Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
23.9.12 13:11
@byron píše:
no a tom to je… žádý práva. Max dělat služku

Pozor! LÁSKYPLNOU služku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.9.12 13:11
@sieta.m píše:
Teda vy jedete. Nevím, proč to tady řešíte za zakladatelku. Myslím, že je to hlavně věc jí, jejího partnera a jeho dítěte. V první řadě by si měl spoustu věcí vyřešit otec.

Asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
23.9.12 13:12
@byron píše:
no a tom to je… žádý práva. Max dělat služku

S úsměvem a s láskou :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17013
23.9.12 13:12
@Camael píše:
A hele a jsme u jádra pudla. Takže ona ho NEMÁ CO vychovávat, ahááá. :mrgreen: Prosím tě, a když je to teda dítě jejího partnera, co ona teda má? Milovat ho jako své dítě musí, to tady píšete furt, starat se o něj jako o své taky, být s ním, když si ho tatínek vezme a odkráčí do rachoty, to taky, ale na druhou stranu ho nemá co vychovávat. Takže má vlastně samý povinnosti, ale žádný práva. Tak teď si nasadila pr.el na hrnec, teď už se tvými názory jen bavím. :mrgreen:

Klidně se bav… Ale pokud o něj nestojí, strašně ji ty děti vadí, pak je nemá co kibicovat… Kdyby se o ně starala, měla je ráda, tak prosím, ale stejně, výchova je na rodičích. Má právo, mít je ráda… Ne je nesnášet a chtít aby šlapali dle jejích přání… Tak to nikdy nebude a já se ani nedivím že na ni kluk prdí :nevim: Ale kdyby tatínek nepracoval kvůli tomu že tam má syna, to by jste tu na něj nadávaly že jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne, taková ženská si prostě nemá zakládat rodinu s někým, kdo má již závazky, protože na to nemá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 13:13

@sieta.m
No ona bohužel před pár stránkami odešla, aniž by se dočkala rady, dočkala se pouze všeobecného odsouzení, kdy tady některé cupovaly jen ji. To o otci tady byly bohužel ojedinělé názory, většina se do ní pustila, tak to zabalila. Ale třeba si to tady pak dočte, že ne všechny reagovaly jak hysterické dokonalé matky, že se i právě na chování toho jejího partnera dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 13:14

@byron Jinak já věřím, že ty mezi prvníma by jsi řvala, že co si nová manželka dovoluje že ti chce vychovávat děti… A jestli některá napíšete že by jste byly rády, pak kecáte :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
23.9.12 13:15

Zakladatelko,
měly byste s chlapem tuto situaci pořešit ještě do narození dítěte, protože teprve pak nastane pořádné rodeo!
8 letého kluka je mi líto
tebe svým způsobem taky
otec dětí by měl nastolit nějaká pravidla a režim a být za tuto situaci zodpovědný hlavně ON!
já bych teda zatím prosadila aspoń to, že kluka bude vodit jen když tam bude i on-otec, jinak NE, do výchovy bych se nemontovala!
a jeslti jsi toho schopná, měla by jsi se zkusit vžít i do situace toho malýho kluka, nemá to vůbec lehké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.9.12 13:19
@Kallkapa píše:
Koukám, že petulec je hotová vědma :lol:. Její (zatím nenarozené) dítě si bude čistit poctivě zuby nikdy nezalže a Cuarantena má jisto jistě doma tři ulhance umatlané od bláta :mrgreen: :lol: :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 13:19

@monika32
Jsem veleráda, že s novou parnerkou mého ex vycházím super, budeš se divit, i toho mýho puboše vychovává, stejně tak můj nový manžel. Všichni čtyři jsme zajedno, co se výchovy týká, nejdem proti sobě a ono se nám to už x krát vyplatilo. Stačí se chovat jako dospělí, ale všichni, ne jen někdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 13:20
@monika32 píše:
@byron Jinak já věřím, že ty mezi prvníma by jsi řvala, že co si nová manželka dovoluje že ti chce vychovávat děti… A jestli některá napíšete že by jste byly rády, pak kecáte :pankac: :pankac:

ne, já jsme řvala že si tam moje děti ty zuby vyčistit nemohly a nekoupaly se…

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 13:23
@monika32 píše:
Ale kdyby tatínek nepracoval kvůli tomu že tam má syna, to by jste tu na něj nadávaly že jo :mrgreen:

Ne, my inteligentńí si dokážem dohodnout termíny a dny, kdy s ním ten táta je, když už si ho bere a ty se dají upravit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
23.9.12 13:23
@monika32 píše:
@byron Jinak já věřím, že ty mezi prvníma by jsi řvala, že co si nová manželka dovoluje že ti chce vychovávat děti… A jestli některá napíšete že by jste byly rády, pak kecáte :pankac: :pankac:

Takže ty by si byla ráda, kdyby si tvé dítě u tvého ex nemuselo čistit zuby a mělo místo oběda čokolády a sedělo celý den na pc, to myslíš vážně? Ty by si nebyla ráda, kdyby na toto macecha dbala, kdyby otec na to prděl?

Ráda bych se vložila do diskuze, protože bych se vás ctěla zeptat, tedy těch, které zakladatelku vidí jako nesnesitelnou macechu… Jak byste se tedy chovaly na jejím místě? Zakladatelka má evidentně vžité některé zásady, které chce praktikovat na všech dětech, jak vlastních tak nevlastních, když chce něco prosadit, chlap jí to bojkotuje… Některé z vás tady psaly, ať se do výchovy neplete, že její dítě to není, tak jak byste v tomto případě vysvětlily svým vlastním dětem, že ze staršího sourozence si v žádném případě nebá brát příklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 13:25

Mám dotaz - hodně z vás, co tu píšete, máte „jen“ vlastní děti. Nikdy jste nezažily, jaké to je, když by jste se měly starat ještě o „cizí“. Tak proč sem přispíváte, když o tématu víte max z doslechu? Nic proti, ale přijde mi to krapet divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 13:29

@maritimka
Tys ještě nepostřehla, že některé tu mají recept úplně na všechno, protože jsou dokonalé matky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.9.12 13:30
@maritimka píše:
Mám dotaz - hodně z vás, co tu píšete, máte „jen“ vlastní děti. Nikdy jste nezažily, jaké to je, když by jste se měly starat ještě o „cizí“. Tak proč sem přispíváte, když o tématu víte max z doslechu? Nic proti, ale přijde mi to krapet divné :nevim:

No ale opomněla si fakt, že mnohé z nás mají macechu, tak k tomu mají třeba co říct z pohledu dítěte..Myslím, že jde hlavně o to, najít přijatelný kompromis pro obě strany a jak dosáhnout toho aby se navzájem alespoň tolerovaly..Nebo ne? Šlo jen o stížnost? Já myslím, že autorce pomůže když si přebere, že její názor nemusí být vždy ten správný, a že jestli chce s klukem vycházet měla by přehodnotit jestli nemůže v něčem ustoupit nebo na to jít jinou cestou než doposud.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí