Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.12 11:09

Mám to jako zakladatelka a a no, nemám ho ráda!

Holky, jsem v podobné situaci. Manžel má 2 kluky z 1. manželství. Po tom co se narodil náš společný syn, se můj vztah k tomu mladšímu změnil o 180 stupňů. Permanentně ječel, budil mi malého. Nemyje si ruce, nečistí zuby, nachytala jsem ho jak se šel vysmrkat do peřiny atd. atd… Jsem teď ve fázi, že ho opravdu nesnáším a chovám se stejně jako zakladatelka. Zkouším kartáček, kontroluju jestili jje mokré umyvadlo po opuštění WC atd.
Samozřejmě vyžaduju hygienu i po svém dítěti, ale nemám k němu tak nenávistné pocity jako když to udělá-neudělá ten manželův.
Otevřeně i když anonymně přiznávám: NESNÁŠÍM HO a nevím jak se mám toho zbavit!! :(

• Citovat
  • Upravit
15113
24.9.12 11:17
@Bábrdl píše:
Boball: A to je právě ta potíž. Proto zakladatelka a její přítel vidí kluka úplně jinak. Ona vidí spratka (a v jeho dceři vidí vypočítavou potvoru, která se otci ozve jen, když něco potřebuje), on vidí prostě předpubertálního kluka. Cizím vážně může být protivný.Až budou mít to vlastní dítě, určitě na něm furt nebudou hledat mouchy a shodnou se.

Souhlasím, a mouchy na jejím dítěti, bude zase vidět někdo jinej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.12 11:42
@Anonymní píše:
Holky, jsem v podobné situaci. Manžel má 2 kluky z 1. manželství. Po tom co se narodil náš společný syn, se můj vztah k tomu mladšímu změnil o 180 stupňů. Permanentně ječel, budil mi malého. Nemyje si ruce, nečistí zuby, nachytala jsem ho jak se šel vysmrkat do peřiny atd. atd… Jsem teď ve fázi, že ho opravdu nesnáším a chovám se stejně jako zakladatelka. Zkouším kartáček, kontroluju jestili jje mokré umyvadlo po opuštění WC atd.
Samozřejmě vyžaduju hygienu i po svém dítěti, ale nemám k němu tak nenávistné pocity jako když to udělá-neudělá ten manželův.
Otevřeně i když anonymně přiznávám: NESNÁŠÍM HO a nevím jak se mám toho zbavit!! :(

Předně sama sobě přiznej, že je normální nemilovat nevlastního jako vlastního. uleví se ti. To, co kluk dělá, není nic divného, snaží se upoutat pozornost. Kdyby byl tvůj vlastní, založila by sis diskuzi „syn žárlí na miminko, co dělat?“ a snažila by ses mu dokázat, že ho miluješ pořád stejně. Ale ty ho nemiluješ, takže tohle musí dělat tatíne, který miluje všechny tři děti stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
24.9.12 12:14
@Anonymní píše:
Otevřeně i když anonymně přiznávám: NESNÁŠÍM HO a nevím jak se mám toho zbavit!! :(

Víš co? Nezbavuj se pocitů, zbav se jeho!! :cert: :mrgreen:
Ne vážně, není to tvé dítě, nemusíš ho milovat ani ho mít ráda. Péči o jeho hygienu, nech jeho otci a pokud něco u vás doma zničí, tak to zaplatí nebo uklidí tatínek :P a ještě lépe s ex napůl jako spolupodílníci rodiče :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:17
@Bábrdl píše:
Předně sama sobě přiznej, že je normální nemilovat nevlastního jako vlastního. uleví se ti. To, co kluk dělá, není nic divného, snaží se upoutat pozornost. Kdyby byl tvůj vlastní, založila by sis diskuzi „syn žárlí na miminko, co dělat?“ a snažila by ses mu dokázat, že ho miluješ pořád stejně. Ale ty ho nemiluješ, takže tohle musí dělat tatíne, který miluje všechny tři děti stejně.

Já vím, že nejde milovat nevlastní jako vlastní. Toho staršího nevlastního mám ale ráda a štve mě tak normálně. Naštvu se okřiknu ho a za chvíli jsem na něj stejná - hodná jako na vlastního. I když ho samozřejmě nemiluji jako vlastního, ale mám k němu vztah. Toho mladšího nemůžu ani cítit.
A hrozně mě to štve kvůli manželovi, protože byť se snažím ovládat, musí to taky vidět.
Nemůžu si pomoct, vidím ho a zvedá se mi adrenalin :?

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:19

To není moc dobrá rada, tlačit tatínka k jeho ex, pokud s ním chce fungovat. Striktní demonstrace toho, jak nemá ráda jeho dítě, chlapa jenom odežene. Chce to trochu taktu.

Nejlepší by bylo na rovinu uznat, že cizí prostě není vlastní. Ale kolik je jen tady na emiminu maminek, které se do krve budou bít, že ten jejich nový NEDĚLÁ ROZDÍLY a je tátou vyženěným i svým. Většinou si lžou do kapsy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.12 12:22
@Anonymní píše:
Já vím, že nejde milovat nevlastní jako vlastní. Toho staršího nevlastního mám ale ráda a štve mě tak normálně. Naštvu se okřiknu ho a za chvíli jsem na něj stejná - hodná jako na vlastního. I když ho samozřejmě nemiluji jako vlastního, ale mám k němu vztah. Toho mladšího nemůžu ani cítit.
A hrozně mě to štve kvůli manželovi, protože byť se snažím ovládat, musí to taky vidět.
Nemůžu si pomoct, vidím ho a zvedá se mi adrenalin :?

A oni s vámi žijí?
Na to je těžká rada. Čím víc ho budeš nesnášet, tím víc proti tobě bude bojovat. Začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:22
@PaníBovaryová píše:
Víš co? Nezbavuj se pocitů, zbav se jeho!! :cert: :mrgreen:
Ne vážně, není to tvé dítě, nemusíš ho milovat ani ho mít ráda. Péči o jeho hygienu, nech jeho otci a pokud něco u vás doma zničí, tak to zaplatí nebo uklidí tatínek :P a ještě lépe s ex napůl jako spolupodílníci rodiče :P :lol:

Jéééé, jak ráda bych se ho zbavila :D
Ex nezaplatí nic! Manžel ji dává 7 tis. výživné a k tomu ji proplácí vše co jim koupí, oblečení, včetně ponožek, tábory, kroužky.. A ještě poslouchá, že je fotr na hovno. Ale to už by bylo do jiné diskuze :D

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:26

Tedy, sedm tisíc na dvě děti není zase takový zázrak. Kdybys byla na jejím místě, taky bys byla ráda, že dětem platí tábory a kroužky. jsou to prostě jeho děti, má je rád, s tím nic neuděláš.

Představ si, že by se rozešel i s tebou a nějaká jiná ženská by psala o tvém synovi, že ho nesnáší a že ti na něj moc platí… Holt život není jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.12 12:26
@Bábrdl píše:
A oni s vámi žijí?
Na to je těžká rada. Čím víc ho budeš nesnášet, tím víc proti tobě bude bojovat. Začarovaný kruh.

Nežijí, jezdí na víkendy, dovolené a prázdniny a manžel se s nima vidí ještě v týdnu.
Já vím, že nesnášení není cesta, ale nevím jak se povznést…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.12 12:31
@Bábrdl píše:
Tedy, sedm tisíc na dvě děti není zase takový zázrak. Kdybys byla na jejím místě, taky bys byla ráda, že dětem platí tábory a kroužky. jsou to prostě jeho děti, má je rád, s tím nic neuděláš.Představ si, že by se rozešel i s tebou a nějaká jiná ženská by psala o tvém synovi, že ho nesnáší a že ti na něj moc platí… Holt život není jednoduchý.

Já myslím, že 7 tisíc pouze na jídlo pro 2 děti je dost. Všechno ostatní jim zaplatí. Ona nemá žádné výdaje. Má chlapa podnikatele, takže se špatně nemá. Ale tohle jsem řešit nechtěla ani nemám potřebu. Jen jsem reagovala na příspěvek výše, že ona nic neproplatí…

• Citovat
  • Upravit
36556
24.9.12 12:32

Třeba se to zlepší s věkem, až bude jako ten starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.9.12 12:32
@Anonymní píše:
Nežijí, jezdí na víkendy, dovolené a prázdniny a manžel se s nima vidí ještě v týdnu.
Já vím, že nesnášení není cesta, ale nevím jak se povznést…

Není nic horšího, než když léta cítíš, že tvoje macecha, i když se snaží křečovitě usmívat, tě má plné zuby, jen co vejdeš do dveří. :cert: Těžko říct, jestli to dokážeš v sobě změnit, ale měla bys to aspoň zkusit. To dítě nemůže za to, co se stalo, zlobí, jako všichni, chce být s tátou, to je snad normální. Představ si, že by manžel nesnášel tvoje děti, co bys měla od předtím. A představ si, že bys byla to dítě. Jak by ti asi bylo. A oni to vycítí, to mi věř…

• Citovat
  • Upravit
21703
24.9.12 12:33
@Bábrdl píše:
Třeba se to zlepší s věkem, až bude jako ten starší.

Jeho chování se třeba zlepší, nebo zhorší, když tak čtu o těch puberťácích, co dneska dělají.
Ale co chování jejího manžela? Z jakého důvodu upřednostňuje ex před svou ženou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
24.9.12 12:35
@ArankaC. píše:
Není nic horšího, než když léta cítíš, že tvoje macecha, i když se snaží křečovitě usmívat, tě má plné zuby, jen co vejdeš do dveří. :cert: Těžko říct, jestli to dokážeš v sobě změnit, ale měla bys to aspoň zkusit. To dítě nemůže za to, co se stalo, zlobí, jako všichni, chce být s tátou, to je snad normální. Představ si, že by manžel nesnášel tvoje děti, co bys měla od předtím. A představ si, že bys byla to dítě. Jak by ti asi bylo. A oni to vycítí, to mi věř…

Tak ať nesmrká do peřiny, když se tak třese na to, aby ho macecha milovala :D Nějak se drobec nesnaží, asi o to nestojí, ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí