Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
23.9.12 11:20
@Kallkapa píše:
U nás se chodí ;). A komunismus tady myslím už taky nemáme :think: :mrgreen:

To je zajímavé. Žiješ v ČR? Protože tady se to prostě nesmí, je to zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:21

Problém bude v mé výchově… My jsme doma měli stanovený řád a ten se musel dodržovat… Dnešní děti jsou úplně jiné… Neříkám že jsem bylo vzorové dítě, ale když se něco řeklo tak se to prostě udělalo a bez keců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 11:21

Tvým chováním posíláš váš vztah do kopru, promiň. Až se ti dítě narodí, budeš vůči tomu dítěti ještě hnusnější a pokud tvůj přítel syna miluje uteče od tebe. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
23.9.12 11:23
@petulec píše:
Sakra co je špatné na tom, že chci aby dodržoval nějako základní hygienu??? Nevím, ale myslím si že každý chce aby jeho dítě bylo zdravé a čisté a nemělo problémy se zuby a jinými věcmi. Zuby se kazí i když si je člověk myje, ale ten co se o ně nestará tak je na tom hůř… ne?

Špatného na tom, že chceš aby dodržoval hygienu není nic. Špatné je to, že z toho děláš aféru, praktikuješ „gestapácké“ (ber s rezervou) praktiky jako šahání na kartáček aby ses utvrdila v tom, že tys měla pravdu a nezapomeneš to náležitě všem zúčastněným dát „sežrat“. Je chválihodné, že chceš aby si čistil zuby, pokud tyto návyky ale nemá z rodiny, ty si ta poslední, která ho to naučí. Taky jsem jako děcko o zubech pár krát zalhala, když se mi nechtělo - kdo z nás ne? Všichni jste byli jako děcka tak svědomití, dělali všechno správně a nikdy si nic nepřikrášlili? (možná jsou zde i nějací muži). Nebo se tak občas zachoval každý z nás a je to pouze o tom, že vlastním dětem jsme ochotni to tolerovat ale cizím nikoliv? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
@Kallkapa píše:
U nás se chodí ;). A komunismus tady myslím už taky nemáme :think: :mrgreen:

Po zrušení povinných školních prohlídek v 90. letech záleží jen na rodičích, jak často své děti k zubaři dovedou. Mnozí se ovšem s dětmi objeví až ve chvíli, kdy dítě zub bolí…
 http://www.ireceptar.cz/…a-jak-casto/

• Citovat
  • Upravit
952
@Theo-dora píše:
Tvým chováním posíláš váš vztah do kopru, promiň. Až se ti dítě narodí, budeš vůči tomu dítěti ještě hnusnější a pokud tvůj přítel syna miluje uteče od tebe. :nevim:

a to mám jen slepě doma sedět a nechat ho ať si dělá co chce jen ať zachovám vztah?? Promin, ale v tom případě asi k sobě fakt nepatříme. Myslím si že malej by měl poslouchat i mě, nenutím ho přece do žádných hrůz… Jen chci, když je u nás at si umyje zuby a okoupe se?? Co je na tom tak špatného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:25
@petulec píše:
a to mám jen slepě doma sedět a nechat ho ať si dělá co chce jen ať zachovám vztah?? Promin, ale v tom případě asi k sobě fakt nepatříme. Myslím si že malej by měl poslouchat i mě, nenutím ho přece do žádných hrůz… Jen chci, když je u nás at si umyje zuby a okoupe se?? Co je na tom tak špatného???
Špatný je hlavně to, že ti tak vadí. Nutit ho do hygieny můžeš i s láskou a bez stěžování si na internetu. Promiň, ale chyba je vyloženě v tobě. Dokud nepochopíš, že to dítě prostě musíš mít ráda jako svoje, tak to fungovat nebude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.9.12 11:26
@Cuarentena píše:
To je zajímavé. Žiješ v ČR? Protože tady se to prostě nesmí, je to zakázané.

Fakt zakázané? 8o Nebo to není povinné? K dnešnímu dni nevím, před dvěma lety chodili žáci první až (tuším) třetí třídy se schválením rodičů v družině k zubaři. Jestli to byla nějaká speciální aktivita školy nevím, ale jestli je to vyloženě zakázané tak je to opravdu zajímavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 11:27
@petulec píše:
:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
8071
23.9.12 11:27
@Kallkapa píše:
Fakt zakázané? 8o Nebo to není povinné? K dnešnímu dni nevím, před dvěma lety chodili žáci první až (tuším) třetí třídy se schválením rodičů v družině k zubaři. Jestli to byla nějaká speciální aktivita školy nevím, ale jestli je to vyloženě zakázané tak je to opravdu zajímavé :think:
Škola si to prostě nemůže vzít na triko. Vím to, jsem učitelka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 11:28
Kallpa… nevím te
@Kallkapa píše:
Aha, tak to máte zajímavé.. S devítiletým děckem jako doprovod k zubaři otec, jeho přítelkyně a ještě babča s dědou by s Vámi mohli jít :mrgreen:.Nechodí náhodou k zubaři se školou? 8)

Nevím teda co se ti na tom zdá divného??? nezlob se ale třeba u nás s malým chodí k zubaři také táta a já chodím snima. Jsme rodina, tak nevím co je na tom divného. A pokud to máš jinak t tak spíše u vás je něco jinak.

• Citovat
  • Upravit
887
23.9.12 11:29
@petulec píše:

Petulec, s takovou diskusi to mas tezko. Pokud to nekdo nezazije primo na vlastni kuzi, tak te vzdycky odsoudi. Vetsina se na to diva z pohledu toho ditete nebo matky toho ditete. Malokdo se umi vzit do takove situace. Ty si hlavne nic nevycitej a radeji uz zakroc, aby te pritel konecne vyslechl a situaci jste vyresili. Jinak bych ho kopla do zadku ne proto, ze ma dite, ale ze tohleto s tebou nechce resit a nerespektuje te.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.9.12 11:30
@Cuarentena píše: Špatný je hlavně to, že ti tak vadí. Nutit ho do hygieny můžeš i s láskou a bez stěžování si na internetu. Promiň, ale chyba je vyloženě v tobě. Dokud nepochopíš, že to dítě prostě musíš mít ráda jako svoje, tak to fungovat nebude.

musím mít rada jako svoje??? to nemyslíš vážně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 11:30
@petulec píše:
musím mít rada jako svoje??? to nemyslíš vážně???

a co si myslela? máš chlapa s dítětem…

• Citovat
  • Upravit
952
23.9.12 11:31
@Theo-dora píše:
a co si myslela? máš chlapa s dítětem…

nelíbí se mi to slovo „musíš“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek