě u lékaře..
![]()
@Kallkapa píše:
Divného je na tom to, že si zakladatelka stěžuje, že bude muset poslouchat jeho řev u zubaře když bude mít zkažené zuby. Přitom to je tak jednoduché - nemusí tam chodit vůbec.. Nevím proč by museli dítě k zubaři či jakémukoliv jinému doktorovi doprovázet dvě osoby. Jestli u Vás si bere manžel/přítel dovolenou pokaždé když jdeš s dítětem k lékaři nebo ty si bereš dovolenou či taháš své dítě když jde tvůj partner se svým dítětem k lékaři je to přinejmenším zvláštní a troufnu si říct, že většina lidí to takto nedělá. A už vůbec to nedělají lidi, které vyloženě rozčiluje poslouchat to dítě u lékaře..
![]()
Jojo, taky vidím u lékařů občas podobné rodinné výpravy a nechápu. U nás je to spíš opačný poměr - já sama a tři děcka.
@Cuarentena píše:
Jojo, taky vidím u lékařů občas podobné rodinné výpravy a nechápu. U nás je to spíš opačný poměr - já sama a tři děcka.
Tak to tě tedy lituji…
@Cuarentena píše:
nj, tři děti… už chápu odkud pramení ta tvá zloba vůči mě… čekám první a jsem prostě přesvědčená o tom, že mé dítě bude mít hygienické návyky… to že ty máš doma tři děti, které ti lžou a ty o tom víš a nic s tím neděláš, tak potom máš ještě větší problém než já…
Pokud chce zakladatelka svoje dítě vychovávat určitým stylem a k návykům na kterých trvá, nemůže dovolit, aby nevlastní dítě mělo jiná pravidla. Pokud je požadavek, aby se k nevlastnímu chovala, jako k vlastnímu -neznamená to, že mu dovolí vše a nebude poněm nic chtít. Dítě potřebuje režim, nemůžeme mu dovolit co chce, je dítě a za něj mají odpovědnost rodiče a za jeho zuby taky.
A zakladatelka ani nikdo jiný nemají povinnost lásky ke komukoliv k cizímu a ani k vlastnímu dítěti -to se vynutit nedá.
u Cuarenteny mě trochu děsí, že je učitelka, co má vychovávat děti. když je tak netolerantní. ![]()
@petulec píše:
nj, tři děti… už chápu odkud pramení ta tvá zloba vůči mě… čekám první a jsem prostě přesvědčená o tom, že mé dítě bude mít hygienické návyky… to že ty máš doma tři děti, které ti lžou a ty o tom víš a nic s tím neděláš, tak potom máš ještě větší problém než já…
Nic ve zlém, ale teď jsi všem ukázala, že jsi opravdu zlá a hloupá osoba.
@petulec
Taky si myslím, že z toho děláš bojovku.
Proč řešíš, že nechce jíst, nebo že si nečistí zuby.
Já bych to úplně ignorovala, bylo by mi to fuk (nejsem jeho rodič).
Neptala bych se co bude jíst, něco bych prostě uvařila.
Nechceš - nechtěj
,cpi se třeba brambůrkama, čokoládou a zapíjej to Pepsinou
.
Zase na druhou stranu, taky bych s ním nechodila po doktorech a už vůbec bych ho nehlídala (to je starost jeho rodičů)
![]()
Ber to z humorem - buď ráda, že nehlídáš mou „cácorku“,to bys teprv zažila peklo.
Chudák ženská, která si nabrnkne mého EX.
![]()
@petulec píše:
no když si přečteš příspěvky výše tak zjistíš, že jsi skoro jediná co si myslí, že jsi v právu
To že má tři děti, neznamená, že je špatně vychovává. Ty která nemá děti a nevlastní šikanuje nemáš žádné právo tady někoho napadat
Příspěvek upraven 23.09.12 v 11:42
@pavlak5 píše:
Pokud chce zakladatelka svoje dítě vychovávat určitým stylem a k návykům na kterých trvá, nemůže dovolit, aby nevlastní dítě mělo jiná pravidla. Pokud je požadavek, aby se k nevlastnímu chovala, jako k vlastnímu -neznamená to, že mu dovolí vše a nebude poněm nic chtít. Dítě potřebuje režim, nemůžeme mu dovolit co chce, je dítě a za něj mají odpovědnost rodiče a za jeho zuby taky.
A zakladatelka ani nikdo jiný nemají povinnost lásky ke komukoliv k cizímu a ani k vlastnímu dítěti -to se vynutit nedá.
u Cuarenteny mě trochu děsí, že je učitelka, co má vychovávat děti. když je tak netolerantní.
Neděs se. Naprosto souhlasím s tím, aby zakladatelka vedla chlapečka k hygienickým návykům. To jsem přece psala. A netolerantní k tomu dítěti mi připadá ona.
Tak já nechápu tebe souzhlasím s tvým mužem. Je to jeho dítě jednou sis ho vzala. Je divný, že ženy s partnerem s dětmi jsou královny tolerance a když čekají své tak by děti z předešlého vztahu odevzdaly do útulku.
@Cuarentena píše:
Nic ve zlém, ale teď jsi všem ukázala, že jsi opravdu zlá a hloupá osoba.
zlá??? myslím že ne… jen mám ráda ve věcech pořádek… a ty jako učitelka bys měla taky… a pokud se nedokážeš postarat o své tři děti tak jak to pak zvládáš v práci??? Doufám, že všechny učitelky nejsou jako ty ![]()