Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.12 11:04

A líběj se mi tady ženský co píšou, jak sis to měla rozmyslet…
to jako chlap s dětma je něco jiného než ženská s dětma???
to se ženská co zůstane sama taky neseznámí a s nikým nebude protože má děti???to si to ti chlapi mají taky rozmyslet???

• Citovat
  • Upravit
8566
23.9.12 11:04
@petulec píše:
Já se fakt snažím, jsem na něho milá vždycky se snažím vyjít vstříc. Ráno se ho ptám co by si dal k obědu ( když nic nejí tak ať si řekne co by jedl ), jenže uvařím to co on chce a pak se v tom stejně frfňá… Nevím no, prostě mám zařitou svou výchovu a nedokážu se s tím smířit. Přítel mi říká, že teď je jiná doba ( sice má pravdu ), ale poslouchat se musí i dneska nebo ne???
Navíc mě fascinuje, když si pro něho jede třeba v pátek odpoledne a má pátek a sobota noční ( dělá 12náctky ) a já jsem pak s jeho synem sama doma. Večer mu řeknu ať se okoupe a umyje si zuby a on mi odvětí, že on nemusí… a prostě se koupat nejde… já ho násilám do té vany dávat nebudu, to fakt ne…
Posledně jsem se ho ráno ptala jestli si umyl zuby, říkal že jo a přítel mi říka: když řekne že si je umyl tak si je umyl. Tak jsem šla uklízet do koupelny a nedalo mi to a sáhla jsem na jeho zubní kartáček a byl suchý!!! Tak za ním jdu kterým kartáčkem si myl zuby, že ten jeho je suchý a za 10min určitě neuschnul… tak se pak přiznal že si ty zuby nebyl a bylo mu to hrozně k smíku ( přišlo mi jak by se mi vysmíval ) a přítel zase začal tu svou písničku… však on je malej… :twisted:

Teda nezlob se ale já bych se Ti smála taky, kdyby si za mnou přišla s tím, že si šahala na můj kartáček a je suchý, jak jsem si ty zuby teda umyla :lol: :roll:. Zrovna toto mi nepřijde jako důkaz toho, že se snažíš, spíš důkaz toho, že chceš za každou cenu vyvolat konflikt. Je to dítě, děcka prostě kecaj o věcech, do kterých se jim nechce.. „Co bylo ve skole?“ -„Nic“. „Máte nějaké úkoly?“ „Nemáme“. „Myl sis zuby“ „Jo“. „Utřel sis stůl?“ „Jo“.. - klasika.. nevím proč se tomu tak divíš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:05

Tak to je pěkně blbá intuice, jet po ženatým chlapovi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:05

Navíc sousedka má dva kluky ve zhruba stejném věku, několikrát jsem mu říkala, že s ním půjdu ven na hřiště ( když kluky od sousedky vidím venku ) ať se seznámí když se pořád nudí… ale on nechce, raději si sednu k pc a celéj den hraje ty pitomé střílečky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:07
@Kallkapa píše:
Teda nezlob se ale já bych se Ti smála taky, kdyby si za mnou přišla s tím, že si šahala na můj kartáček a je suchý, jak jsem si ty zuby teda umyla :lol: :roll:. Zrovna toto mi nepřijde jako důkaz toho, že se snažíš, spíš důkaz toho, že chceš za každou cenu vyvolat konflikt. Je to dítě, děcka prostě kecaj o věcech, do kterých se jim nechce.. „Co bylo ve skole?“ -„Nic“. „Máte nějaké úkoly?“ „Nemáme“. „Myl sis zuby“ „Jo“. „Utřel sis stůl?“ „Jo“.. - klasika.. nevím proč se tomu tak divíš.. :nevim:

víš to že každej na to kašle jestli si myje zuby tak prosím.. ale jsem zvědavá jestli přítel nebo jeho bývala žena s ním pujde k zubaři a bude poslouchat jak tam brečí když mu vrtají jeho zkažené zuby které si odmítá čistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 11:08

@Cuarentena aaa další…
jak víš, že byl ženatej když spolu začali???

• Citovat
  • Upravit
8566
23.9.12 11:08
@petulec píše:
víš to že každej na to kašle jestli si myje zuby tak prosím.. ale jsem zvědavá jestli přítel nebo jeho bývala žena s ním pujde k zubaři a bude poslouchat jak tam brečí když mu vrtají jeho zkažené zuby které si odmítá čistit…

Takže k zubaři s ním chodíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:09
@Anonymní píše:
@Cuarentena aaa další…
jak víš, že byl ženatej když spolu začali???
WWW [/citace

přesně tak… v době kdy jsem přítele poznala byl už dávno rozvedeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:09
@Kallkapa píše:
Takže k zubaři s ním chodíš Ty?

no jeho matka s ním nepůjde a když půjde přítel tak půjdu taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
23.9.12 11:10
@Cuarentena píše:
Tak to je pěkně blbá intuice, jet po ženatým chlapovi. :P

no mohl být rozvedený, nebo svobodný s dítětem, nebo vdovec.
A i kdybys mu zkontrolovala občanku tak není povinnost tam mít děti zapsané. A to nemluvím o dětech které se objeví třeba až po nějaké době, jako předmanželské nebo mimomanželské -všechno holt nevymyslíš do předu, život je plný překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:10

No začíná se mi zdát, že nakonec jsem ta špatná opravdu já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
23.9.12 11:11

Blahopreju! Nasla sis chlapa, kteremu nejsou lhostejne jeho vlastni deti. :potlesk: :potlesk:

Pokud se ti to nelibi, mozna si mela jit o dum dal.

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora

@petulec tvůj přítel má pravdu, je to jeho syn a vždycky bude. Snažit se to změnit a roztrhnout je není fér. Je to jako by tě někdo odtrhnul od tvého budoucího dítěte. Jako bys urvala jeho část těla, zakázala mu používat ruce… Měla by sis prostě k jeho dětem najít cestu, protože budou vždy součástí jeho života a tutíž i tvého

• Citovat
  • Upravit
8566
@petulec píše:
no jeho matka s ním nepůjde a když půjde přítel tak půjdu taky…

Aha, tak to máte zajímavé.. S devítiletým děckem jako doprovod k zubaři otec, jeho přítelkyně a ještě babča s dědou by s Vámi mohli jít :mrgreen:.

Nechodí náhodou k zubaři se školou? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:13
@Kallkapa píše:
Teda nezlob se ale já bych se Ti smála taky, kdyby si za mnou přišla s tím, že si šahala na můj kartáček a je suchý, jak jsem si ty zuby teda umyla :lol: :roll:. Zrovna toto mi nepřijde jako důkaz toho, že se snažíš, spíš důkaz toho, že chceš za každou cenu vyvolat konflikt. Je to dítě, děcka prostě kecaj o věcech, do kterých se jim nechce.. „Co bylo ve skole?“ -„Nic“. „Máte nějaké úkoly?“ „Nemáme“. „Myl sis zuby“ „Jo“. „Utřel sis stůl?“ „Jo“.. - klasika.. nevím proč se tomu tak divíš.. :nevim:

jo a navíc přítel bydli v MÉM bytě… a bere si svého syna do mého bytu… Takže bych byla ráda kdyby mi nelhal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí