Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
24.9.12 12:38
@PaníBovaryová píše:
Jeho chování se třeba zlepší, nebo zhorší, když tak čtu o těch puberťácích, co dneska dělají.
Ale co chování jejího manžela? Z jakého důvodu upřednostňuje ex před svou ženou?

A čím ji upřednostňuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:39
@ArankaC. píše:
Není nic horšího, než když léta cítíš, že tvoje macecha, i když se snaží křečovitě usmívat, tě má plné zuby, jen co vejdeš do dveří. :cert: Těžko říct, jestli to dokážeš v sobě změnit, ale měla bys to aspoň zkusit. To dítě nemůže za to, co se stalo, zlobí, jako všichni, chce být s tátou, to je snad normální. Představ si, že by manžel nesnášel tvoje děti, co bys měla od předtím. A představ si, že bys byla to dítě. Jak by ti asi bylo. A oni to vycítí, to mi věř…

Já jsem si toho vědoma, že to mladý cítí a ví. Jenže ta nenávist vznikla postupně. Měla jsem ho předtím fakt hodně ráda. Nechtěl ani domů. Když ho manžel vracel, tak řval, že chce tetu. Jenže jak byl starší tak byl zlobivější a zlobivější. Je mu 7,5 roku. Chci po něm 5 let ať dává prkýnko dolu, poslední rok mě to točí neskutečně, protože když dávám v noci mnašeho malého čůrat na záchod, tak nerozsvicuju a už se mi několikrát stalo, že mi málem spadl do mísy, protože bylo zvedlé prkýnko. Tak začal dělat to, že to prkýnko nezvedne vůbec a celé ho počůrá. Totéž mytí rukou po záchodě, vrtání si v řitním otvoru u jídla i přes upozornění ať to nedělá atd atd… Jsou to možná prkotiny, ale je jich tolik… a říkám mu to 5 let bez výsledku..

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:40
@PaníBovaryová píše:
Tak ať nesmrká do peřiny, když se tak třese na to, aby ho macecha milovala :D Nějak se drobec nesnaží, asi o to nestojí, ne :jazyk:

Diskuze jsou tu plné toho, jak starší žárlí na miminko. jenom u vlastního chce máma tomu staršímu pomoct a ne se ho zbavit, jako u nevlastního :mrgreen: Spratkovité chování prostě člověk snese u vlastního, tam si to omluví. u cizího je to spratek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:42
@PaníBovaryová píše:
Tak ať nesmrká do peřiny, když se tak třese na to, aby ho macecha milovala :D Nějak se drobec nesnaží, asi o to nestojí, ne :jazyk:

Díky :D

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:44
@Anonymní píše:
Já jsem si toho vědoma, že to mladý cítí a ví. Jenže ta nenávist vznikla postupně. Měla jsem ho předtím fakt hodně ráda. Nechtěl ani domů. Když ho manžel vracel, tak řval, že chce tetu. Jenže jak byl starší tak byl zlobivější a zlobivější. Je mu 7,5 roku. Chci po něm 5 let ať dává prkýnko dolu, poslední rok mě to točí neskutečně, protože když dávám v noci mnašeho malého čůrat na záchod, tak nerozsvicuju a už se mi několikrát stalo, že mi málem spadl do mísy, protože bylo zvedlé prkýnko. Tak začal dělat to, že to prkýnko nezvedne vůbec a celé ho počůrá. Totéž mytí rukou po záchodě, vrtání si v řitním otvoru u jídla i přes upozornění ať to nedělá atd atd… Jsou to možná prkotiny, ale je jich tolik… a říkám mu to 5 let bez výsledku..

To je ale v zásadě normální chování trochu „pomalejšího“ dítěte. U vlastního by to nevadilo a troufnu si říct, že kdyby takhle pérovala nějaká macecha tvého synka, tay bys měla pocit, že to ce dělá syn je normální dětské chování a macecha prostě chytá nerva.

Co s tím neporadím :,( Od kluka táta odešel v bolavém období, kdy se s tím vyrovnává po svém. Třeba se to nějak vytříbí samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
24.9.12 12:44
@Bábrdl píše:
A čím ji upřednostňuje?

Nevím, kolik vydělává, ale 7 tisíc plus další výdaje je hodně. Musel by být zazobaný, aby i další děti měly opravdu stejně. bylo by nefér, kdyby ex opravdu propaltil všechno kolem dětí a anonymní musela chodit do práce, aby mohla zaplatit třeba kroužky a zimní boty pro jejich děti. :think: V tom vidím to upřednostňování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:45
@Bábrdl píše:
Diskuze jsou tu plné toho, jak starší žárlí na miminko. jenom u vlastního chce máma tomu staršímu pomoct a ne se ho zbavit, jako u nevlastního :mrgreen: Spratkovité chování prostě člověk snese u vlastního, tam si to omluví. u cizího je to spratek

To máš asi pravdu.

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:47
@PaníBovaryová píše:
Nevím, kolik vydělává, ale 7 tisíc plus další výdaje je hodně. Musel by být zazobaný, aby i další děti měly opravdu stejně. bylo by nefér, kdyby ex opravdu propaltil všechno kolem dětí a anonymní musela chodit do práce, aby mohla zaplatit třeba kroužky a zimní boty pro jejich děti. :think: V tom vidím to upřednostňování

To ale platí dětem, ne své ex. Vím, že v téhle republice je zvykem udělat si děti a pak platit nejmíň, co to jde, ideálně nic. Ale jsou i otcové, kteří chtějí, aby se jejich děti měly dobře, i když s nimi nežijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
24.9.12 12:47
@Bábrdl píše:

No kdyby se moje dítě vrtalo v konečníku - kdykoliv, ne jen u stolu - tak by dostalo po prstech a ještě vyšetření na hlísty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.12 12:49
@PaníBovaryová píše:
No kdyby se moje dítě vrtalo v konečníku - kdykoliv, ne jen u stolu - tak by dostalo po prstech a ještě vyšetření na hlísty

To je dost možné, ale začala bys ho kvůli tomu nesnášet? Asi těžko… A to je rozdíl cizí/vlastní. u vlastního by se člověk dojímal, že donese kytičku, hezky maluje, nebo co já vím… U cizího vidí jenom to, že se škrábe na zadku a počůrá prkýnko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
24.9.12 12:49
@Bábrdl píše:
To ale platí dětem, ne své ex. Vím, že v téhle republice je zvykem udělat si děti a pak platit nejmíň, co to jde, ideálně nic. Ale jsou i otcové, kteří chtějí, aby se jejich děti měly dobře, i když s nimi nežijí.

Ale shrábne to stejně ex, v téhle republice je i zvykem z alimentů regulérně žít celá nová rodina.
A já bych ocenila, kdyby byli otcové, co chtějí aby se měly dobře i další potomci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.12 12:51
@PaníBovaryová píše:
Ale shrábne to stejně ex, v téhle republice je i zvykem z alimentů regulérně žít celá nová rodina.
A já bych ocenila, kdyby byli otcové, co chtějí aby se měly dobře i další potomci

Průměrné alimenty v ČR jsou 1500 z toho teda žádný luxusní život nekouká. A zakladatelka nepíše, že by jí peníze chyběly.

Prostě furt to jsou jeho děti. Děti od nové ženy nemažou děti od té staré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:52
@PaníBovaryová píše:

Nemůžu říct, že by „ex děti“ upřednostňoval finančně, když chci něco pro malého není problém, ale já zase nejsem moc náročná. Starší mi i starší věci pro malého atd…
Já nechci aby byl náš malý tak rozežraný (NAPŘ. starší ma 12 let a už má 3. nový mobil, počítač, nový noťas), jako jeho starší děti, takže se to nesnažím u malého finančně dohnat. Ale je fakt, že manžel trpí provinilým pocitem, že s nima nebydlí, tak jim plní i to co by fakt nemusel. A zazobaní teda zdaleka nejsme!!!
No starší se chce k nám nastěhovat, tak to asi neprojde u maminky, jelikož by na něj už manžel nemusel platit alimenty :mrgreen: A je fakt, že by mi to nevadilo, kdyby u nás bydlel.
Peníze mě neštvou, štvě mě ten malý smrad. Kdyby u nás bydlel ten starší, tak tomu mladšímu projde už potom fakt všechno :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.12 12:53
@PaníBovaryová píše:
No kdyby se moje dítě vrtalo v konečníku - kdykoliv, ne jen u stolu - tak by dostalo po prstech a ještě vyšetření na hlísty

Jj, měl roupy. Jsem řekla manželovi ať upozorní bývalou a zajde s ním k dr.

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:55

No, nemáte to jednoduché ani jeden… Slepované rodiny :zed:
Ono, kdyby u vás starší bydlel, asi by ti taky začal lízt na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí