Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petulec píše:
No začíná se mi zdát, že nakonec jsem ta špatná opravdu já…
No, podle mě je opravdu chyba na tvé straně. Pokud už sis našla chlapa s dětma, tak to musíš respektovat a k těm dětem by ses měla chovat přátelsky a přiměřeně jejich věku (to neznamená rozmazlovat). Měla by ses pokusit mít je ráda, vždyť jsou koneckonců chlapa, kterého ráda máš. Přece nechceš být „macecha“ jako z pohádky.
@petulec píše:čekáš asi první dítě, viď? Až bued lhát to tvoje, vyhodíš ho z domu?
jo a navíc přítel bydli v MÉM bytě… a bere si svého syna do mého bytu… Takže bych byla ráda kdyby mi nelhal…
@petulec píše:
no jeho matka s ním nepůjde a když půjde přítel tak půjdu taky…
a co by jsi tam delala? ![]()
Holky, vy které jste si vybraly chlapy se závazky, berte to tak, že děti z prvního manželství budou navždy jeho součástí. A to, že vy třeba nemůžete otěhotnět nebo jste těhotné, za to to děcko nemůže. Můj syn má deset a taky se pořád nudí, je takový znuděný předpuberťák. Naštěstí pro svého otce je důležitý a musí se stím vyrovnat i jeho nová žena. Můj nynější přítel má taky dítě z prvního manželství, taky mě občas něčím vytočí, ale je to jen dítě.
Sakra co je špatné na tom, že chci aby dodržoval nějako základní hygienu??? Nevím, ale myslím si že každý chce aby jeho dítě bylo zdravé a čisté a nemělo problémy se zuby a jinými věcmi. Zuby se kazí i když si je člověk myje, ale ten co se o ně nestará tak je na tom hůř… ne?
@petulec píše:
Sakra co je špatné na tom, že chci aby dodržoval nějako základní hygienu??? Nevím, ale myslím si že každý chce aby jeho dítě bylo zdravé a čisté a nemělo problémy se zuby a jinými věcmi. Zuby se kazí i když si je člověk myje, ale ten co se o ně nestará tak je na tom hůř… ne?
Na tom nic špatného není, to je chvályhodné. Ale je špatné, že ti tak vadí celkově. ![]()
@petulec píše:
No začíná se mi zdát, že nakonec jsem ta špatná opravdu já…
Ne špatná nejsi, vůbec nic si nevyčítej. Pokud si ho přítel do Vaší domácnosti vodí, měl by to s tebou konzultovat(jak by se mu líbilo, kdybys sis tam vodila bez jeho vědomí svoje milované příbuzné)a pokud chce abys měla povinnosti „matky“ k jeho synovi (i s tou láskou) měl by dohlédnout na to aby tě syn respektoval jako nevlastní matku a plnil svoje povinnosti. Chyba je v tvém příteli, že si synka nesrovná a radši se na to vybodne.Jako nechat dítěti zkazit zuby svojí leností a nechutí cokoli řešit -tomu já rodičovská láska neříkám.
@Kallkapa píše:
Aha, tak to máte zajímavé.. S devítiletým děckem jako doprovod k zubaři otec, jeho přítelkyně a ještě babča s dědou by s Vámi mohli jít.Nechodí náhodou k zubaři se školou?
Už od pádu komunismu - NE
![]()
@Theo-dora píše: čekáš asi první dítě, viď? Až bued lhát to tvoje, vyhodíš ho z domu?
ano čekám první a mé dítě si zuby čistit prostě bude stůj co stůj!!!
@petulec píše:
jo a navíc přítel bydli v MÉM bytě… a bere si svého syna do mého bytu… Takže bych byla ráda kdyby mi nelhal…
@petulec píše:
v tom není problém, ale proč tlačit na pilu? Nejsi jeho rodič. A každý před i puberťák je v tomto stejný věř mi.
@jana0979 píše:
Už od pádu komunismu - NE![]()
Ne od pádu komunismu, ale už hodně let ne. Ještě v devadesátých letech se hromadně chodilo.
@jana0979 píše:
Už od pádu komunismu - NE![]()
U nás se chodí
. A komunismus tady myslím už taky nemáme
![]()
@petulec píše:
Dej pozor ať jednou svému puberťáčkovi fyzicky neublížíš, protože dovedou vytáčet hůř než jen tím, že si nečistí zuby a lžou o tom. ![]()
@petulec píše:´hodne stesti