Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.9.12 13:48
Nakopat do zadele…pokus o vtip, neudělá nic, musí to řešit s tím exemplářem, co si ho nabrnkla, jinou možnost nemá, takže si musí vydupat pravidla u chlapa. s klukem nehne, čím víc bude útočit, tím víc bude kluk dělat naschvály, tím víc ho bude otec omlouvat, tím větší jistotu, že může cokoliv, bude kluk mít, musí to vyřešit s chlapem, jinou cestu ani možnost nemá, v první řaděbych zatrhla, aby si bral kluka, když na něj nemá čas a hodil jí ho na krk, to bych nedovolila, prostě bych řekla nehlídám, hlídej si sám nebo ho odvez domů, byla bych schiopná jít i někam za kamarádkou, prostě bych ho nehlídala a hotovo, pak pokud by se nevykoupal, řekla bych, že tedy nebude špinavý spát v peřinách, před chlapem, řekla bych mu, před oběma, buď se vykoupe a nebude prase nebo ho odvez domů do jeho peřin, tady spát nebude, ona musí tvrdě, nikdo jiný to za ní neudělá a musí to řešit přes chlapa
@Camael píše:
@terinka4444
Jenže ten její je zjevně línej exemplář, tak co má dělat mezitím s klukem, než on to pochopí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
23.9.12 13:53

Vypadá to, že normálně ŽÁRLÍŠ!!!Smiř se s tím, že rodina, kterou se svým partnerem buduješ, je jeho 2. rodina. Buď ráda, že ti neřekl, že ten kartáček po čištění zubů vyfenoval a proto je suchý-by tě slušně setřel :mrgreen:.Také jsem měla,,macechu" a chovat se ke mě jako ty k tomu klukovi, tak tě nesnáším. Důrazně chtěj po svém partnerovi, aby nastolil pravidla, které bude kluk dodržovat. Jak říkám, chlapa, který už má rodinu ani za nic na světě. Zkus si to v sobě vyřešit, ještě než budeš rodit, protože to vypadá, že budeš ten typ, který pak bude přemýšlet, jaké dítě má partner radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.12 13:54
Prot jsou možná nezaujaté a můžou přispět konstruktivní radou, macecha, která zrovna tak nesníší své maceší dítě, ta konstruktivní radu nedá, jako já třeba s něvěrou, nedokážu ´dát konstruktivní radu, nesnáším všechny milenky ženatých chlapů, nesnáším podvádějící chlapy, čtu to a mám rudo, dokážu se jen vztekat a pohrdat, tady je to stejné, takové maceše problematického dítěte se jen vybaví to její vlastní nevlastní a už by i tomu cizímu spratkovi dala nejraději pár facek. takže si myslím, že nemáš pravdu.
@maritimka píše:
Tak to určitě. Ale z některých příspěvků mi přijde, že někdo jen lehce „prudí“ do zakladatelky (ať už má či nemá pravdu) z pohledu mámy s vlastníma dětma… Takže ty si myslím, že nemají v této diskuzi co dělat, protože problém neznají a nahlíží na něj z pohledu „mámy“, ale né „macechy“ a nebo „nevlastního dítěte“…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
23.9.12 14:00
@maritimka píše:
Tak to určitě. Ale z některých příspěvků mi přijde, že někdo jen lehce „prudí“ do zakladatelky (ať už má či nemá pravdu) z pohledu mámy s vlastníma dětma… Takže ty si myslím, že nemají v této diskuzi co dělat, protože problém neznají a nahlíží na něj z pohledu „mámy“, ale né „macechy“ a nebo „nevlastního dítěte“…

Jenže ty mámy to můžou vidět mnohem objektivněji, než nějaká zaujatá a předpojatá„maceška“ víš?
A navíc nedá mi… říkat o komkoliv kdo slušně napíše názor, že nemá v diskuzi co dělat je trochu mimo mísu ne? Diskuze je veřejná, takže to že si Ty něco myslíš kdo tu má nebo nemá co dělat je…divný - jako pardon, ale na mě to působí arogantně to vyjádření, protože pokud by zakladatelka chtěla názor pouze určité skupiny tak si založí uzavřenou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 14:01
@terinka4444 píše:
Prot jsou možná nezaujaté a můžou přispět konstruktivní radou, macecha, která zrovna tak nesníší své maceší dítě, ta konstruktivní radu nedá, jako já třeba s něvěrou, nedokážu ´dát konstruktivní radu, nesnáším všechny milenky ženatých chlapů, nesnáším podvádějící chlapy, čtu to a mám rudo, dokážu se jen vztekat a pohrdat, tady je to stejné, takové maceše problematického dítěte se jen vybaví to její vlastní nevlastní a už by i tomu cizímu spratkovi dala nejraději pár facek. takže si myslím, že nemáš pravdu.

Jenže když se koukneš na příspěvky „matek“ tak zjistíš, na čí stranu se staví. Rady typu - „jsi si ho s tím, že má rodinu, našla, tak se smiř“ - to není rada, ale výsměch. Nebo takové to - „se snaž s partnerem najít kompromis“ - jak má zakladatelka něco s partnerem hledat, když je partnerovi fuk, jestli se jí syn vysmívá do obličeje (ať už je to kvůli čemukoli, v tu chvíli by měl stát za partnerkou, protože ONI dva jsou ty dospělí a 9letý kluk se nemá co dospělému vysmívat - teď nenarážím na ten „přiblblý“ test suchosti kartáčku, jak píše zakladatelka)… Prostě jsou okamžiky, kdy má partner stát za partnerkou a né se ohánět tím „že on je malý“ - sorry, ale zakladatelčin 9letý kluk už není „malý“, ale dle popisu evidentně jen blbě vychovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 14:02

@Sisulík no ale co si budem povídat, často se setkávám s tím, že opravdu radí ten, kdo k tématu nemá co říct

• Citovat
  • Upravit
1304
23.9.12 14:03

@maritimka
takže chyba je v tom parnerskénm vztahu - nikoliv v děcku - když se nejde s partnerem dohodnout ne? Čili ty holky měly pravdu mi z toho vychází..přece devítiletej kluk nemůže za to, že jeho táta odmítá komunikovat se svou současnou partnerkou a nastavit pravidla a hranice by měl opravdu on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 14:04
@Sisulík píše:
Jenže ty mámy to můžou vidět mnohem objektivněji, než nějaká zaujatá a předpojatá„maceška“ víš?
A navíc nedá mi… říkat o komkoliv kdo slušně napíše názor, že nemá v diskuzi co dělat je trochu mimo mísu ne? Diskuze je veřejná, takže to že si Ty něco myslíš kdo tu má nebo nemá co dělat je…divný - jako pardon, ale na mě to působí arogantně to vyjádření, protože pokud by zakladatelka chtěla názor pouze určité skupiny tak si založí uzavřenou skupinu.

Já vůbec neříkám, že tu někdo nemá být - ale - zakladatelka v úvodu psala „Má některá z vás stejný „problém“??? Jak to zvládáte a řešíte??“. Z toho důvodu nechápu některé reakce na zakladatelku, víš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 14:07
@Sisulík píše:
@maritimka
takže chyba je v tom parnerskénm vztahu - nikoliv v děcku - když se nejde s partnerem dohodnout ne? Čili ty holky měly pravdu mi z toho vychází..přece devítiletej kluk nemůže za to, že jeho táta odmítá komunikovat se svou současnou partnerkou a nastavit pravidla a hranice by měl opravdu on.

Já tu ale neříkám nic jiného. Neříkám, že ten kluk je spratek (i když, kdyby se mi jakékoli dítě vysmívalo do obličeje, tak bych ho za spratka považovala - pořád jsou tu nějaké hranice dítě-dospělí). Jen jsem se tak trochu „zastala“ zakladatelky, protože problém je v partnerovi, ale ani né v zakladatelce (i když si postupem času vytvořila na kluka slušnou averzi, ale kdo by si ji v jejím případě nevytvořil…), ale ani né v klukovi (i když blbě vychovanej, ale za to z principu věci nemůže, za to můžou rodiče).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
23.9.12 14:08
@byron píše:
@Sisulík no ale co si budem povídat, často se setkávám s tím, že opravdu radí ten, kdo k tématu nemá co říct

Nicméně dokud není diskuze moderovaná tak je to prostě riziko dávat si téma - člověk musí filtrovat co se mu tam objeví a pak si to přebrat a vydělit dvěma…ale nedovolila bych si říct - když nejsem admin že Ty Ty Ty a Ty nemáš zkušenost tak nepiš… to je ještě divnější.
Když někdo napíše - prosím o vyjádření jen ty kdo to zažili - pak by se to respektovat mělo, ale stejně nerespektuje - jako ta diskuze když ta narkomanka ptala na osobní zkušenost s pervitinem a výslovně o to požádala.
No a že se leckdy jen rýpe a tak souhlasím ..no riziko veřejné debaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.9.12 14:09
@Camael píše:
@ivuska.h
A ty máš pocit, že tam u nich někoho respektuje? Myslíš toho pána, co si říká táta, ale klidě ho nechá, ať tam takhle vyvádí a chová se k jeho nové partnerce? Kdyby byl ten táta co proto a klukovi ukázal, jaký jsou pravidla, nemuselo by tam docházet k tomu, čemu dochází.

Mě nepřijde, že nevyčištění zubů je nějaké vyvádění, navíc zakl. ani nepsala. jak se to pokoušela řešit, teda krom dělání scén. A navíc je to její úhel pohledu, kdoví, jak to bylo ve skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
23.9.12 14:11
@maritimka píše:
Já tu ale neříkám nic jiného. Neříkám, že ten kluk je spratek (i když, kdyby se mi jakékoli dítě vysmívalo do obličeje, tak bych ho za spratka považovala - pořád jsou tu nějaké hranice dítě-dospělí). Jen jsem se tak trochu „zastala“ zakladatelky, protože problém je v partnerovi, ale ani né v zakladatelce (i když si postupem času vytvořila na kluka slušnou averzi, ale kdo by si ji v jejím případě nevytvořil…), ale ani né v klukovi (i když blbě vychovanej, ale za to z principu věci nemůže, za to můžou rodiče).

zakladatelka je hlavně těhotná a já věřím že se hodně bojí co bude dál a vlastního porodu a tak.. takže proto jsem jí psala o těch pravidlech společných ono když párkrát kluka za něco napomenula a kritizovala tak je jasný že ten chlap je už napruženej a i to v čem má ona pravdu, bere jako rejpání vůči děcku.
Já bych začala tím, že bych se domluvila že pokud je on v práci tak synka k nám brát nebude…proč by ho měla hlídat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
23.9.12 14:12
@maritimka píše:
Já vůbec neříkám, že tu někdo nemá být - ale - zakladatelka v úvodu psala „Má některá z vás stejný „problém“??? Jak to zvládáte a řešíte??“. Z toho důvodu nechápu některé reakce na zakladatelku, víš??

Jj ted už rozumím, jak to myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 14:14
@ivuska.h píše:
Mě nepřijde, že nevyčištění zubů je nějaké vyvádění, navíc zakl. ani nepsala. jak se to pokoušela řešit, teda krom dělání scén. A navíc je to její úhel pohledu, kdoví, jak to bylo ve skutečnosti.

Ale přišlo by ti logické, pokud by se ta situace s čištěním zubů opravdu stala dle zakladatelky, že partner řekne něco ve smyslu „tak si je jdi vyčistit teď“ a nebo to, co zjevně řekl „tak ho nech, vždyť je malej“ a ještě ho nechat vysmívat se… Mi to přijde, že je partner dychtivý na to, aby tam měl syna co nejvíce, ale o nějaké starání se či vychovávání zde nemůže být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 14:16
@Sisulík píše:
zakladatelka je hlavně těhotná a já věřím že se hodně bojí co bude dál a vlastního porodu a tak.. takže proto jsem jí psala o těch pravidlech společných ono když párkrát kluka za něco napomenula a kritizovala tak je jasný že ten chlap je už napruženej a i to v čem má ona pravdu, bere jako rejpání vůči děcku.
Já bych začala tím, že bych se domluvila že pokud je on v práci tak synka k nám brát nebude…proč by ho měla hlídat sama?

To taky nechápu, proč ho tam má, když není doma :nevim:. Já bych se v kůži zakladatelky bála výchovy našeho společného dítěte ze strany partnera… Opravdu pochybuju, že budou dva metry na chování dětí. Spíš se bude snažit dělat vše tak, jako teď u syna - takže ve výsledku být „hodný“ taťka na hraní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí