Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
23.9.12 14:18

@ivuska.h
Tady se furt omílá jen čištění zubů, ale pročti si to, ten kluk nešlape vůbec v ničem.
Její úhel pohledu… :mrgreen: No, tak zkusíme nějak najít toho tatínka a chlapce, aby taky založili diskuzi.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 14:20

@byron
Přeji pěknou neděli, jdu zkontrolovat toho svýho puberťáka, jestli stále podřízeně sedí v koutě a zda se dostatečně klepe, co zas po něm budu chtít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 14:22
@Camael píše:
@byron
Přeji pěknou neděli, jdu zkontrolovat toho svýho puberťáka, jestli stále podřízeně sedí v koutě a zda se dostatečně klepe, co zas po něm budu chtít. :D

jj, moje děti se taky nesmí ani hnout, natož ceknout!

• Citovat
  • Upravit
8651
23.9.12 14:24
@maritimka píše:
Mám dotaz - hodně z vás, co tu píšete, máte „jen“ vlastní děti. Nikdy jste nezažily, jaké to je, když by jste se měly starat ještě o „cizí“. Tak proč sem přispíváte, když o tématu víte max z doslechu? Nic proti, ale přijde mi to krapet divné :nevim:

Nevlastní děti sice nemám, ale sama jsem nevlastní dítě byla (se sestrou), takže celkem vím „o čem to je“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
23.9.12 14:25
@byron píše:
jako promina le moje dti si čistit zuby budou, za každou cenu! na tom fakt není nic špatnáýho..

jako promin, ale pochopila si moji vetu spatne.To hodne stesti, bylo mineno na to, jak si zakl. predstavuje ze chlapec bude slapat jako hodinky, tobe se nikdy nestalo, kdyz si reklapubertakovi at si ze si nevycistil zuby, ze se zacal smat? nebo ze rekl, jo zachvilku jezisi…takto jsem to myslela.Me deti samozrejme hygienickenavyky maji, dokonce jeucim i slusnemu chovani, stejne jako ty ty tvoje :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8651
23.9.12 14:29
@Camael píše:
@ivuska.h
Tady se furt omílá jen čištění zubů, ale pročti si to, ten kluk nešlape vůbec v ničem.
Její úhel pohledu… :mrgreen: No, tak zkusíme nějak najít toho tatínka a chlapce, aby taky založili diskuzi.. :mrgreen:

Bože, už jen ta formulace „kluk nešlape v ničem“ mě děsí. Prostě si nestanovili pravidla, to je celý problém. Neříkám, že je vina jen na zakl., ale ta její motivace a celkové pocity se mi prostě nelíbí ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 14:32

@blorchi tak já furt nevím, ale 8mi letý kluk puberťák není, i kdyby byl, tak vocaď pocaď.

A připadá mi, že ten kluk je fracek, co využívá nedůslednýho tatínka… Zakladatelka mi fakt nepřipadá tak hrozná, fakt ne…

A taky si myslím, že je přirozený, že zakladatelka kluka nemiluje, je to jen přirozený vyústění situace- neshody, nepodpora v partnerovi- on za všechno může :mrgreen:..

Nevlastní děti nemusíme mít rádi, ale ony to nikdy nesmí poznat, takhle to má fungovat!

A ta situace s tím kartáčkem, kdy neměla podporu v partnerovi, to je u mě vrchol… nepřuipadá mi to normální a výchovný pohlavek zasluhují oba

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 14:34

@ivuska.h
Hele, ty víš, že my dvě se neshodneme, ty máš tu volnou výchovu, všechno vysvětluješ, dítě ti sděluje svůj názor i na to, jestli má nebo nemá vběhnout do silnice, já jsem zastánecem toho, že v určitých situacích prostě dítě šlape jako hodinky, nehodlám o každým prdu sáhodlouze diskutovat. Vzhledem k tomu, že mám ve svém okolí případ vyvdaného kluka, který leze krkem i vlastní babičce (udělej si tak obrázek o jeho povaze), dokážu tón a pocity zakladatelky pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 14:34
@ivuska.h píše:
Bože, už jen ta formulace „kluk nešlape v ničem“ mě děsí. Prostě si nestanovili pravidla, to je celý problém. Neříkám, že je vina jen na zakl., ale ta její motivace a celkové pocity se mi prostě nelíbí ani trochu.

O to jde, za jak dlouhou dobu si tuhle „averzi“ vytvořila. Nevíme, možná na začátku se snažila, ale když viděla, k čemu to vede, tak rezignovala a je na kluka nevrlá. On za to sice může více méně její přítel, který neumí vychovávat kluka, ale v tu chvíli je naštvaná na kluka, protože ten jí s*re, přítel jen kouká a nebo tam vůbec není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 14:35

@blorchi
Koukej si vrátit zpátky do profilovky to mimino, to mě vždycky spolehlivě pobavilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 14:37

@maritimka
S tím se tady nechytneš, tady se počítá jen s jednou verzí: musí ho milovat, ač jí třeba po hlavě skáče. Tady některé vůbec nepřipouští, že by mohla být vina na straně toho kluka, maximálně jsou ochotné připustit, že něco dělá otec, víc ani prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 14:37

@blorchi mně jsi připomněla skoro zapomenutý antiperla, moc jsme je nmeusela teda

• Citovat
  • Upravit
byron
23.9.12 14:40
@maritimka píše:
O to jde, za jak dlouhou dobu si tuhle „averzi“ vytvořila. Nevíme, možná na začátku se snažila, ale když viděla, k čemu to vede, tak rezignovala a je na kluka nevrlá. On za to sice může více méně její přítel, který neumí vychovávat kluka, ale v tu chvíli je naštvaná na kluka, protože ten jí s*re, přítel jen kouká a nebo tam vůbec není…

o tom jsem psala, že je to jen vyústění situace…
já jsme se tak přejedla, že jdu na gauč, dávaj Snatky z rozumu. Ukliděj děti. Zatím ahoj.

• Citovat
  • Upravit
36556
23.9.12 14:47
@petulec píše:
musím mít rada jako svoje??? to nemyslíš vážně???

Mít ráda jako „svoje“ je velmi těžké, v podstatě nemožné. Ale představ si, že byste se s přítelem nedejbože rozešli. A najednou by to TVOJE dítě, na které se tak těšíš, bylo to cizí dítě, chodilo by k nějaké cizí ženské, která by bydlela s jeho tatínkem a ta cizí ženská by na tebe nastupovala, že tvoje dítě je hrozné, mračí se, odmlouvá a ona je těhotná a zaslouží si klid a poslušnost. Coby sis řekla? Zamyslela by ses nad vým synem a hledala na něm chyby, A nebo by sis řekla, a co bys tak čekala, důro, chtěl by, aby byli rodiče spolu, má tě snad milovat jako mě?

Tyhle slepované rodiny jsou vždycky komplikované. Moje exsnacha taky stále jak beran tvrdí, že její nový muž mezi dětmi nedělá rozdíly. Ale dělá :,( A já se tomu zase tak nedivím. Krev není voda. A dokud se chová slušně alespoň jako „strejda“, je to dobré. Jenom chudákexsnacha bude stále žít ve svém snu, dokud jí to vnuk v dospělosti třeba nevyčte. Jenže co s tím? (Kromě toho, že jsem měla asi líp vychovat svého syna, aby si nedělal děti a neutíkal. Ano, chyby byly na obou stranách, ale u mého syna víc :,( ) Prostě lepené rodiny jsou lepené rodiny. A nečekej, že při těhle vztazích bude přítelovo syn nějak nadšený z miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
23.9.12 14:47

@byron :mrgreen: ja antiperle vyuzivala nastrileni z pistolky :lol: Jinak musim docist diskusi, mam jen prvnich par stranek ;) @Camael mimino bylo luxusni ze, hned bych takove brala :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky