Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
23.9.12 12:36

@byron
Taky si říkám. Těžko můžou pochopit, když mají na výchovu, povinnosti a slušný chování takový názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Jó, co bych za to dala, kdyby partnerka mého ex byla tak dobrá a dohlížela na to, aby měly MOJE děti vyčištěné zuby a večer byly vykoupané! O tom si můžu nechat leda zdát

• Citovat
  • Upravit
cher
@Rumcajs34 píše:
Ty jsi obětavá jak hrdinka z telenovely :roll: Ale ženy, které mají nějakou osobnost, si nenechají kálet na hlavu jenom aby se zavděčily chlapovi a jeho ex.

Není nad to tento super žůžo labůžo názor vyblinkat anonymně :palec: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 12:38
@monika32 píše:
Sedí na místě a dělá co se ji řekne? Ó bóže, jistě velice šťastné dítě, hlavně že je výborně vychované :mavam:

Tak tímhle jsi ukázala svou hloupost. Zásadně se tady nenavážím do dětí ostatních, ale upřímně, s tvými dětmi bych nechtěla mít nic společného. Jestliže má @byron slušně vychované dítě, tak to neznamená, že sedí na místě a čučí, ale podle tvého komentáře je vidět, že ty nemáš o slušném chování ani páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 12:39

Našla sis chlapa s dětma, to je pravda, na tom se nic nezmění, ale… Pokud s jeho dětma máš z nějakého důvodu trávit čas i ty, máte oba dva nějaká práva a povinnosti k sobě navzájem. Právo syna je být u otce, tvé právo je, aby dodržoval i tvé zásady doma. Tvou povinností je ho brát jako syna tvého přítele, jeho povinnost je se chovat i podle tvých pravidel. Jenže - pokud tvůj přítel neráčí něco dělat s chováním svého syna, chtěla bych vidět, jak se bude starat o vaše dítě, protože podle toho, co píšeš v úvodu (nečetla jsem celou diskuzi) budeš ty ta matka Herodes, která bude vychovávat a přítel bude „dokonalý“ táta, který všechno dovolí. A věř, že bude problém, pokud s jedním dítětem, kterého má „občas“ bude jednat jinak než s druhým, kterého má doma pořád.

Za sebe - našla jsem si přítele s dcerou, postupem času se s přítele stal manžel a teď jsem 14 dní před porodem. Chtěla bych říct, že vztah s jeho dcerou mám natolik vyřešený, abych jí měla ráda natolik, abych s ní nějaký čas musela trávit dobrovolně. Když u nás není a nebo jsem jí, díky svému pracovnímu vytížení, neviděla 2 měsíce, nevadilo mi to, ba naopak. Když jsem s ní sama, není problém v ničem. Nevadí mi chování, povídání o její matce, prostě pohoda. Ale když je u toho manžel, nevím, proč, pořád na ní tak trochu žárlím. I když vím, že je u nás méně než na začátku našeho vztahu, že je to třeba na odpoledne po škole a nebo teď tu bude přes noc, ale stejně. Prostě rozum ví, jak se má chovat, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 12:40
@Kallkapa píše:
@byron dotýkáš se dceřina kartáčku prsty aby ses přesvědčila o tom, že je vlhký, a že si vyčistila zuby? Šahala bys na kartáček dítěti, které hlídáš? Nebo bys to nechala plavat, když by jeho rodič řekl - zuby si umyl, věřím mu? Přesto, že by byl u toho dítěte rodič, šla bys a zkontrolovala vlhkost na kartáčku?Pro mě je to značná přeháňka a zveličování situace. Jeho otec u toho byl, jestli měl někdo zakročit byl to on. Zakladatelčiny praktiky nepovedou k ničemu jinému než k tomu, že jí bude dítě nenávidět.
já dětem kartáčky kontroluju- ted už tedy nemusím, ale když byl boj s čištěním zubů, šla jsem kontrolovat. Nezkažený zuby porstě považuju za důležitý, obecně hygienický návyky, ale HLANĚ jde o princip…

Taky bych se děsila toho, že až se narodí naše společné dítě, bude tohle páchat partner i na mém dítěti :nevim:. To bych jaksi nerozdýchala a neumím si představit, že toho bude svědkem. Budou mít každý jiná pravidla???
Osobně já bych na toto neměla trpělivost- na slabošského partnera… Také si troufám tvrdit, že se vými zkušenostmi s dětmi- dost sebevědomé,. vím- bych si s tím frackem poradila… Já s enepářu ani s vlastníma, ani jinejma

• Citovat
  • Upravit
8651
23.9.12 12:41
@Camael píše:
@monika32
A já bych zas nechtěla partnera takovýho laxního slabocha s dítětem-teroristou. Ehm, čím přesně ho šikanuje? Dneska už se snaze o pořádek a dodržování povinností a základních hygienických pravidel říká šikana? To jsem vždycky slyšela jen od dětí, co nechtěj třeba uklízet. :mrgreen:Příspěvek upraven 23.09.12 v 12:05

Prosímtě, jakej terorista? Že se porýpe v jídle a nerad si čistí zuby? :lol: Zakl. by se měla s klukem i chlapem domluvit na jasných pravidlech a sankcích a to by se pak mělo dodržovat. Ale nemůže čekat, že ji 8letý kluk bude respektovat tak, jako otce či matku, zvlášť když jestli je zakl. taková, jak se tady jeví, takové se každé starší děcko vysměje do obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.9.12 12:42

Muj přitel má 16 letou dcerku a moc jí má rád. Vždy byla na prvním mistě a tak to má být. Kdykoliv sme něco planovali a musel to zrušit ještě jsem mu řekla jak je nejlepší tata. Holku mám taky ráda beru ji jaká je je to přece jeho dcera beru na vše kolem ohled, mám také dcerku. Myslím že je nejlepší se přizpusobit. miluji přitele a nechci ho ztratit. Z jeho dcerou podnikame spoustu věi nazapomenu ani na mikulaše na nic i když je starší, beru je obě stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 12:43
@byron píše:
já dětem kartáčky kontroluju- ted už tedy nemusím, ale když byl boj s čištěním zubů, šla jsem kontrolovat. Nezkažený zuby porstě považuju za důležitý, obecně hygienický návyky, ale HLANĚ jde o princip…Taky bych se děsila toho, že až se narodí naše společné dítě, bude tohle páchat partner i na mém dítěti :nevim:. To bych jaksi nerozdýchala a neumím si představit, že toho bude svědkem. Budou mít každý jiná pravidla???
Osobně já bych na toto neměla trpělivost- na slabošského partnera… Také si troufám tvrdit, že se vými zkušenostmi s dětmi- dost sebevědomé,. vím- bych si s tím frackem poradila… Já s enepářu ani s vlastníma, ani jinejma

Takže je evidentní že s dítětem by měla mít trpělivost. Není jeho vina že se chová jak se chová. Musí si vyřešit problém s přítelem. K dítěti ale pociťuje zaujatost a nesnáší ho. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
byron
23.9.12 12:43
@Camael píše:
Tak tímhle jsi ukázala svou hloupost. Zásadně se tady nenavážím do dětí ostatních, ale upřímně, s tvými dětmi bych nechtěla mít nic společného. Jestliže má @byron slušně vychované dítě, tak to neznamená, že sedí na místě a čučí, ale podle tvého komentáře je vidět, že ty nemáš o slušném chování ani páru.

ale já bych řekla, že je zbytečný se tady snažit, protože už z principu je zakladatelka špatná, protože je ta,,druhá,,

• Citovat
  • Upravit
byron
23.9.12 12:47
@Theo-dora píše:
Takže je evidentní že s dítětem by měla mít trpělivost. Není jeho vina že se chová jak se chová. Musí si vyřešit problém s přítelem. K dítěti ale pociťuje zaujatost a nesnáší ho. :nevim:

no, jenže já se jí ani nedivím, po to všem. Ono je to hrozně těžký ho mít ráda, když se ti směje do očí, provokuje, vyzývá atd… a když ona ví, že je vůči němu bezmocná…
A moje trpělivost by byla dávno v čudu! Já jsem dost razantní člověk a kálet na hlavu navíc od dítěte bych si nenechala. Jak jsme psala, já bych takto tolerantrní nebyla, nene. Kluk zkouší, co vše můlže a zakladatelka by si možná pomohla, kdyby začala být tvrdá. Neříkám zlá, ale tvrdší.
Rozhodně bych nevřila na přání atd. Rozhodně bych kluka vzala ven, když je i u mě na na víkend- žádné dotazy, porstě jde se ven, u pC sedět nebudeš atd..

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 12:49

@ivuska.h
A ty máš pocit, že tam u nich někoho respektuje? Myslíš toho pána, co si říká táta, ale klidě ho nechá, ať tam takhle vyvádí a chová se k jeho nové partnerce? Kdyby byl ten táta co proto a klukovi ukázal, jaký jsou pravidla, nemuselo by tam docházet k tomu, čemu dochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
@ivuska.h píše:
Bože ty jsi neskutečná :lol: :lol: Zcela souhlasím s holkama, co psaly, že žárlíš a chováš se nedospěle, chudák kluk. Mmch taky mám tři zcela nezvladatelné haranty, co nerady uklízí, nimrají se v jídle a někdy si dokoce ani ty zuby nechtějí čístit :cert: Teda ta nejmladší je zatím anděl :andel: ale zas furt prudí v noci, že chce mlíko :mrgreen:Ne vážně, je vidět, že nemáš zkušenost s dětma, jejich výchovou ani jejich chováním. Úplně z tebe čiší to, že toho kluka nemáš ráda, nemáš pro něj cit. Já vím, ono je to jiné, když si vypipláš vlastní mimino a pak ti z něj vyroste ten prepuberťák, odrzlý a nedisciplinovaný, on člověk měří jiným metrem svoje a cizí. Ale ten kluk tvého partnera právě pro tebe cizí být nemůže, jinak to nedopadne dobře. Jsem ráda, že ještě existují chlapi jako tvůj partner, kteří si za svými dětmi stojí a nevyprdnou se na ně kvůli nové partnerce :palec:

Když je ten tatínek tak zodpovědnej, ať si chlapečka taky hlídá, vaří mu a uklízí po něm.
Vzít si dítě a pak jít do práce, mi teda normální nepřijde. Opravdu SUPER partner a ještě lepší táta.
„Zaplať bůh“,že takový existujou, ale já bych ho doma nechtěla. :twisted: Nedokážu si představit, že bych se nechala vykořisťovat klukem :think: s velkou podporou tatínka. :cert:

„@monika32“ - Asi jsem divná, ale svoje děti mám raději jak cizí :oops:

Příspěvek upraven 23.09.12 v 12:51

• Citovat
  • Upravit
Theo-dora

@byron Ona je dospělá, na svoje dítě bych byla tvrdá, protože jde o moje dítě. Tohle dítě je ale svým způsobem zoufalé. Ztráta úplné rodiny, macecha, nevlastní sourozenec na cestě a od,,takové,, poslouchat příkazy? V pubertě?

• Citovat
  • Upravit
8566
23.9.12 12:51
@byron píše:
já dětem kartáčky kontroluju- ted už tedy nemusím, ale když byl boj s čištěním zubů, šla jsem kontrolovat. Nezkažený zuby porstě považuju za důležitý, obecně hygienický návyky, ale HLANĚ jde o princip…Taky bych se děsila toho, že až se narodí naše společné dítě, bude tohle páchat partner i na mém dítěti :nevim:. To bych jaksi nerozdýchala a neumím si představit, že toho bude svědkem. Budou mít každý jiná pravidla???

Psala jsem schválně o tvojí dceři kvůli tomu věku - píšeš, že nyní už to není třeba. Mě přijde (když pominu, že je nechutné šahat na štětiny kartáčku rukama) potupné kontrolovat vlhkost kartáčku devíti letého dítěte. Když už bych měla tu potřebu (přesto, že to jeho rodič odsouhlasil) toto udělat, nemyslíš, že by bylo lepší si o tom promluvit s jeho otcem než letět za dítětem ať Ti vysvětlí čím si čistil zuby když je jeho kartáček suchý? Neměl by hygienické návyky probrat s dítětem jeho rodič? Pokud hygienické návyky nemá jeho rodič - tak co potom chtít po dítěti? Kdyby měli syna v péči je to něco jiného, tam kdyby nepomáhaly rozmluvy chápu, že je třeba přitvrdit. Ale takto? Takovým stylem? Tento styl se mi opravdu nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí