Děti od přítele, já těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
23.9.12 11:13
Podle mě
@petulec píše:
No začíná se mi zdát, že nakonec jsem ta špatná opravdu já…

No, podle mě je opravdu chyba na tvé straně. Pokud už sis našla chlapa s dětma, tak to musíš respektovat a k těm dětem by ses měla chovat přátelsky a přiměřeně jejich věku (to neznamená rozmazlovat). Měla by ses pokusit mít je ráda, vždyť jsou koneckonců chlapa, kterého ráda máš. Přece nechceš být „macecha“ jako z pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
23.9.12 11:14
@petulec píše:
jo a navíc přítel bydli v MÉM bytě… a bere si svého syna do mého bytu… Takže bych byla ráda kdyby mi nelhal…
čekáš asi první dítě, viď? Až bued lhát to tvoje, vyhodíš ho z domu?
  • Citovat
  • Upravit
becky87
@petulec píše:
no jeho matka s ním nepůjde a když půjde přítel tak půjdu taky…

a co by jsi tam delala? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Zuza

Holky, vy které jste si vybraly chlapy se závazky, berte to tak, že děti z prvního manželství budou navždy jeho součástí. A to, že vy třeba nemůžete otěhotnět nebo jste těhotné, za to to děcko nemůže. Můj syn má deset a taky se pořád nudí, je takový znuděný předpuberťák. Naštěstí pro svého otce je důležitý a musí se stím vyrovnat i jeho nová žena. Můj nynější přítel má taky dítě z prvního manželství, taky mě občas něčím vytočí, ale je to jen dítě.

• Citovat
  • Upravit
952
23.9.12 11:15

Sakra co je špatné na tom, že chci aby dodržoval nějako základní hygienu??? Nevím, ale myslím si že každý chce aby jeho dítě bylo zdravé a čisté a nemělo problémy se zuby a jinými věcmi. Zuby se kazí i když si je člověk myje, ale ten co se o ně nestará tak je na tom hůř… ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.9.12 11:16
@petulec píše:
Sakra co je špatné na tom, že chci aby dodržoval nějako základní hygienu??? Nevím, ale myslím si že každý chce aby jeho dítě bylo zdravé a čisté a nemělo problémy se zuby a jinými věcmi. Zuby se kazí i když si je člověk myje, ale ten co se o ně nestará tak je na tom hůř… ne?

Na tom nic špatného není, to je chvályhodné. Ale je špatné, že ti tak vadí celkově. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
23.9.12 11:17
@petulec píše:
No začíná se mi zdát, že nakonec jsem ta špatná opravdu já…

Ne špatná nejsi, vůbec nic si nevyčítej. Pokud si ho přítel do Vaší domácnosti vodí, měl by to s tebou konzultovat(jak by se mu líbilo, kdybys sis tam vodila bez jeho vědomí svoje milované příbuzné)a pokud chce abys měla povinnosti „matky“ k jeho synovi (i s tou láskou) měl by dohlédnout na to aby tě syn respektoval jako nevlastní matku a plnil svoje povinnosti. Chyba je v tvém příteli, že si synka nesrovná a radši se na to vybodne.Jako nechat dítěti zkazit zuby svojí leností a nechutí cokoli řešit -tomu já rodičovská láska neříkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
@Kallkapa píše:
Aha, tak to máte zajímavé.. S devítiletým děckem jako doprovod k zubaři otec, jeho přítelkyně a ještě babča s dědou by s Vámi mohli jít :mrgreen:.Nechodí náhodou k zubaři se školou? 8)

Už od pádu komunismu - NE :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
952
@Theo-dora píše: čekáš asi první dítě, viď? Až bued lhát to tvoje, vyhodíš ho z domu?

ano čekám první a mé dítě si zuby čistit prostě bude stůj co stůj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@petulec píše:
jo a navíc přítel bydli v MÉM bytě… a bere si svého syna do mého bytu… Takže bych byla ráda kdyby mi nelhal…
:roll: :roll: Ja jsem zvedava, az ti bude lhat tvoje decko, co s nim udelas? reknes mi, ze to je tvuj byt a za to, ze ti lhal, ze si nevycistil zuiby tak at tahne? Holka prober se.Ja nejaknechapu o co ti jde.Tobe ocividne vadi, ze tvuj chlap tak miluje sveho syna.TY PROSTE JEDNODUSE ZARLIS.
  • Citovat
  • Upravit
Theo-dora
@petulec píše:
Sakra co je špatné na tom, že chci aby dodržoval nějako základní hygienu??? Nevím, ale myslím si že každý chce aby jeho dítě bylo zdravé a čisté a nemělo problémy se zuby a jinými věcmi. Zuby se kazí i když si je člověk myje, ale ten co se o ně nestará tak je na tom hůř… ne?

v tom není problém, ale proč tlačit na pilu? Nejsi jeho rodič. A každý před i puberťák je v tomto stejný věř mi.

• Citovat
  • Upravit
8071
23.9.12 11:18
@jana0979 píše:

Ne od pádu komunismu, ale už hodně let ne. Ještě v devadesátých letech se hromadně chodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@jana0979 píše:

U nás se chodí ;). A komunismus tady myslím už taky nemáme :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theo-dora
@petulec píše:

Dej pozor ať jednou svému puberťáčkovi fyzicky neublížíš, protože dovedou vytáčet hůř než jen tím, že si nečistí zuby a lžou o tom. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
becky87
23.9.12 11:19
@petulec píše:
´hodne stesti :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí