Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ariadne.T
23.9.12 11:55

Docela te chapu, ptz veta, ze nekoho musim mit rada je prece nesmysl. Pritelovo dite je proste „cizi“ clovek, se kterym se seznamuju a nechapu, proc by si zakladatelka mela nechat skakat po hlave od 8letyho ditete.

Proc se nikdo nepozastavi nad tim, ze jeji pritel evidentne syna i k tomu cisteni zubu nevede, ze si decka pravdepodobne uplaci darky (viz dcera), cimz jim neco „vynahrazuje“.

Chtelo by to lepsi pristup z obou stran. Zakladatelka by se trochu zklidnila a pritel by ji mel povysit na „rodice“, ktery ma taky co rikat do vychovy, pokud jsou u nich doma. Jak to pak vysvetli svemu diteti, ktere neco bude muset a druhy ne? Vychova by prece mela byt jednotna, aby mela smysl.

PS: Jinak k zubari bych s nimi nechodila, pokud by se nezmenila situace a nebyla jsem zaclenena do vychovy. Pokud by si tatinek chtel vychovavat dite sam, tak at si tam sam s nim chodi.

• Citovat
  • Upravit
byron
23.9.12 11:56
@Cuarentena píše:
Holt jsi udělala tu životní chybu, že sis vybrala chlapa od dětí, tak se musíš přizpůsobit. Kdyby se nestaral o svoje děti, co by to bylo za člověka? Nevím, čemu se divíš. Podle popisu se kluk chová jako běžné stejně staré dítě. Cos chtěla, to máš.

to je sice fakt, že si vybrala chlapa s dítětem a musí to respektovat, ovšem je také fakt, že tatínek je dost slabý ve výchově a kluk je rozmazlenej fracek. Na prdel by zasloužili oba dva.
Pokud nechápe, že musí respektovat i tátovu novou ženu, tak je asi někde chyba, že? A bude asi v tatínkovi, že je kapku slaboch.
To je přesně to, porč jsou dnešní děti tak strašně roztomilé

• Citovat
  • Upravit
17013
23.9.12 11:56

@petulec Brrrrr, tvůj partner bych nechtěla být :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.12 11:57

Hele, nečtu komplet diskuzi, ale veškeré tvé problémy s tím klukem praní jen z tvého vztahu s jeho otcem, ono já jsem těhotná partnerka, málm svá práva, nebo tohle poslední v MÉM bytě, všechno je to porblém ve vztahu tebe a přítele. To dítě tu je, bylo tu dřív než ty, nevybralo si tě, bylas mu přidělena svým a přítelovo rozhodnutím, chová se naprosto běžně jako většina dětí v tomhle věku vystaveným podobným situacím, ono je mu putna, že jeho otec žije v tvém bytě, co po tom dítěti chceš? Lže, že si vyčistil zuby, fajn, lhát se nemá je to fuj, naučit ho to mají rodiče, kdo z nás jako dítě nnezalhal, že má vyčištěné zuby a neměl? jen jsme neměli doma fůrii, co kontroluje kartáčky a ti z nás, co měli, tak ti se prostě naučili ten kartáček namočit. Je pro tebe živitně důležítá péče o jeho chrup nebo je to jen záminka k buzeraci? Pokud je důležitá péče o jeho chrup a zdarví jeho zubů ti leží na srdci, sedni si k němu do koupelny na ty dvě minuty, tak jako sedáme my rodiče dětí, když nám ty jejich zdravé zoubky leží na srdci, se slovy lhal jsi, tak kontroluju a ty dvě minuty na něj koukej, nebo je to jen důvod k tvé nespokojensoti a hledání nepřátelství vůči tomu dítěti, jsitě hroznému pubertálnímu, to nám dělají naše vlastní děti taky, že nám lezou sem tam na nervy a lžou v našem vlastním bytě, si představ, pak se na ty zuby vydlábni, je to věc tvého přítele a jeho ex. vy nekomunikujete, problém je mezi tebou a tvým chlapem, na dítětti se to jen projevuje, když řeknu ve vztahu, že chci vědět den dopředu, že tu dítě bude, tak se s manželme dohodnu, když řeknu, že je to jeho dítě, ať si ho bere, když není v práci a věnuje se mu, že ho nebudu hlídat, pokud nemá volno a nemůže s ním být, ať ho nechá u matky, tak ho prostě nebudu hlídat a hotovo. Veškeré tvé problémy jdou ze vzathu tebe a chlapa, na to dítě to jen hážeš. mimochodem, moje dítě taky nejí, nic, nimrá se, je na zabití, čokoládu nedostane, tak mu ji nedej, je to o tom, jak si nastavíč hranice a podporu zase jen u tvého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:57
@Camael píše:
Nevidím jako životní chybu vybrat si chlapa s dětma, ale ona má spíš smůlu, že jeho syn je spratek nevychovanej. Jestli tohle je běžné dítě, tak buď mám kolem sebe hodně neběžných, nebo nevím. Ona taky neřeší, že by se o syna nestaral, ale to, že jako táta totálně selhává, neumí dát synovi mantinely. Chybu vidím jednoznačně v jeho tátovi, ten u kluka nebude mít ani špetku autority.@petulec
Jedinou šancí je pokusit se s partnerem promluvit. Ale jak tu už někdo psal, pokud bude zabedněnej, nehneš s ním. Působí na mě tak, že je prostě línej a pohodlnej vychovávat. Ty se hlavně nenech otrávit, co se tvého prcka týká. :kytka:

Máš pravdu, není to zase taková životní chyba, zvládnout se to určitě dá, ale s dětma prostě bude potíž. Možná není chlapeček nevychovanej, ale prostě to v novém prostředí „zkouší“, jako každé dítě. Je třeba určitě mu stanovit mantinely, ale s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.9.12 11:58

Když to tady čtu tak zakl. tu překrucuje to co jí někdo napíše, bůh ví jak to u nich je co překroutila do diskuze, je mi líto nenarozeného, přítele a jeho syna, kde vzala že půjde k zubaři a bude poslouchat řev, když ten syn je tam na víkendy, jen by mě zajímalo kolik jí je? Jak píše tak mi přijde moc mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 11:59
@Anonymní píše:
Kallpa… nevím teNevím teda co se ti na tom zdá divného??? nezlob se ale třeba u nás s malým chodí k zubaři také táta a já chodím snima. Jsme rodina, tak nevím co je na tom divného. A pokud to máš jinak t tak spíše u vás je něco jinak.

Ale prosím tě, co to je za kecy? U nás chodí s dětma k zubaři taky jen táta, fakt nechodíme v průvodu a je u nás všechno v pořádku :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.12 12:00

Jako ted pročítám trochu diskuzi…
Myslím, že celý porblém je v blbém tatínkovi, kterej není schopnej normálně vést syna…Jsem zvědavá, jak se s tím popere, až se narodí to,, dalšíí dítě…

Nevím, čím vás zakladatelka tak naštvala, ale takhle syna omlouvat a k ničemu ho nevést je ohromná blbost, která se vátí desetkrát, v tom negativním smylsu slova

• Citovat
  • Upravit
Ariadne.T
23.9.12 12:00

Ale copak mu muze stanovovat mantinely s laskou, kdyz tatinek mu zadne mantinely stanovovat nechce? Je to zacarovany kruh, kdy si kazdy jede to svoje a nejdou dohromady, ale primarne maji jit pospolu dospeli, aby dite nemelo dve vychovy, v tomhle pripade tri - maminka, tatinek a jeho pritelkyne. To je proste spatne.

BTW: kazda prvomatka ma iluze o vychove svych deti. Neni proto hned spatna. Bud si ty idealy naplni nebo nenaplni a bude se s tim muset srovnat, ale tim si asi prosel kazdy.

• Citovat
  • Upravit
40270
23.9.12 12:02

@Cuarentena
No já jsem to až po reagování dočítala celý, ale přijde mi to, že jste se do ní pustily z úplně jiných důvodů, než tu ona popsala. Pořád opakuje, že se snaží, ale jak někdo může očekávat, že toho kluka bude milovat, když on jí vyvádí samý naschvály a ještě moc dobře ví, že táta se jí nezastane? To není žádnej oukropeček, kterýho by zlá macecha deptala to je normální nevycválanej spratek, kterej zkouší, kam až může, a zjevně může hodně daleko. Řekla bych, že @petulec se o ty mantinely snaží, ale když jí je oba bortí (viz třeba ty zuby a nejde o hygienu, ale o přístup), tak jak je má dál stavět s láskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 12:02
@Theo-dora píše:
no když si přečteš příspěvky výše tak zjistíš, že jsi skoro jediná co si myslí, že jsi v právu :roll: To že má tři děti, neznamená, že je špatně vychovává. Ty která nemá děti a nevlastní šikanuje nemáš žádné právo tady někoho napadatPříspěvek upraven 23.09.12 v 11:42

Perfektně napsáno :palec: :palec: Takovou husičku aby člověk pohledal. Chudák nejen dítě, ale i ten chlap… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 12:03

@monika32
A já bych zas nechtěla partnera takovýho laxního slabocha s dítětem-teroristou. Ehm, čím přesně ho šikanuje? Dneska už se snaze o pořádek a dodržování povinností a základních hygienických pravidel říká šikana? To jsem vždycky slyšela jen od dětí, co nechtěj třeba uklízet. :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.09.12 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 12:03
@Cuarentena píše:
No jo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jestli to všecko dobře dopadne, tak na jaře by mohl být čtvrtej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To snad ne, to budou děti jak vlčata a chudáci ty přechytralé ženské které ještě ani neporodily. Co ty si o tobě pomyslí? :think: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
23.9.12 12:06

@byron Škoda, že už to zakladatelka vzdala. No ani se jí nedivím, když to je s některýma jak do dubu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 12:06
@Camael píše:
@monika32
A já bych zas nechtěla partnera takovýho laxního slabocha s dítětem-teroristou. Ehm, čím přesně ho šikanuje? Dneska už se snaze o pořádek a dodržování povinností a základních hygienických pravidel říká šikana? To jsem vždycky slyšela jen od dětí, co nechtěj třeba uklízet. :mrgreen:Příspěvek upraven 23.09.12 v 12:05

Co je na tom dítěti teroristického? :think: Já lituju toho chlapa, mít doma nenávistnou a žárlící harpyji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí