Děti v šatně - opačné pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
29.6.19 14:11

My tu mame napsano do ctyr let. MAme tu i satny pro rodinu..proste mistnost, kde je vse pro jednu rodinu. Ale ja je shruba od tech ctyr let klidne vyslu…kdyz jim to nejak ze zacatku trvalo, poprosila jsem zamestance, at koukne co se deje a pak jednou jednoho pana, kluky jsem popsala. 11lety by radeji sedel na zadku misto plavani, nez by vkrocil do damske satny. Chudak kluk a matka je na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.6.19 14:15
@Hobitka píše:
@Murka Co chodime na bazen, tak tam je vyslovne napsano, ze vstup do saten opacneho pohlavi povolen do dovrseneho 6. roku. Za me hranice tak 6-8 let, dle samostatnosti a poslusnosti/zodpovednosti.

Tak to jsem uz parkrat zazila v jinych centrech, ze v tomhle veku na me v tomhle veku zcela nezakryvane ziral klucina, kdyz jsem byla naha. Normalne jsem se zacla stydet, protoze slo videt, ze vi, co vidi…ja bych ty deti teda moc nepodcenovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.6.19 14:18
@Burj Chalifa píše:
taky je tu pohled z druhé strany, zda přítomnost poměrně velkého kluka je příjemná těm ženským v šatně.

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.6.19 14:20
@Netopýr1 píše:
No tak ono až by vám syna v šatnách na záchodě znásilnil chlap, jako se to stalo nedávno v aquaparku v Německu, tak byste se tak blbě neptaly. 8o jako co na tobě to jedenáctiletý děcko asi tak vykouka, to fakt nevím. Možná by mi v 11 už taky přišel relativně velkej, ale nechala bych rozhodnutí na matce případně dítěti. A prvňáka teda určitě samotného mezi chlapy nepustím.

Mne by to jako diteti taky vadilo, oni ti dospeli nejsou zrovna hezci, pro deti obzvlast. A nejaky znasilneni v satne plne jinych lidi, co to je za hovadinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
29.6.19 14:47

@Lenka_Hal tak si přečti třeba tohle https://www.expres.cz/…-zpravy_khor
Ono většinou v té šatně jsou třeba i záchody, někde musíš přijít docela labyrintem přes sprchy, toalety než přijdeš vůbec do bazénu. Možná že by chytračky jako ty po tomhle změnily názor, kdyby šlo o jejich dítě. Víc už se k tomu nebudu vyjadřovat, tohle koupaliště určitě taky bylo úplně prázdný. :roll:
Jak píšu, nechala bych to na dítěti, rozhodně na na upjatý matce, který by vadilo, že ji můj syn asi vykouka prsa. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.6.19 15:01
@Netopýr1 píše:
Ono většinou v té šatně jsou třeba i záchody, někde musíš přijít docela labyrintem přes sprchy, toalety než přijdeš vůbec do bazénu. Možná že by chytračky jako ty po tomhle změnily názor, kdyby šlo o jejich dítě. Víc už se k tomu nebudu vyjadřovat, tohle koupaliště určitě taky bylo úplně prázdný. :roll:
Jak píšu, nechala bych to na dítěti, rozhodně na na upjatý matce, který by vadilo, že ji můj syn asi vykouka prsa. 8o

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.6.19 15:43

U nas to zadny labyrint neni a i zachody jsou napul " otevrene". :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.6.19 15:43

Tak mě nepřijde zase tak velký rozdíl mezi dítětem 10 let a puberťákem 14 let protože už vyloženě ocumuji a 14ti letyho si taky nevezmu do dámský šatny přece. Dovedu si velice dobře představit jak by 10ti letá holka čuměla kdyby se dostala do pánský šatny. To by se člověk musel bát pustit dítě samotný do školy a vůbec kamkoliv protože všude venku je to samý úchyl

Edit:možná když se tolik zde přítomných boji pustit dítě do šatny samotný tak on by byl určitě hrozný problém poprosit někoho ze zaměstnanců aby si stoupl opodál a na dítě 5 minut dohledl že tou šatnou v pořádku projde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.19 16:01
@Netopýr1 píše:
Jak píšu, nechala bych to na dítěti, rozhodně na na upjatý matce, který by vadilo, že ji můj syn asi vykouka prsa. 8o

Takže kvůli jednomu 3 roky starému případu z Rakouska budeš doprovázet dítě i na záchod, aby se mu náhodou něco nestalo? :think:

• Citovat
  • Upravit
81481
29.6.19 16:49
@Ravedd píše:
Tak mě nepřijde zase tak velký rozdíl mezi dítětem 10 let a puberťákem 14 let protože už vyloženě ocumuji a 14ti letyho si taky nevezmu do dámský šatny přece. Dovedu si velice dobře představit jak by 10ti letá holka čuměla kdyby se dostala do pánský šatny. To by se člověk musel bát pustit dítě samotný do školy a vůbec kamkoliv protože všude venku je to samý úchylEdit:možná když se tolik zde přítomných boji pustit dítě do šatny samotný tak on by byl určitě hrozný problém poprosit někoho ze zaměstnanců aby si stoupl opodál a na dítě 5 minut dohledl že tou šatnou v pořádku projde ;)

Já se třeba nebojím. Uzvubec ne kvůli znásilnění. Ale kdyby to bylo dítěti nepříjemný, jít samo v neznámém prostředí do rozsáhlejších komplexu, tak ať si outlocitne matky, které se bojí, že je 6tilete dítě sleduje a vykouka jim kozy, trhnou protezou.
Na mě možná taky civi. Nemysli, že kvůli tomu, že by je to nějak rajcovalo. Děti prostě civi… Jednou na kozy, jindy nakrivej nos, nějak ucesany vlasy, hodinky, natradicny kus oblečení, nebo jen tak do blba (nebo na blba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.6.19 16:53
@Lama Lama píše:
Já se třeba nebojím. Uzvubec ne kvůli znásilnění. Ale kdyby to bylo dítěti nepříjemný, jít samo v neznámém prostředí do rozsáhlejších komplexu, tak ať si outlocitne matky, které se bojí, že je 6tilete dítě sleduje avykoulajim kozy, trhnou protezou.
Na mě možná taky civi. Nemysli, že kvůli tomu, že by je to nějak rajcovalo. Děti prostě civi… Jednou na kozy, jindy nakrivej nos, nějak ucesany vlasy, hodinky, natradicny kus oblečení, nebo jen tak do blba (nebo na blba)

Tak ono říct že jim vadí že jim dítě vykouka kozy to mi přijde moc :nevim: jsou lidi co se prostě stydí, je pro ně těžký vůbec bazén navštívit a nemyslím si že by za ti ten člověk mohl :nevim: je to prostě v hlavě, většinou psychický a nebo extrémní stydlivost ale ten člověk to nemůže ovládnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.6.19 17:01
@Ravedd píše:
Tak ono říct že jim vadí že jim dítě vykouka kozy to mi přijde moc :nevim: jsou lidi co se prostě stydí, je pro ně těžký vůbec bazén navštívit a nemyslím si že by za ti ten člověk mohl :nevim: je to prostě v hlavě, většinou psychický a nebo extrémní stydlivost ale ten člověk to nemůže ovládnout :nevim:

No, ale není to můj problém. Já zas mám problém s davem a neznamená to, že kvůli mě vyklidi stadak na konzertu Beatles, abych se mohla ucastnit.
Jako když tu někdo psal, že na něj civelo 4 nebo 6ti lety dítě, tak je azne nějaký psychicky problém na straně přijímače…
Jinak stejně tak muze byt ouzkostne dítě, co na ten bazén s matkou chce jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.6.19 17:30

Sexualita se u deti vyviji mnohem driv, nez v sesti letech. Sestilety naha prsa a prirozeni rozhodne nevnima jako krivy nos. :roll: Ja nevim, ze se z tech deti porad delaji takovi „blbecci“, Co tohle dela s detma nevim, nejsem detsky psycholog. A navic, urcite to taky muze vadit nakomu dospelemu, dalsi duvod do saten velke deti netahat. Ja teda deti mimo jine i ucim k ohleduplnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
29.6.19 17:36

Mám kluky tři a od nulté třídy chtěli sami, prostě si dítě řekne, paní musela být divná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
29.6.19 18:41
@Lenka_Hal píše:
Sexualita se u deti vyviji mnohem driv, nez v sesti letech. Sestilety naha prsa a prirozeni rozhodne nevnima jako krivy nos. :roll: Ja nevim, ze se z tech deti porad delaji takovi „blbecci“, Co tohle dela s detma nevim, nejsem detsky psycholog. A navic, urcite to taky muze vadit nakomu dospelemu, dalsi duvod do saten velke deti netahat. Ja teda deti mimo jine i ucim k ohleduplnosti.

No, to je asi o vnímání toho obtěžování. Za obtěžování bych považovala, kdyby fakt civel. To bych samo zasáhla. Samotnou přítomnost sestileteho dítěte za obtěžování nepovažuji.
Stejně jako přítomnost dítěte v restauraci. Když bude hlučné, běhat…, to už ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová