Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
23.9.12 14:53

@petulec 8 letý kluk, je předpuberťák, takže ten si dobrovolně začne čistit zuby a koupat se až tak kolem 11-12 let, až když ho začnou zajímat holky :lol:.Mám takový jeden exemplář doma, a když mu bylo tolik, tak každý den boj, aby si tu hubu vyčistil, aby se večer osprchoval, kolikrát to bylo i se řevem(mým) :oops: :lol: prostě nepolevit.Od svého dítěte taky budeš vyžadovat určité věci, a podle toho co píšeš, tak mi nepřijde že by jsi byla nějaká pošahaná.
To že je v tvém bytě, to mé děti slyší taky často :lol: prostě zkouší co povolím, takže „dokud bydlíš v mém bytě, budeš dělat to co já chci“ nevidím na tom nic špatného.
Akorát to že se ti vysměje, nebo blbě odpovídá, tak to si tolik neber, bude to dělat i tvé vlastní dítě ;) .Jen prostě neustup, a trvej si na svém. Někdy je to s nima boj, no skoro pořád :lol:
S mužem si v klidu sedni, a promluv si s ním o tom co ti vadí, co tě trápí. Bez výčitek, bez hysterie, to nemají mužský rádi ;)
Se starší dcerou, už nic neuděláš, dokud se to finančně nedotýká tebe, myslím pokud nepociťuješ újmu že by jsi třeba nemohla koupit maso, protože dcera potřebuje(chce) nové boty, tak to nech být. Se synem se ještě dá pracovat, s dcerou ne, je dospělá, a tvůj muž má své děti evidentně rád, což je dobré znamení ;)

• Citovat
  • Upravit
1046
23.9.12 14:56

@petulec Já tě docela chápu :hug: Mám taky chlapa se dvěma dětmi a dokonce bydlí s námi, máma je nechtěla se slovy, že až se jí bude stýskat po dětech, tak si udělá nový :,( Když jsem s mužem začala bydlet, tak klukovy bylo 17 a holce 14, takže žádný mrňousci :). Hned při první společný snídani jsem poznala, že byly vychovávaný trošku jinak a že jestli se něco nezmění, tak se zblázním :zed: :zed: Holka byla v pohodě, ale kluk byl katastrofa :cert: Z postele rovnou ke stolu se smradlavou hubou, ospalkama a minimálně pětkrát si usral 8o 8o Takže po tom pátým usrání jsem ho vyrazila od stolu, protože s dobytkem snídat nebudu. :cert: Měla jsem ale velikou výhodu a to, že manžel stál při mě :hug: :hug: Takže si myslím, že děláš dobře, protože jinak se to s tím klukem potáhne dál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
23.9.12 15:02
@Mili74 píše:
@petulec Já tě docela chápu :hug: Mám taky chlapa se dvěma dětmi a dokonce bydlí s námi, máma je nechtěla se slovy, že až se jí bude stýskat po dětech, tak si udělá nový :,( Když jsem s mužem začala bydlet, tak klukovy bylo 17 a holce 14, takže žádný mrňousci :). Hned při první společný snídani jsem poznala, že byly vychovávaný trošku jinak a že jestli se něco nezmění, tak se zblázním :zed: :zed: Holka byla v pohodě, ale kluk byl katastrofa :cert: Z postele rovnou ke stolu se smradlavou hubou, ospalkama a minimálně pětkrát si usral 8o 8o Takže po tom pátým usrání jsem ho vyrazila od stolu, protože s dobytkem snídat nebudu. :cert: Měla jsem ale velikou výhodu a to, že manžel stál při mě :hug: :hug: Takže si myslím, že děláš dobře, protože jinak se to s tím klukem potáhne dál 8o

Chudáci děcka, jak je to teď? Jinak můj syn má deset a přestože ho odmala vedu, tak stejně musím desetkrát denně furt vše opakovat.

• Citovat
  • Upravit
1046
23.9.12 15:11

@sieta.m Musím říct, že to byly nervy, ale docela spolupracovaly a brzo pochopily co se od nich chce :) Někdy se naskytly situace, kdy to klukovy musel říct manžel, protože jsem se styděla :oops: :oops: Např. po měsíci společnýho žití jsem zjistila, že kluk nosí celý měsíc jedny slipy :poblion: :poblion: Taky to nechápu, vždyť to ta jeho máma musela vidět, když prala :nevim: Holka byla docela v poho, akorát mi ze začátku kradla peníze z peněženky a když jsem na to přišla, tak ještě lhala 8o 8o Teď je klukovy 20 a bydlí s přítelkyní ve vlastním bytě a holce je 17 a už se moc těší až bude vozit nevl. sourozence :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.9.12 15:17

Zakladatelka píše o tom klukovi nemiluje ho a to po ní nemůže nikdo chtít, ale to dítě jí dá najevo že taky jí nemá rád ale tím že jí neposlechne a dělá naschvály a zlobí. Táta je rád že je u nich tak ho omlouvá, že je malej a nechce mu nic zakazovat, ale proč si ho bere a pak jde makat? A ty ať se jeho rodiče rozešli z jakýhokoli důvodu, tak ti to dává sežrat taťka má tebe, a před tím žila máma táta a on, tak tě bere jinak ale cítí že ho nemusíš tak proč by on měl chtít tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 16:03

Vy furt píšete že to říkáte dětem že bydlí ve VAŠEM bytě, ale zakladatelka to myslí i na svého partnera a to je šílené. To není normální :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 16:04

@monika32 no a ten byt bude asi její, když to říká, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4885
23.9.12 16:06

Zakladatelka si neměla pořizovat dítě s chlapem, co má už děti má. To je to celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 16:08
@byron píše:
@monika32 no a ten byt bude asi její, když to říká, ne? :lol:

Jo, pak zakladatelka je opravdu člověk do nepohody a pokud takto jedná i s přítelem, pak nevím co od něj čeká. její pohled je jistě velice, ale velice zkreslený :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 16:13

@monika32 Podle toho, co zakladatelka psala, tak byt je její a přítel tam s ní žije. Takže přítelovo dítě je v jejím bytě a ještě samo, když jde její přítel makat… No to je na zabití, kord, když si ten kluk může dovolit cokoli a jeho táta jen mávne rukou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.9.12 16:21
@maritimka píše:
@monika32 Podle toho, co zakladatelka psala, tak byt je její a přítel tam s ní žije. Takže přítelovo dítě je v jejím bytě a ještě samo, když jde její přítel makat… No to je na zabití, kord, když si ten kluk může dovolit cokoli a jeho táta jen mávne rukou :roll:
Že tam je samo je vina toho přítele, nechápu proč tam své dítě s ní nechává a že to nevadí mamince toho dítěte. Já bych šílela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.9.12 16:22
@maritimka píše:
@monika32 Podle toho, co zakladatelka psala, tak byt je její a přítel tam s ní žije. Takže přítelovo dítě je v jejím bytě a ještě samo, když jde její přítel makat… No to je na zabití, kord, když si ten kluk může dovolit cokoli a jeho táta jen mávne rukou :roll:

No jo, jenže to si má ten chlap pořídit byt extra pro kluka?
Slepované rodiny jsou skoro vždycky malér :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.9.12 16:23
@Lenka002 píše: Že tam je samo je vina toho přítele, nechápu proč tam své dítě s ní nechává a že to nevadí mamince toho dítěte. Já bych šílela.

Lidi v tomhle mívají růžové brýle. Rodič svoje dítě miluje a myslí si, že to tak má i partner…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 16:26

@Bábrdl Nemá si ho brát, pokud tam není a zakladatelce to vadí. A taky - když už si našel novou přítelkyni s bytem, ve kterém bydlí, mohl by se trochu zapojit do výchovy svého syna, protože v téhle otázce je asi hoooodně benevolentní. Slepované rodiny málokdy žijou spokojeným životem. Vždy je to o kompromisech na všech stranách (matka, otec, ale i noví partneři). Bohužel u zakladatelky to vypadá, že kompromisy dělá jen ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 16:27
@Bábrdl píše:
Lidi v tomhle mívají růžové brýle. Rodič svoje dítě miluje a myslí si, že to tak má i partner…

Což chápu, pokud ten partner nic neřekne. Ale když se ozve a partner mávne rukou, tak to je na zabití dotyčného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí