Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
23.9.12 12:06

Jak už bylo psáno, ty si si našla chlapa s dětma a musíš se s tím naučit žít. On tě rád nemá, proto dělá to co dělá. On by nejraději viděl tátu se svojí maminkou, tak to prostě je.On nechápe věci, které je vedly k tomu, že spolu rodiče nejsou(nemůžou být).Nejsi první případ, málokterá druhá žena, má OPRAVDU ráda děti svého partnera z prvního manželství, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 12:06
@blorchi píše: ´hodne stesti :mrgreen:

jako promina le moje dti si čistit zuby budou, za každou cenu! na tom fakt není nic špatnáýho..

• Citovat
  • Upravit
Ariadne.T
23.9.12 12:07

A kdyz jste se do ni pustily, ze se navazi do matek s vice detma, ze osocila vasi „nevychovu“. Tak kdyz to vezmu kolem, tak to, ze nekdo ma 3-4-5 deti neznamena, ze je umi vychovat a taky obracene.

Vidavam to v okoli, kdy maminka se ohani, jak ma 4 deti perfektne vychovane, ale realita je jina a bud ji nevidi nebo nechce videt a rozhodne nevidi, jak se deti chovaji bez jejiho dozoru.

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 12:07

@monika32
To si fakt myslíš, že je to ušlápnutý chudinka, prosící tímto chováním jen o kousek teplého slova a pohlazení? 8o Tak si ještě jednou pročti, jaký jí dělá naschvály a jakou oporu má v tatínkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 12:09
@byron píše:
jako promina le moje dti si čistit zuby budou, za každou cenu! na tom fakt není nic špatnáýho..

já myslím, že čištění zubů je důležité. Ale jde o to co nás vede k tomu, aby si je čistily. Rodič to dělá z lásky k dětem. Zakladatelka má problém, že dítě nesnáší. My co jsme matkami, víme jak moc nás dokáže dítě vytočit, ale těžko mu budeme říkat, že je v mém bytě a bude šlapat jak hodinky, nebo… A protože je zakladatelka ta dospělá, měla by si umět najít cestu, jak docílit svého bez nenávisti a hrocení situace. Třeba se pohádat s otcem, ale ne si to vybíjet na dítěti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.12 12:10

Ahoj zakladatelko. Nečetla jsem celou diskuzi, jen první 2 stránky..Můj přítel měl 2 děti, když jsme se poznali..synovi bylo 7 let. Pamatuju si, že od první chvíle, co mě poznal, tak mě nenáviděl. Byl taky hodně naočkovaný od maminky. Dcera, která tenkrát měla 4 roky o mě mluvila v takových sprostých slovech, že se to tu nedá publikovat :poblion: Slyšela to prý od maminky. :pocitac:
S klukem, kterému je dnes 15 let jsem si nikdy vztah nevytvořila. Ani mi to už nevadí..k životu ho nepotřebuju :think: S jeho holčičkou se máme rádi, někdy si i píšeme, nechává mě sama od sebe pozdravovat atd.
Přiznám se, že když jsem ještě neměla děti, tak jsem hodně na jeho děti žárlila! Opravdu mi vadilo, že se k nim tulil, dávali si pusu, dával jim dárky. :oops: Dnes, když už mám s partnerem sama děti, tak se za to stydím a úplně se mi změnil pohled na věc. Mateřství udělá svoje..Těš se na svoje miminko, na kluka se vykašli a nekaž si s ním náladu!!!Nechce si očistit zuby? Tak ať si je nečistí! Ať si je klidně nechá zkazit, jsou to jeho zuby a ne tvoje. Když se ti vysmívá a lže ti do očí, tak ho ignoruj, nebo řekni něco ve smylu, že je vidět, že je to ještě dítě. Opravdu je to ještě dítě a bude ti dělat naschvály. Ale je jen na tobě jak se k tomu postavíš. Nenech si jím zkazit náladu a ať si ho vychovává jeho táta. Já svému příteli jeho dětitaky nevychovávám, když jsou u nás. Musí si na ně dohlídnout sám.

• Citovat
  • Upravit
byron
23.9.12 12:10
@Camael píše:
@byron Škoda, že už to zakladatelka vzdala. No ani se jí nedivím, když to je s některýma jak do dubu, co?

no, tak pokud je normální, že si jejich děti nemusí čistit zuby a nemusí dodržovat základní hygienické návyky a pravidla slušného chování, tak prosím… Myslím si o tom ale svoje.
Hlavně si myslím, že tahle diskuze je přesně o tom, nandat to té druuhé, co si opovažuje zanadávat na přítele, že je slaboch.. Ale to fakt nemá smysl. Je to pokrytecký

• Citovat
  • Upravit
13046
23.9.12 12:12

Pro DOBRÉHO rodiče jsou jeho děti VŽDY na prvním místě.. s tím jsi do toho musela jít, když jsi se rozhodla založit rodinu s mužem který už ale jednu rodinu má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
23.9.12 12:12
@Camael píše:
Nevidím jako životní chybu vybrat si chlapa s dětma, ale ona má spíš smůlu, že jeho syn je spratek nevychovanej. Jestli tohle je běžné dítě, tak buď mám kolem sebe hodně neběžných, nebo nevím. Ona taky neřeší, že by se o syna nestaral, ale to, že jako táta totálně selhává, neumí dát synovi mantinely. Chybu vidím jednoznačně v jeho tátovi, ten u kluka nebude mít ani špetku autority.
(…)

no hurá, konečně tu taky někdo vyslovil to, co si celou dobu myslím…

problém zakladatelky je v tom, že není v situaci, kdy by jeho dítě bylo pro ni jako vlastní. protože vlastní děti může(bude) vychovávat i ona. ale kluka vlastně nemůže. není její a přítel nemá snahu jí „delegovat“ něco z rodičovských pravomocí. ba naopak - když už se trochu pokusí pro sebe něco autority urvat, tak jí ty nohy ještě podrazí. takže má doma nevychovanýho spratka, kterýmu nic nevoní a ona mu může leda tak podstrojovat a chodit kolem něj po špičkách, ale nemá oporu v tom, aby byla opravdu plnohodnotný rodič. a dokud jím nebude, těžko pro ní bude dítě plnohodnotným synem :nevim: a upřímně - já mít přítele, který mi na jednu stranu nedovolí být rodičem a na druhou mi nechá takový dítě na starost, tak je asi ženu oba. takže bych si dupla - ano, bud s klukem doma, ale se vším všudy. takže třeba i s tím, že když já řeknu, že se půjde koupat, tak to platí stejně, jako by to řekl táta (problém je ale pokud se nemusí koupat ani s tátou. to už bude chtít s přítelem mnohem hlubší debatu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 12:13
@Theo-dora píše:
já myslím, že čištění zubů je důležité. Ale jde o to co nás vede k tomu, aby si je čistily. Rodič to dělá z lásky k dětem. Zakladatelka má problém, že dítě nesnáší. My co jsme matkami, víme jak moc nás dokáže dítě vytočit, ale těžko mu budeme říkat, že je v mém bytě a bude šlapat jak hodinky, nebo… A protože je zakladatelka ta dospělá, měla by si umět najít cestu, jak docílit svého bez nenávisti a hrocení situace. Třeba se pohádat s otcem, ale ne si to vybíjet na dítěti

No nevím, tady jde o to, že tatínek je slaboch a mě by to tedy rozčilovalo, když tu situaci představím. Víš co, když hlídám kamarádce děti a nechtějí poslkouchat, co jim řeknu? Jste v MÉM bytě, u MĚ, takže budete dodržovat moje pravidla! porstě co já považuju za správné, to taky bude!
Stejně tak moje děti. A argument, že je řivím, taky slyšely, tak co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17013
23.9.12 12:13
@Camael píše:
@monika32
To si fakt myslíš, že je to ušlápnutý chudinka, prosící tímto chováním jen o kousek teplého slova a pohlazení? 8o Tak si ještě jednou pročti, jaký jí dělá naschvály a jakou oporu má v tatínkovi.
Žádné naschvály, je to fakt úplně normální kluk… Máš takhle velké dítě? jestli se chová jinak, pak asi bude něco v nepořádku. Děti prostě nejsou jen figurky které sedí a usmívají se a dělají co jim nepřijemná macecha přikáže :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 12:14

@byron :think: tak ty moje taky slyšely že dokud je živím, budou šlapak jak hodinky :think: :pankac: ale stejně si myslím, že prostě má vlítnout na partnera a ne si to vybíjet na dítěti.

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 12:15

@byron
Taky mi to přijde, že snad četly jiný úvodní příspěvek. Téma výchovy je tady pokaždý jak bodnutí do vosího hnízda. Když požaduješ nějaký povinnosti a slušný chování, jsi tu pomalu za matku ze středověku.
Mě by zajíalo, kolik z chytrých má doma vyvdané dítě, popřípadě kolik jich má ke svému nového tatínka, když tak pěkně píšou o automatické lásce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 12:16
@monika32 píše: Žádné naschvály, je to fakt úplně normální kluk… Máš takhle velké dítě? jestli se chová jinak, pak asi bude něco v nepořádku. Děti prostě nejsou jen figurky které sedí a usmívají se a dělají co jim nepřijemná macecha přikáže :jazyk:

Jako sorry, ale plácáš… Víš co? Já mám děti a můj ex si našel novou ženu. To nebudu rozvádět, jen vím, že mojí dcěři bude devět, a v životě by si nic takového nedovolila. A víš porč? Porotože je ode mě dobře vychovaná.
Zakladatelky syn je rozcapenej a ví, že mu to porchází, to je celej porblém!

• Citovat
  • Upravit
17013
23.9.12 12:17
@Camael píše:
@monika32

Jinak to co tu píše zakladatelka je její pohled, mě by zajímal pohled z druhé strany, tyhle osoby co by byly nejraději aby chlap zapoměl na to, že má děti dokáží vidět vše jen ze svého pohledu :mavam: Takže když vezmu, že si jenom 50% přikrášlila, i když možná i více, je prostě kluk i holka naprosto normální děti. Se ani nedivím že se dcera ozve jen když něco potřebuje, proč by se ozývala častěji když táta žije s někým jako je ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí